Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Siemens TC86503

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Siemens Kaffebryggare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte den här efter mycket efterforskning på termosbryggare. Ville ha något som stänger av sig självt, håller kaffet ordentligt varmt, har enkla kontroller och som är byggd för att förebygga slabb. Har haft den i en vecka nu.

  - utmärkt bryggtemperatur och hastighet. Har läst att folk klagar på ljudnivån men jag vet inte vad de pratar om. Den låter mindre än min gamla bryggare.

  - termoskannan är skitbra; håller värmen länge och häller utan spill och slabb. Den behöver hållas nästan upp-och-ner för att servera den sista koppen, men det är verkligen inget problem i praktiken, och en bra kompromiss för utmärkt isolering.

  - den stänger av sig själv så fort kaffet är klart.

  - den glömmer inte klockan när strömmen stängs av

  - byggkvalitén. Konstruktionen känns gedigen och genomtänkt. Bra och tydliga greppbara ytor, allting passar ihop. Rengöring kanske kommer bli jobbigt (rostfria ytor och högblank svart plast) men än så länge ser det bra ut (inga fingeravtryck eller vattenfläckar).

  De enda problem jag har är pedagogiska: gäster som förväntar sig en vanlig bryggare försöker bryta upp locket till kannan för att fylla vatten den vägen (locket *går* att plocka bort, men det gräver ett särskilt handgrepp). De inser inte att vattentanken är löstagbar och fylls under kranen.

  En del kopplar inte heller att man måste använda knappen på kannans handtag för att öppna termosen innan man kan hälla ur den.

  Ergo: om du har mycket gäster och dessa förväntas brygga kaffe själva ibland, så var beredd på att behöva tejpa upp manualen (som är rikt illustrerad) någonstans i närheten. :D