Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Exped SynMat 7 M (183cm)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Exped Liggunderlag (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har fyra stycken och använde på fjällvandring i somras. Riktigt sköna och små i packningen. Andra natten blev det en reva i ett av dem som antagligen berodde på att vi blåste upp dem ute och drog materialet mot något vasst. Vi använde reparationskitet och följde instruktionen till punkt och pricka. Reparationen höll för resten av veckan. Drar ner betyget till 4 då jag tror att madrassen är ömtåligt rent allmänt.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Liggunderlaget känns mycket bra, men håller helt enkelt inte i längden. Har sett flertal av dessa liggunderlag, där limmet mellan kanalerna släpper, vilket leder till att liggunderlaget inte håller sig platt. Har även haft ett exemplar som börjat läcka. Det sistnämnda kan vara mitt egna fel. Fördelen med det hela är att jag kunnat lämna in samtliga liggunderlag och fått de lagade.

  Liggunderlaget är mycket skönt att sova på, men skulle personligen rekommendera något av deras modeller med avtagbar pump, då det öppnar möjligheten för att ersätta pump med luftsäck.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Använde detta liggunderlag i -5 uppe vid Stora Sjöfallet under påsk och fungerade bra. Bra kvalitet, liten packvolym, håller en varm trots att man ligger på snöunderlag. Värt att notera innan första användningen att underlaget ska rullas ut och stå inomhus i 24 timmar med inflation ventilen öppen för att den ska fungera optimalt, men det behövs bara göras första gången. Sov som en stock, otroligt skön att ligga på. Rekommenderas starkt trots saftig prislapp.