Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Haglöfs Corker Large

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Haglöfs Ryggsäckar (75)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Man har handlat en del under sina år men jag tror aldrig jag varit så nöjd med en pryl förut.

  Väldig bra uttänkt med att man kan ta ut datorn utan att ta av sig ryggsäcken. Visst kan det kännas att man bär på tunga saker när den är proppad med saker. Men inte mer än de andra ryggsäckarna. Den får plats med det mesta som, kläder, böcker givetvis laptop upp till 15", mobil och laddare etc. Plats för paraply och vattenflaska på sidofickorna. Grymt att den står upp lodrätt även när den är full med prylar.

  Har kollat runt efter en sån här laptop-ryggsäck, de andra som Fjällräven (överskattat märke) och Wenger är väldigt fula och tråkiga (även funktionellt).

  Tips! Rulla kläderna för att få optimalt med plats.

  Perfekt för både studenter, folk i IT-branschen, festivalare och vanliga privatpersoner.

  Hade fått full pott om det ingick en vattentät ficka för laptopen och en ficka för mobilen på axelremmarna.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt nöjd efter 10 år av aktiv användning. Håller form och ser fortfarande fräsch ut efter att ha varit runt överallt.

  Toppfacket är mycket smidigt, och öppna sidofickorna för vattenflaskor osv. Det ena sidofacket är lite onödigt i min mening. Man förväxlar det med öppningsfacket och har inte egentligen inte så mycket funktion.

  Smidigt att den står upp när den är full och att det är lägg att få en överblick över vad som är i väskan genom öppningen på sidan.

  Kanonbra väska helt enkelt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Äger både denna och den mindre storlek medium. Kortfattat utmärkta väskor som även ser väldigt snygga ut, något som knappast är vanligt rörande stora och praktiska väskor där man oftast måste välja mellan design eller funktion.

  Rörande storleken: På pappret är skillnaderna små mellan storlek medium och large (18 resp 20 liter) men i verkligheten rymmer large säkert 50% mer än medium. Skillnaderna är störst i det stora facket och gör att large blir mycket enklare att packa.

  Tyvärr gör storleken att väskan ser något mer kubformad ut än storlek medium och inte upplevs lika nätt. Ska man ha mycket saker med sig är valet dock självklart, storlek medium blir nämligen väldigt snabbt full.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt nöjd med denna.

  Stod och vägde mellan Large och Medium och nu i efterhand hade jag aldrig valt medium. Enligt mig perfekt storlek. Skönt att väskan behåller formen och det är lätt att se vad man har i den då den är sidomatad. Fickan som är i toppen e grymt användbar för småsaker som mobil och nycklar. Lätt att komma åt om man behöver något snabbt. Sitter även bra på ryggen. Kan inte säga annat än 10 poäng. Har flera andra ryggor men denna är bäst.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har haft min ryggsäck i drygt 3 år, den har egentligen bara använts kanske 6-7 månader varje dag resten av tiden har den legat och använts vid tillfällen som utflykter, resor eller en tripp till badstranden.

  Jag trivs bra med ryggsäcken, precis som kaiiak sagt så rymmer den det mesta. Men jag vill varna för att dragkedjan gick sönder på min. Och detta efter endast 6-7 månaders användning för böcker/laptop till och från föreläsningar.

  Har behandlat ryggsäcken väl och inte överpackat den men ändå gick dragkedjan. Rekommenderar att man kolla garantin och kanske pratar med butiken man köper den i kring just dragkedjan, se om en sådan grej går på garanti eller ej så kan man bestämma sig sen om det är värt ett köp.

  Ger den 7/10 stjärnor.