Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Brunton Echo Pocket Scope 7x18

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Brunton Kikare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 20 dagar sedan
  Helt OK kikare, inte minst på grund av skarp, ljus bild trots det mycket portabla och lätta formatet, det lätt gummerade höljet och det praktiska medföljande fordralet.

  Mycket smart med monokikare också, som innebär dubbelt så bra (dyr) optik till samma pris, med halverad vikt! Det brukar ju ändå vara rätt svårt att få bra syn med båda ögonen om man har lite skillnad i synfel på ögonen.

  Det som är lite problematiskt är:

  1. Smalt synfält (frontlinsen är ju liten)
  2. Kort fokusavstånd
  3. Skakighet, p.g.a. den mycket låga vikten

  2. och 3. ovan innebär att kikaren måste hanteras med båda händerna för att eliminera skakningar samt kunna ratta fokusratten tillräckligt snabbt för att obehindrat kunna se sig omkring (även på långt håll verkar avståndsskillnader på någon hundra meter kunna innebära att man behöver ställa om fokusen). Hade förstås varit trevligt att kunna hantera kikaren avslappnat med en hand.

  För runt 200 kr är dock det här en utmärkt wear-and-tear kikare som man törs ha med överallt (som med kameror är ju en kikare värdelös om den bara ligger i byrålådan).

  Ska kolla närmare på om inte focus mono (från kikarproffsen) eller vortex solo 8x25 har ett ännu bättre kvalitets/pris-förhållande, men denna är nog ett bra wear-and-tear komplement ändå, genom sitt låga pris.

  Uppdatering 2020-07-14: Efter att ha testat en annan dyrare kikare (Focus mono), och kommit tillbaka till denna, så måste jag höja betyget. Den här är faktiskt enklare att hantera (lättare att ställa in tillfredsställande fokus), mycket lättare att ta med sig, och helt enkelt lättare att använda överhuvudtaget. Väldigt väldigt prisvärd.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten och smidig. Bra kikare som inte väger något och som man tar med sig. För 199kr så rekommenderar jag den.