Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Atoll IN200se

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Atoll Stereoförstärkare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastisk maskin! Dynamik och kraft så det räcker och blir över! RIktigt rolig att lyssna på och fick verkligen liv i mina Focal Aria 936! Satte i tillvalskortet för DAC med en coaxialingång. Blev riktigt bra, men då jag ville och behövde fler ingångar blev det även en Atoll DAC100SE. Men utan tvekan är det en bra DAC om man vill ha en inbyggd och klarar sig med en igång!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta var ju ett litet rejält lyft.
  Atollen står kopplad i bypass läget från min gamla Marantz SR5003 och har precis återinfört en aha upplevelse hos mig och gett nytt liv till mina XTZ 99.26 matte black av modell 1.

  Inte ens inspelad och redan så klämmer den fram så många fler detaljer än var jag trodde var möjligt ur dessa högtalare.

  Att Atollens prislapp kan verka hög för somliga är av intet bekommet då man får så mycket värde för pengarna.

  Kraft, spelglädje och detaljer.

  Har hört lillebror IN100se kopplad mot ett par Elac 247BE och det lät helt fantastiskt. Kan verkligen rekommendera denna och lillebrodern till allround lyssnaren då den leker fram musiken från både klassisk rock, electronica eller vad annat du kan tänkas slänga på den.

  Starkt "köp" i betyg av mig.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Den sista pusselbiten föll på plats när jag köpte denna fantastiska förstärkare. 2-kanalslyssningen är nu fulländad! Atollen har en fantastisk Soundstage med en otrolig precision och dynamik! Den har också en by-pass ingång så man även kan ha den som ett slutsteg till fronterna vid bio. Jag jämförde mot bla. Hegel H100 och det var natt och dag skillnad! Atollen är enastående ihop med mina Amphion argon 3!