Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Primare I22 DAC

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Primare Stereoförstärkare (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tillsammans med ett par Elac 310.2 och en Bluesound node 2 och till priset (10 000) som den går för nu är den klockren. Upplösning, stereoperspektiv, balans, allt i topp. Släpper fram allt och gör vissa inspelningar som man tidigare missat till en fantastisk upplevelse när man märker allt det där som liksom inte kommit fram förut. Mest förvånad över att dacen är ett sånt lyft, den åker i åttor runt bluesound node 2s inbyggda dac, som i sin tur ändå lyckats hålla jämna steg med alla separata Dacar upp till runt 8000 jag testat. Får instämma med föregående talare angående HD11 också. Den tillförde inget alls jämfört med den inbyggda, snarare tvärtom. Oppos Sonica upplever jag som snäppet bättre än den inbyggda i I22an men då pratar vi en rejält underprisad dag för 10 000. En annan observation är att I22 dac är den förstärkare som gjort det lättast att höra skillnad på kablage. Har kört med ett 20-tal olika förstärkare vid det här laget och jag har inte alltid upplevt att kabelbyte gjort någon vidare skillnad men i det här fallet blev det väldigt tydligt när man kopplade in något lite bättre både på signalsidan och på högtalarsidan. I denna prisklass har jag inte hört något som låter bättre.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt snygg och välljudande. Spelar bra på både hög och låg volym. Uppfattar den som väldigt korrekt och färgar inte ljudet något nämnvärt.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft min i22 med Dac ett halvår snart. och jag gillar den skarpt. Den inbyggda dacen gör att Spotify låter väldigt bra. Spelar den tillsammans med System Audio Mantra 50.
  Detaljerat ljud även vid låga volymer. En härlig pjäs. Min första så kallade förstärkare som är mer High End.

  + Man kan ställa in den till att bli ett "slutsteg" till hembioreceivern. När jag ser film eller tv, blir Primaren slav på ett av uttagen. Lyssnar jag på enbart musik har jag en BT dongel direkt kopplat till dacen.

  +Stilren snygg design.

  Tog litet tag att spela in den. men det lät bra out of the box redan.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter provlyssnande och högt uppskruvade förväntningar bestämde jag mig för Primare I22, både designen och kvalitetskänslan tilltalade mig.

  Jag trodde inte att en förstärkare kunde göra så stor skillnad ihop med ett par B&W DM309, mer kontroll, mer bas, mer detaljer, både på låg och hög volym.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  -
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Underbar! Som live i soffan med mina Elac fs257. Kör med M2Tech Hiface two från laptopen(WASAPI Event,jriver) till koaxialingången på den inbyggda dacen. Vilken enorm upplösning.. Provade att koppla in en Hegel hd11 för att jämföra mot den interna dacen, blev sämre tajming och plattare ljud! Även spotify blir rysligt bra med denna Primare.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Var skeptisk till klass D från början. Hade en I21:a innan. Och visst märker man att I22:an "devalverar" själva ljudnivån en aning i mina omtalat tungdrivna CM-1:or (B&W) i jämförelse med I21. Men vad gör det: Ljudet är deljerat med samma fina 3D-egenskaper som förut och med samma attack i basen. DAC-en är bra, så bra att jag först tyckte den var för snabb, ljudet liksom "snubblade fram" i jämförelse med min gamla (nu sålda) DacMagic (Camebridge). Det bästa för min del (bor i lägenhet med små barn) är att I22:an låter så bra även vid lägre volympådrag.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket trevlig förstärkare. Driver mina B&W CM1 utan några som helst problem. Spelar bra även på lägre volym. Stort plus för DAC-kortet som underlättar inkoppling av digitala enheter.

  Hade tidigare en Nuforce uDac 1, och som väntat så spelar den inbyggda Primare DACen i en helt annan division.

  Kan inte annat än rekommendera denna förstärkare till alla som letar efter riktigt snygg enhet med enorm kapacitet och möjligheter inunder.