Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Siemens TC86303

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Siemens Kaffebryggare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  29 dagar sedan
  Bra kaffebryggare men låter väldigt mkt, skallrar och skramlar under hela bryggprocessen. Felanmält och reparationsstället sa att det var nått fel, fick en ny bryggare som lät lika mkt. Nu fick jag besked att de inte längre tycker nått är fel utan den ska skallra som den gör. Låter som nån plastbit ligger löst och gör massa ljud. Synd på en annars bra bryggare, skulle absolut inte göra om detta köp pga ljudvolymen.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Ville gilla denna bryggare efter att ha läst positiva omdömen både på Råd & Rön och från andra användare. Men det finns några saker som ändå stör mig:
  1. Bryggvattentemperaturen är på nåder 92 grader (dvs minimum rekommenderade för bryggning), och det är när jag mäter exakt ut ur munstycket. När vattnet väl hamnar på kaffet så är temperaturen klart lägre. Det resulterar i underbyggt blask när man brygger mindre än ca 5 koppar.

  2. Ett 1x4 filter passar inte riktigt in i tratten utan man måste vika den extra mycket i ena kanten och då blir det ändå inte så bra ”passform”. Det är lite extra småpill varje gång så det blir ett irriterande moment. Jag förstår varför man gjort på detta sätt, trattväggarna har gjorts snävare för allt kaffe lättare ska täckas av vattnet eftersom munstycket endast har ett hål som vattnet rinner ut igenom över kaffet. Andra bryggare har flera hål och täcker på så sätt större ”area”. Siemens har löst det genom en smalare tratt och ett hål i mitten!

  3. Låter en del, speciellt efter att den bryggt färdigt så kommer det alltid ett stort puffljud - som att man häller en skopa vatten på bastustenarna.

  4. Något hög jämfört andra bryggare.

  Positiva saker
  - Avtagbar vattenbehållare
  - Bra droppstopp
  - Utdragbar filterhållare
  - Bra kanna
  - Snabb
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Brygger bra kaffe! Alla delar kan rengöras separat vilket är ett stort plus. Tung - känns som kvalité och hoppas den håller länge.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte denna kaffebryggare efter gjort en massa research och läst en drös recensioner på tyska. Ville ha en kaffebryggare som gjorde gott kaffe men inte hade en massa lösa delar som krävde ett helt företag för att monteras ihop. Har småbarn är det en klar fördel om man kan montera ihop/isär en bryggare snabbt. Denna stämmer in på dessa punkter och ser även stilren ut i sitt rostfria utförande. Så mao ord, en utmärkt bryggare som gör fantastiskt gott kaffe.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra kaffebryggare som blir perfekt varje går håller kaffet varmt och bra funktion att kunna ställa in tiden så det är klart på morgonen. Snygg design