Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Haglöfs Corker Medium

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Haglöfs Ryggsäckar (75)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra ryggsäck för cykelpendling och mycket praktisk genom att man öppnar på sidan och därigenom kommer åt allt i väskan enkelt. Stadig form som hålles oavsett innehåll. Bra med ett fack på ovansidan som kan expandera inåt. Bra med möjlighet att spänna fast plagg utanpå väskan, men om de inte ska försvinna bör du använda klädnypor som fästes i spännbanden och plaggen. 15" laptop får plats i väskan. Hade gärna sett mer reflexer på den samt anordning att fästa cykelbaklyse i. Sidofacket behöver blixtlås, som det är nu ramlar allt ur småfacken när man öppnar sidofacket.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Perfekt väska att ha bak på skotern. Enkelt att komma åt då man öppnar den på sidan. Sitter även väldigt skönt på ryggen vid endurokörning. Stort plus är att den enkelt går att rengöra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Praktisk och genomtänkt ryggsäck som sitter bekvämt. Gillar särskilt sidoinmatning som gör att man slipper gräva i väskan för att hitta saker. Uppskattar också att väskan håller formen. Helnöjd!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Älskar att den har lite styvhet så att den behåller formen. Det gör den både bekväm och bra att packa i. Helt outstanding på hojen, packar jag bara lätta saker i den märker jag den inte alls bakom ryggskyddet oavsett hastighet.

  Stort minus för den klena dragkedjan som gör att man får köpa ny väska efter några år trots att övriga väskan inte ens är sliten.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Praktisk men extremt ful tjejväska
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kanon att ha på ryggen vid slalomåkning.
  Märktes knappt att den var fullproppad med saker. Satt tajt och rejält. Köp
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra kvalitet på sömmarna o dragkedjorna.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ursnygg väska, som jag använder både på skogsturer och i stan. Något förvånande så fick mig 15" laptop plats i väskan, vilket gör att jag egentligen inte behöver någon annan väska längre.

  Finns många fack och fickor i väskan, remmarna på utsidan är perfekt för att sätta en tröja som man inte orkar packa ner eller har plats med och ryggsäcken sitter som gjutet på ryggen.

  Är halvt vattentät, vilket är ett plus också. Men papper och liknande blir fuktigt om den är ute för länge i regn och rusk.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Snygg väska som finns i flera olika färger. Älskar hur lätt det är att packa smart i den. Öppningen på sidan göra att man får en bra överblick över det som finns i väskan, man behöver aldrig gräva utan att se vad man gräver efter, om ni förstår vad jag menar? Som föregående talare sagt finns det en massa smarta fack. Använder den varje dag till skolan och har min 13" laptop i den utan problem.
  Det bästa är de spännen som finns. När man spänt fast de bra känns det knappt att man har en ryggsäck på sig trots laptop och en del böcker i. Tummen upp!

  Har upplevt att dragkedjorna känns "billiga" i förhållande till resten av kvalitén på väskan. Har man packat rätt mycket så hakar inte vissa "krokar" i varandra.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  En riktigt bra ryggsäck, har haft två stycken blåa corkers under 4 (års tid) som används dagligen som skolväska med laptop samt ibland som skid- och utflyktsväska.

  Kan börja med det positiva: Precis som de andra säger så har den grym passform, genomtänkt desig, bra kvailtet och ja, den är SNYGG! :)

  Nu till det negativa: Dragkedjorna (inklusive tråden som sitter fastsydd mellan dragkedjan och väskan) kan ge upp om man lastar väskan med den med för mycket grejer eller för tungt. Jag har haft min 14" laptop i väskan och hörnen på denpå den har sabbat dragkedjan på ena sidan av en väska och den andra har tagit stryk. Den trasiga löste sig dock förhållandevis enkelt genom att jag sydde igen den sidan och klippte upp den andra. Funkar den lika bra som innan! Men en annan grej med laptops... en gång så drog dragkedjan på ena sidan upp sig (hade väl inte stängt ordentligt?), laptopen for i backen och crashades riktigt illa. :/

  En konsekvens av att kunna reglera höjdskillnaden på bröstremmarna är att de trillar relativt enkelt om man inte är försiktig. För mig så är brösträmmarna till båda väskorna borta.

  Sen så är det ändå ganska enkelt att göra fula märken på den, genom att dra en nyckel över den eller skrapa den mot en sten.

  Nu har jag sagt ganska mycket negativa saker om denna väska, men kom ihåg att jag extremtestat väskorna och fortfarande tycker att det är den bästa väska som finns på marknaden. Så det är ett riktigt värt köp.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Funkar utmärkt att packa fikat i eller att ha med på resan. Sitter skönt på ryggen.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  En smidig, smäcker och genomtänkt ryggsäck. Fiffiga små detaljer, behändiga fack och bra stadga i konstruktionen. Bröst- och midjespänne bidrar till detta.

  Inget för fjällvandringen, men alldeles utmärkt för 1-dagsturer!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bästa ryggsäck jag haft. Perfekt storlek för att ta med saker till gymet. Sköna svängda bärremmar. Sidomatning så att man kommer åt allt. Snygg. Bra kvalité. Halvhård så att den håller formen.

  Jag försökte komma på något dåligt med den, men det går inte. Klar tia.