Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Benq W1200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Benq Projektorer (100)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  bra
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bäst till priset! Hade varit full pott om den hade lensshift
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Vilken Projektor...........Mitt bästa teknik köp sedan länge.
  Har under en lång tid funderat på att köpa en projektor.
  Bilden är helt underbar Och då har jag inte hunnit få min duk utan använt baksidan på bordsduken. Förstorat upp bilden mer än 120tum.
  Skärpan, färgerna och svärtan är otroligt bra.
  Låter väldigt lite både på normal och i eco läge.

  Från 10-8 stjärnor, efter nio dagars användning.
  projektorn låter en del när man vänder den upp och ner. Vid tak montering. Det är varmare vid taket.
  Bilden blev ännu bättre med projektor duken, vilket var väntat.

  Stör mig väldigt mycket på att det låter om projektorn när den sitter i taket. Har varit i kontakt med deras support. först sa dom att det inte skulle vara någon skillnad sedan när det började dra ihop sig för att dom ska ta emot den för att åtgärda problemet så säger en annan person hos dom att det är en ljudskillnad vilket man får räkna med. Ändrar betyg från 10-5
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har inget att anmärka på bilden. Min första projektor så jag har visserligen inget att jämföra med, men det ser riktigt bra ut och det är en fantastisk upplevelse att se en film med ren biokänsla i vardagsrummet. Ljusstyrkan är bra, inga problem ens i ekoläge i dunkelt rum, typ persienner nere solig dag. Fina färger, bra skärpa. Så långt är allt mycket bra.

  Men den låter för djävligt. Fläktljudet är inte ok. Det funkar inte i ett vardagsrum. Då kör jag ändå i ekoläge och lurar fläkten med flippad bild (den låter mer vid takmontering då bilden vänds upp och ned eftersom projektorn monteras upp och ned). Min plan är att såga hål i väggen och montera projektorn i rummet bakom, men då kommer man inte kunna vara i sovrummet samtidigt som det tittas på film i vardagsrummet. Köpte den billigt i webbutik så jag kunde inte testa före. Hade nog inte köpt den om jag visste hur mycket den lät. 22-27 db i specifikationen stämmer knappast.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Vill egentligen ge denna projektor 9.5, blir inte bättre för dessa pengar.
  Hade denna hemma på prov och var mycket imponerad av kvalitén, körde mot vitmålad (slät) vägg helt utan duk och det var trots det riktigt bra bild! Fantastisk bildskärpa med härligt djup i färgerna. Den har dessutom i princip inga problem med regnbågseffekter!

  Detta vet jag då jag och min sambo även hade en Optoma HD23 hemma. Den har liknande spec i samma prisklass men är ljusstarkare. Dock saknar den BenQ:ns grymma skärpa och framför allt dräller det av regnbågseffekter oavsett vad man tittar på, SD, HD, TV, BluRay, för oss (båda) nästan otittbart, vi blev trötta i ögonen av oskärpan och regnbågseffekterna. W1200:an är dock ett steg över Optoman i båda dessa aspekter och fantastisk för pengarna! Även i vårt (mycket) ljusa rum är den tittbar under dagtid, även om jag tyckte Optoman var något strå vassare i det avseendet.

  Men, vill du ha en grym bioproj för under 10K med bäst skärpa och färg i prisklassen, köp!

  + Otrolig skärpa
  + Fina färger med bra kontrast och bra djup
  + Mycket bra byggkvalité
  + Ganska tyst i eko-läge
  + Till 95% inga regnbågseffekter (från en som lider av det med HD23)
  - Inte riktigt lika ljusstark som Optoma HD23
  - Låter en del i normalt läge
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte projektorn på HiFi huset för 12900:- i somras när den lanserades.
  Otroligt bra bild, skärpa, färger helt enastående för dessa pengar. Svärtan som med alla projektorer mer att önska. Jämfört med Epson innan köpet som inte kom upp i samma tryck färgerna. Nu har dom dessutom sänkt priset på projektorn till under 10000:-, kan inte tänka mig att det finns ett bättre köp för pengarna.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har haft denna i några dagar, takmonterad, tillsammans med en kingpin ramspänd duk. Är mycket nöjd med tanke på priset. Bilden tycker jag är väldigt bra, även svärtan som efter lite kalibrering presterat bättre än väntat. Var lite orolig över ljudnivån efter att ha läst en del recensioner, men det är inget jag tänkt på, behöver inte ha speciellt hög ljudvolym för att det ska vara omärkbart. Kör eco mode på lampan, fläkten låter betydligt mer när man kör normal, men fortfarande acceptabelt i mitt tyckte. Har inte märkt en gnutta av några artefakter (RBE) av något slag. Mindre bra punkter är väl vara att den inte har speciellt bra fysiska inställningsmöjligheter. Ingen lensshift och litet zoom-omfång. Jag hade dock inte behov att detta i min miljö.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bilden är löjligt bra och är mycket nöjd med denna,dock kunde den varit lite tystare