Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic Viera TX-P50VT30Y

 Lägg i lista  Jämför
Viera TX-P50VT30Y från Panasonic är en plasma-tv på 50 tum med 3D-teknik. Naturligtvis har tv:n de flesta anslutningar man förväntar sig i den här prisklassen, som exempelvis fyra HDMI-kontakter i version 1.4 samt USB- och nätverksanslutning. Lanserad 2011. Stäng
Viera TX-P50VT30Y från Panasonic är en plasma-tv på 50 tum med 3D-teknik. Naturligtvis har tv:n de flesta anslutningar man förväntar sig i den här prisklassen, som exempelvis fyra... Läs mer
Jämför pris på alla Panasonic TV (156)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.97)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra bild i den här klassen. Värdelöst gränssnitt, värdelös fjärrkontroll med en miljard knappar.
  Apparna till teven är skit, som allt annat. USB-ström i viloläge funkar inte, trots mjukvaru-uppdatering. MKV funkar från USB-minne, 1080p och 720p i AC3, ej DTS. RAR funkar inte från USB. DLNA-spelare funkar, men är som allt annat i DLNA-världen bara skit. Men bra bild som sagt. Kör 1080p60 för allt, även bluray. Strömsparfunktionerna är skit, den stänger inte av sig när en signal försvinner, det blir bara myrkrig. Pynta 18 lax för denna, köp Samsung iställlet. Bra jobbat Panasonic, era vattenskallar.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Underbar svärta och kontrast
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ska man ha en panel till att se film, serier och sport i HD, då väljer man denna. Ska man spela spel eller se tecknad film, kan man kanske nöja sig med en Samsung eller en låtsas-LED. Herregud...

  Apparna? Vem bryr sig ens om det där skräpet? Har aldrig förstått vad de ska vara bra till.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra tv, kort och gott!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  ARC på HDMI porten med 1.4 är långt ifrån fungerande men tv'n är utan tvekan en av de bästa oavsett.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Läste på i minhembio.com forumet i över en månad innan jag slog till. Det mesta jag läst var positivt, men även några negativa inlägg om inbränningar. buzzing osv.

  Köpte den i början av januari så jag har haft gott om tid på mig testa den.
  Jag har inte ont av buzzing. Är tv:n på mute så hör man ett lågt pipande som ökar om ljusa miljöer återges. Detta är dock inte ens nära att vara störande för mig. Har jag ljudet på så hör jag inte buzzing alls.

  Det första jag gjorde när jag fick den var att koppla in nätverkssladden och uppdatera till senaste firmware. Sen dess har det kommit ytterligare en firmwareuppdatering.

  Bilden är riktigt bra och då jag är väldigt fotbollsintresserad har jag även Viasat Fotboll HD-paket. Bilden från HD-sändning är riktigt bra, men jag tycker på något sätt att bilden från Viasats Premier League-kanal är ännu bättre!? Vet inte om det är olika sorts HD eller om jag inbillar mig.

  Tv:n gör sig som bäst på BBC HD:s naturfilmer. Här är bilden helt fantastiskt bra! Det är en obeskrivlig känsla att titta på naturfilmer där man ser detaljerna så tydligt.
  Även ESPN:s sportkanal har jättebra bild där man ser detaljer på publiken som sitter på andra sidan planen.
  Både Tv3 och Tv4 har HD-kanaler, men BBC HD:s bild är så mycket bättre att det måste vara någon skillnad på hur de sänder HD-material.

  Bluray-bilden är även den riktigt bra och THX-läget är guld för den som inte är duktig på bildinställningar. Jag har alltid tv:n på THX-läget.
  Jag hyrde senaste Star Trek-filmen på Bluray och tv:n gjorde om bilden från 2D till 3D. Det var faktiskt riktigt bra! Inga störningar överhuvudtaget och bra djup i bilden.
  Dock ska man ha i åtanke att 3D-funktionerna är en gimmick. Glasögonen är stora med liten tittyta som stör när du vill se detaljerna. Dessutom känns faktiskt 50" för litet för att man ska få någon behållning av 3D-funktionen. Det krävs nog en större tv för att få ut något av 3D-funktionen.

  Det verkar som att alla nya tv-apparater har lite barnsjukdomar som löser sig med uppdatering av firmware. Därför kommer jag i framtiden inte köpa tv precis när den kommer ut på marknaden.

  Det verkar som att även vt50 har en del problem och den kom för ca en månad sedan. Det kommer säkert att lösa sig med firmwareuppdateringar, men det kan ju dröja till efter sommaren.

  Allt som allt en väldigt bra tv! Grym bild och bra HD-tv. I början tyckte jag att tv:n var så stor då jag hade en 28-tums tjock-tv innan, men nu hade jag kunnat tänka mig en 70" istället i min lilla etta. Bildkvaliteten är så bra att den gör rättvisa åt en större bildyta.

  Det verkar också som att 2012 års plasmor ligger lite billigare i pris än förra året så i höst kan det kanske bli ett bra pris på vt50?
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft den i en vecka nu och är mycket nöjd hittills. Bra bild på allt jag matar den med.
  Jag är en "zappare" men ser även en hel del film.
  3D förvånansvärt bra. 2D till 3D var också en positiv överraskning.
  Till och med SD kanaler är behagliga att se på trots varierande kvalitet på sändningarna.
  Fläktarna hörs bara om man går bakom tv´n och lyssnar.
  Designen väldigt "clean" utan en massa bling bling och knappar vilket jag gillar.
  Fjärrkontrollen känns robust och gedigen.
  Använder inte internet lull-lullet så mycket eftersom jag kör med HTPC men det jag provat hittills funkar helt ok.
  720p, 1080p och 3D från HTPC ser mycket bra ut, ska man ha mer biokänsla är det projektor som gäller.
  Har ett litet vardagsrum med ca: 3m till tv´n och den är inte för stor för det avståndet.
  Menyerna tar ett tag att vänja sig med. Har inte testat EPG eftersom jag kör med extern box.
  Mycket nöjd med köpet så rekommenderar dig att köpa den om den faller innanför ramen på din budget.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Vet inte om man får skriva här om man inte köpt tv´n? :) Jag är tv-nörd och kollar nästan varje vecka i butiker på hemelektronik, läser mkt på nätet mm. Denna tv vet jag korats till årets tv 2011, och många älskar den. Även jag gillar tv´n, mkt behaglig och bra bild! Designen är nästan lite 80-tal men fungerar bra.

  Enda jag kan klaga på är att tv´n är lite för tjock i underkant,om man nu vill ha en slimmad tv tajt på väggen. Skall den stå på ett bort så är det sak samma, den är ju annars tunn i övrigt.

  Sedan är bilden för min smak för mörk, gillar inte mörka bilder. Visst ger det en "filmisk" känsla men ändå för mörk för min smak. Oavsett vilken tv man köper så får man alltid kompromissa, eftersom den perfekta tv ännu inte tillverkats. Faktiskt sugen på att slå till :)
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fick tag i min panasonic tillslut då den var slutsåld nästan överallt i uppsala. Har testat lite olika inställningar samt matat den med lite olika format och riktigt nöjd med resultatet. Har haft en samsung led 8 serie innan men med all bleeding osv så var det inget man ville hänga på väggen precis.

  Positivt

  * Ruggigt fin bild med bluray
  * 3D ser riktigt bra ut
  * 2D-3D funkar rätt bra
  * Xbox360 samt pc funkade fin fint
  * Bra bild på vanlig tv sändning
  * Ljudet var riktigt bra faktis om jag jämför med de tidigare tv apparaterna som jag haft exempelvis, samsung led 8 serie.

  Negativt

  * Tung som fan :p (inget problem men något måste man ju gnälla på haha)

  Så summan av det hela så är det en klockren tv, riktigt nöjd kan jag säga att jag är.

  Dagens funderare: Alla hyllar samsung led serie att de ska vara så smala och att plasma går ju inte att ha för det är så j***a tjocka. Denna tv är ca 6 mm tjockare bara än samsung.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Tidigare gav jag endast 5 stjärnor i betyg då jag fick dålig bild med Sagemcom DT90 HD boxen som Boxer skickade med. Bilden blev lite bättre då jag först bytte ut antennkabel och Bordsantenn till Mira Televes, dock var färåtergivningen riktigt usel. Nu har jag även bytt ut Sagemcom boxen och även köpt Blue Ray spelare. Bilden är nu riktigt bra och de utsmetade ansiktena är historia. Färgåtergivningen är också avsevärt mycket bättre. Bildmässigt är det enda jag kan anmärka på att randiga ljusa partier kan se konstiga ut samt skärpan inte är perfekt vid panorering av detaljerade bilder, men det är en bagatell. Vad det gäller Pannas Viaconnect eller vad de nu är de kallar deras smart TV så är det inte mycket att hänga i julgranen. Den är så långsam och tråkig att jag helt slutat använda den. Lösningen var att köpa en Samsung BD spelare som används på Panna TVn, vilket är klart bättre. Om jag skulle gjort om mitt köp så skulle jag letat efter en billigare modell med samma bildkvalitet dock utan smart TV funktioner och utan 3D. Istället skulle jag köpt till en extra PC som jag skulle kopplat till TV och använt den som smart TV.

  Min tidigare kommentare nedan:
  Bilden är bra men inte fantastisk, hade lite högre förväntiningar. Känns inte som att processorn hinner med riktigt då man kör HD från Boxers HD TV-kanaler. Ansiktskonturer blir ofta utsmetade (tecknade) vid rörelse. Bilden verkar vara mörkare än på tidigare Panna plasmor by default. Drar man upp ljuset så blir svärtan lidande. SF anytime som finns som inbyggd app funkar men dock klarar TVn inte av att avkoda HD filmerna. Enligt Panna support klarar TVn inte av att avkoda det format som SF anytime sänder HD filmer med. Samsung ska tydligen klara av HD formatet också. Återstår att köpa en Blue-ray och förhoppningsvis går mitt betyg upp därefter.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt bra TV måste jag säga i alla avseenden.
  + Riktigt tyst för att vara en plasma
  + Outstanding svärta
  + Riktigt bra bildbehandling
  + Mediaspelare (dock något begränsad)
  + ljudet är långt ifrån urkass som alla andra modeller.
  - EPG:n är pinsam
  - Något stöniga menyer
  - saknar webläsare
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Toppenprodukt!
  Underbar bild, även väldigt fint ljud med tanke på tjockleken. Vi har haft tv:n i ett par månader och är väldigt nöjda.
  Kan rekommenderas varmt!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Efter att ha spenderat en osund lång tid med att läsa otaliga recensioner och tittat i butik på Samsung,Philips och Sonys toppmodeller så föll slutligen valet på denna. Tittar i stort sätt bara på film och tv-serier i hd så det var viktigt för mig att den tv jag valde gav en naturlig och oprocceserad bild utan att man skulle behöva kalibrera bilden eller manuellt behöva gå in och slå av en massa bildförbättringsfunktioner. På Panasonicen var detta i mitt tycke lättast då man bara väljer THX-läget för att allt ondöigt skall slås av.

  Plus
  - Sober design (kanske inte lika snygg som Sonys Monolit design, men nära).
  - Mjuk och naturlig bild. Den säger inte "pop" som Samsungs D8000-serie men i gengällt slipper man de ojämnhet i bilden som Samsungen dras med.
  - Bra svärta. Inte så bra som jag hoppats på men det svärta jag hoppats på kanske inte finns ännu.

  Minus
  - Fläktljud. Hade glömt detta när jag köpte denna men det finns ju faktiskt fläktar på plasma. Fläktljudet är inte inte direkt störande men om man är känslig för ljud så bör man kanske välja LED.
  - Menyer och mjukvara. Segt och svårnavigerat enligt mig.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Helt kalas bra tv! är super nöjd, när man gått och fluktat på denna rackare på jobbet ett tag så slog man själv till (ca: 3 mån sedan) och nu i dagsläget känns det som att tv:n bara blir vassare och vassare.. Man njuter av den kristallklara mjuka bilden som denna neoplasma ger. Helt klart marknadens vassaste tv för tillfället (iallafall för spel, HD Film) :)

  Köp köp köp om man har budgeten :)
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft min VT30 snart en vecka nu och är super nöjd! Bilden är helt fantastisk även fast jag inte hunnit kallibrera den i professionellt läge. SD ser bättre ut än förväntat. Dvd filmer som jag spelar från min Panasonic DMP-310 ser fantastiskt bra ut, inte långt från Bluray. Har tittat på Starwars boxen (bluray) och det går inte sluta kolla, helt fantastisk svärta och detaljer! Efter att ställt in ljudet, höjt basen och surround läge bla, är jag riktigt imponerad av ljudet, klart bästa jag upplevt från en platt tv! Nått jag var orolig över innan jag köpte var ljudet från fläktarna och buzzing från panelen, då jag är känslig för sånt. Men det hörs absolut ingentig från soffan. Sätter jag örat 5cm från fläktarna/panelen hörs det något, så man behöver inte va orolig. Internet funktionen funkar ok, kollat en hel del på Youtube, funkar fint! Facebook är också bra, grymt att se på bilder på en 50 tummare! 2D till 3D läget funkar, men mer en kul grej, inget jag kommer använda, har inte testat en riktigt 3D Bluray än.
  Tveka inte att köpa denna, du kommer bli mer än nöjd!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Helt lyrisk över denna TV efter att ha provat olika inställningar.
  Slutade med att jag kopierade en proffessionel kalibrerares inställningar från nätet. Det sluta med WOW jag vill ha ännu större!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Efter en riktig kalibrering blir det fantastisk bild.
  Fabriks inställningen är dålig som vanligt.
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ha begäret är stort för denna tv, VT30 serien. Jag har tittat både 50" och 65" men fast jag så gärna vill köpa tvn kan jag inte. Den flimrar i högdagrarna. Jag är känslig för detta och har verkligen kämpat med säljare som t.o.m. har ringt panasonic Sverige för att se om det fanns någon glömd inställning. Men icke, rekommendationen var att sänka ljuset och visst blev det mindre flimmer i de ljusa partierna men då var ju bilden för dassig. Den amerikanska varianten av VT30 har inställningar mellan 24 48 och 96 bilder per sekund, något som den europeiska varianter inte verkar ha. Fast jag vet ju inte om en USA tv med 96 bps är lugn men man tror ju det.

  Så jag får väll vänta ett år till tills pana har släppt en ny modell med flimmerfri bild.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  P50VT30 är en kalas TV.
  För oss som har en 4 år gammal semitjockis (Sony W3000 i mitt fall) och byter upp sig till VT30 kan jag bara säga grattis! Det man först lägger märke till är ljusstyrkan som är annorlunda dvs svagare men behaglig. Det går så klart att kräma på mer ljus men om man jämför medelinställning på resp. Tv har plasman något svagare ljusintensitet, ingen surprise i och för sig men kräver viss tillvänjning. Det jag saknat tidigare är mjuka kamerapanoreringar och det är ett klart lyft från den gamla till den nya tv:n. Hypen för VT30 har varit hög och således även mina förväntningar. Även om jag krämar på full bilduppdatering blir det inte så perfekt som jag trodde det skulle bli, dock är det Utmärkt. Därför satte jag 9/10 i betygssättningen. Men det ska sägas också att jag i läget för Spel (spel på PS3) kan jag inte sätta annat än 10/10! Bilden flyter som en dröm. Det kan vara så att jag missat någon inställning för uppspelning av BluRay så det går att öka flytet ytterligare, i så fall får jag revidera min betygssättning till MAX.
  Rekommendation: Köp!
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En lite överreklamerad TV där både jag och grabben tycker att det är bättre bild på hans LG60PZ570W, och då har vi bedömt TV sändningar både i HD och SD ( båda kör parabol Canal Digital ) det blir liksom en mera detaljerad och bättre klipp i bilden med mindre brus . Nackdelen med LG:n är glasskivan som ger en spegelbild som kan vara störande .
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En helt enkelt skitbra TV!!
  Enda svagheten som hittills upptäckts är att vissa övertoningar ger en svag bandning, men märkligt nog försvinner effekten när bilden "stannar upp" eller panoreringen/zoomningen saktar in.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  karamba :)

  jag bytte från samsungs led ue55d8005, vilken skillnad det blev, nu är det inge clouding inge ghosting, lite brus är det men inte lika mycket som samsungs skit tv som det för övrigt heller inte går att spela pc spel på i full upplösning bla. Ska man vara riktigt petig så hinner den nog inte upptattera bilden till 110%, men då är man riktigt petig men sån är jag och det rör sig om så himla lite, men den tekniken finns inte riktigt ännu så att bilden kan vara 110%,

  men för övrigt en mycket bra tv, mycket inställnings möjligheter, fina färger, och endå ganska rejält byggt, här snakar vi gediget arbetet.
  Fjären upplever inte jag som plastig, snarare välbyggd och så är det lite tyngd i den så att den ligger bra i handen, vill ni kolla på plastig fjär kolla in samsungs ;)
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bästa Plasman i dag!!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket nöjd med bilden på denna tv.Måste vara bästa tv:en nu på marknaden.Enda minus något plastig fjärr.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bästa tvn i dagsläget, alla kategorier!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Extremt nöjd med denna TV. Bilden är härlig i jämförelse med min gamla 40" LCD och jag ser om många gamla filmer med nöje.

  Klarar analoga SD-sändningar mycket bra. DVD ser snyggt ut och Blu-ray är givetvis underbart.

  Kör efter lite experimenterande och kalibrering med DVE återigen standard THX läge med lite justering av PNR och IFC beroende på källa.

  Ljudet är helt OK för vanligt TV-tittande. Har inte ens brytt mig om att koppla TV-ljudet till förstärkaren.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Extremt bra bild. OBS! Ej kompatibel med Boxer HD modul. Efter tre dagars felsökning visar det sig att Boxers HD modul ej har stöd för Panasonics och Samsungs senaste Full HD TV modeller. Undvik Boxer helt om du vill köra HD TV via CI/CA modul. Enligt deras uppgift finns inga moduler i dagsläget hos Boxer med rätt firmware.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Nej, det finns ingen perfekt TV - finns inget som är perfekt - men damn, detta är nära!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mitt bästa köp någonsin!