Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech M325

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (125)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag gillar den och skarpt använder den både hemma och på jobbet.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Scrollhjulet gick sönder efter två månader.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Två månader har gått sedan jag började använda denna mus, jag har försökt vänja mig vid scrollhjulet som enligt min uppfattning är under all kritik. Tramsfunktioner som scrollhjulets "blixtsnabba rullning" och "lutning vänster och höger" förstör upplevelsen i mitt tycke.

  Den blixtsnabba rullningen gör scrollhjulet alldeles för känsligt och lättrullat, vilket medför att man inte alltid stannar där man vill stanna, när man bläddrar på en hemsida, det liksom hoppar lite. Det finns inga ordentliga stopp/hack på hjulet där det kan vila.

  Funktionen som låter en gå framåt/bakåt i webbläsaren genom att luta scrollhjulet vänster/höger skulle i teorin kunna vara användbar, men för mig krävs det mer än två månader för att skapa det muskel-minnet.

  Dessa två funktioner gör tillsammans det rent för j#¤%igt att använda scrollhjulet som mittenklick (scroll-klick), vilket jag använder i princip hela tiden. Allt för ofta råkar jag skrolla nedåt i samband med att jag jag ska scroll-klicka, och allt för ofta råkar jag gå bakåt en sida i samband med att jag ska scroll-klicka. Tro mig, det är fruktansvärt irriterande att behöva scrolla upp igen och scroll-klicka en andra gång.

  Nu har jag gått över till den billigare (men bättre) modellen M235 som i mitt tycke är alldeles perfekt, inga tramsiga funktioner och väldigt bra känsla i scrollhjulet, med tydliga djupa hack, ingen risk att "missklicka" när man använder scroll-klick.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Perfekt att ha med till laptopen om man reser mycket.
  Liten,smidig och bra känsla i knappar och scrollhjul.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ergonomin är väl inte perfekt men sådant är alltid svårt att uppnå för en mus med denna storlek. Fuktionaliteten är bra. Precisionen är inte lika bra som spelmöss förstås, men tillräckligt för kontorsbruk. Installationen är enkelt, bara dra ut ett skiljepapper i batterirummet och stoppa i USB-dongeln i datorns USB-port.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kompakt mus med anständiga ergonomi och god precision, fungerar på de flesta ytor, använda den även på armstödet på en bekväm stol.
  Bekväm AA-batteri och nano-mottagare som tar liten plats i USB-porten.
  Det sänker kvaliteten på musknapparna, som är högt och känns oprecisa.
  Till £. 150 - det är ett okej köp.