Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Wireless Keyboard K360 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (170)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt nöjd. Snyggt, skönt och kompakt tangentbord, vilket är vad jag var ute efter. WASD-knapparna (själva bokstäverna då) har börjat nötas ur efter några års användning, men då är jag en "tung" användare också.

  Play/Pause-knappen är lite slarvigt programmerad. Den byter mellan att skicka ett "play"-kommando och "pause"-kommando varannan gång man trycker på den, vilket ställer till det för de flesta mediaspelare (vill man pausa så startar musiken om ibland då den skickar play-kommandot igen).

  Kräver lite omlärning då det är aningen kompakt, men kompromisserna är små. Mest bara höger CTRL-knapp som är lite annorlunda.

  Väldigt bra batteritid. Säkert ett halvår vid tung användning. Sköna *platta* knappar. Låter inte nämnvärt. Okej tyngd, vilket kanske är negativt för vissa, men positivt för mig som använder den i soffan. Den håller sig på plats i mitt knä bättre med lite extra tyngd.

  Tror att byggkvalitén gått upp lite efter de uppdaterade utseendet (till det blanksvarta, de andra finns inte kvar).

  Det blanka är såklart en fingeravtrycksmagnet (och magnet för sån där äcklig hudavlagring, urk). Vill man bli av med det så kolla här: https://www.youtube.com/watch?v=31hhHEDIlj8

  Uppdatering julen 2017: WASD är inte nötta än, och visar inga tecken. Allt fungerar felfritt.. har förmodligen fått ett års batteritid på den nu.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gillar de här tangentbordet starkt.
  -Liten och kompakt, perfekt för soffan eller sängen
  -Lätt att packa ner i ryggsäcken
  -Knapparna känns bra och registrerar även vid snabbt skrivande
  -PRISVÄRD!

  Hade inga problem alls att vänja mig vid storleken trots mina stora händer.
  Har ej testats att spela med, men bordet är ju heller inte designad för gaming.
  Ska definitivt pröva i framtiden dock, återkommer med en uppdatering

  Under den lilla tid jag har ägt de så har jag inte stött på några nackdelar som sticker ut ännu. Ska man va petig så kunde ju den glansiga finishen ersatts med något som inte drar till sig så mycket fingeravtryck... men inget som drar ner betyget för mig.

  Personen nedanför nämnde något om att play knappen kunde skicka fel kommando ibland. De här måste Logitech ha åtgärdat på senare tid då jag inte har stött på de problemet. Har endast testats med Spotify dock.

  Mitt råd till er är: KÖP!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kastade sönder mitt "älskade" K750 (FAN) så blev tvungen att hitta en ersättare och denna verkade vara dess syster. Kommer här en onödigt lång tidig review.

  KLICKA FÖR ATT LÄSA HELA :)
  *LAYOUT 7/10
  Jag är lite besviken över att de valt att göra det så kompakt att de inte har det vanliga home/insert/delete delen, De har exempelvis kombinerat home och printscreen.
  K750 är bara centimetern bredare och då får man en riktig layout.
  Och Delete knappen sitter på fel plats för min hjärna.
  Piltangenterna är för små och lite annorlunda placerade.. Klickar jag på numpad 0 hela tiden när jag villl bläddra ner med piltangenten.
  MEN är lite tjockare så skönt att hålla i och ha i famnen/knäet Perfekt!

  *RÄCKVIDD/TRÅDLÖS 7/10
  Gällande räckvidden så hade jag problem som fan med K750 då objekt var imellan receiver och tangentbord. Samma problem återfinnes TYVÄRR hos detta :'( men verkar lite mindre (haft i 6h i skrivandes stund) ALLTSÅ VAFAN ÄR PROBLEMET LOGITECH?
  Det är inga problem med mina G930 vart jag än står (Okej de kunde nå några meter längre) men tangenbordet måste ha "fri sikt" typ..... Men vafan ska det inte vara bluetooth? Känns mer som IR..

  *BATTERI 10/10
  Gällande batteriet på K750 så hade jag problem då jag inte hade någon lampa som laddade batterierna med solcellerna så de tog slut så gick de ej att byta och då var man tvungen att ladda en bra stund innan det funkade på avstånd igen. (observera att detta endast var problem om man hade det mörkt i närheten av tangentbordet större delen av tiden)
  PÅ DETTA GÅR DE ATT BYTA! YAY! Och läste en shuno här som skrev att han haft samma i 2 år så.

  Conclusion:
  Perfekt att ha i soffan med mus (Givetvis en Mamba) och funkar nog fin även till gaming.
  Fixa räckvidd och layout så blire en tia. Nu Ger jag den 8.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ganska kompakt tangentbord. Har använt denna i mer än 2 år och den fungerar fortfarande utan program. Batteriet har jag fortfarande inte bytt ut och den ligger på ca 66% efter 2 år av konstant användande
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har nu haft detta tangentbordet i ca 3 månader, det är distinkta nedslag på tangenterna samt lagom avstånd mellan dom oavsett om man är proffsig eller kör pekfingervarianten

  Det är 20% mindre än fullstora tangentbord, vilket gör att man får plats med en hel del annat på skrivbordet eller lätt kan ställa det åt sidan, skönt att slippa sladdar som trasslar till sig, jag är väldigt nöjd med detta köpet - bra pris även om man jämför med sladd
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  haft denna i 2 år nu som media tangentbord i vardagsrummet,har funkat kanon hela tiden,har samma batteri i än,drar ju ingenting! haft detta ihop med Logitech M305 som jag är jättenöjd med också!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Billigt, kompakt och sköna tangenter om än lite upphöjda. Har ett K750 Solar, men detta är helt ok för pengarna.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kompakt och förhållandevis snyggt. Jag har den helsvarta varianten.
  Byggkvalitén är inte den bästa men matchar väl den låga prislappen.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Det är billigt, trådlöst och fungerar, men det är också de enda fördelarna. Tangenterna är sladdriga och den kompakta designen gör det obekvämt att skriva på några längre perioder.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ett billigt tangentbord i bra kvalité. Jag gillar känslan. Ger nästan lite känsla av ett tangentbord på en laptop. Det gör i från sig lite ljud vid tangenttryck, men det är nog det enda minuset.

  Det tar ett par dagar att bli kompis med eftersom det är ett rätt kompakt tangentbord där inte alla tangenter sitter där man är van vid.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket prisvärt tangentbord. Bra kvalité, bra prestanda, har inget att klaga på. Visst det finns bättre tangentbord med bättre kvalité osv men jag är mycket nöjd med denna.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra och billigt trådlöst tangentbord! Köpte det på grund av priset och att det är ett av få trådlösa tangentbord i prisklassen som har en numpad. Enklaste installationen jag vart med om. Det enda som jag faktiskt ogillar är pausknappen som inte riktigt gör vad den borde. Den pausar Spotify, men musiken börjar spelas igen efter någon/några minut(er). Jag har dock inte bekymrat mig om att googla på problemet, som det säkert finns en lösning på.

  Kan tycka att knappar känns lite sega och ibland blir jag osäker ifall knapptryckningarna verkligen gått fram. Jag kan absolut rekommendera detta bord till dem som inte är alltför kräsna med känslan i knapparna.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Är mycket nöjd med köpet. Prickar in saker man numera tar för givet, dvs enkel och problemfri installation, samt tillräckligt distinkt tangentkänsla. Räckvidden på flertal meter räcker gott och väl. De lätt konvexa istället för konkava tangentytorna kanske inte passar alla, men för min del ger det bra flyt i skrivandet. Det som jag gillar mest är att den är mycket tystare än de flesta standardtangentbord som jag har haft.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte detta tangentbordet för att använda i vardagsrummet på HTPC en. Fungerar ljus, god räckvidd och bekväm att skriva på. Batteritiden är också bra, även om du lämnar det på hela tiden. Ingen installation krävs, bara att koppla in mottagaren och då är du igång. Rekommenderas!