Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Landmann Grilltunna Med Lock 11418

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Landmann Grillar (78)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt usel för priset. På min så har;

  *Kolgallret deformerats av värmen.
  *Termometern har gått sönder (den sköt iväg glaset under en grillning, strax därefter så gick termometern sönder.
  *Luckan för rensning av sot har säckat ihop helt.
  *Grillen har börjat rosta både invändigt och utvändigt
  *Träet på handtaget har spruckit.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Urusel kvalitet. Efter 2 säsonger ser den ut som en rosthög trots att den fått stå under skydd. Gallret som håller kolen klarar inte höga temperaturer så efter några grillningar så va dem deformerade. Nu blir det att slänga och köpa ny. Själva grillningen fungerar bra med stor yta och bra grillresultat så synd att den är tillverkad i skitmateriel.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vill du ha en grill som flagnar och rostar och ser hemsk ut efter en säsong köp denna grill. ;-(
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fick grillen i fredags.
  Hela känslan är att den är en extremt billig grill.
  Köpte ICAs egna för några år sedan, för under hala detta priset, som var mycket bättre.

  Dålig funktion när man ska höja och sänka och den kommer garanterat rosta inom första säsongen.
  Vill du ha en stor grill? Köp två weber istället...
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Innan denna hade jag en annan landmann, den rostade väldigt fort men den var billig så det får man ta. Köpte ändå en ny landmann i hopp om att en dyrare skulle vara bättre, men icke sa nicke. Efter kanske 3 grillningar så började färgen flagna. Var i kontakt med landmann och fick samma svar som andra har fått, dom ska vara så. Så vill du ha en grill som flagnar och rostar och ser hemsk ut efter en säsong, köp en landmann! Ger en extra stjärna för den stora grillytan.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har haft denna två säsonger nu, köpte den på kampanj hos Konsum.
  Allt jag kan säga är att jag är mycket nöjd med den, jag har grillat fisk, fläsk och kött av diverse varianter. Lång-rök/grillat rimmat sidfläsk Grillat regnbågsfilee indirekt.
  Det är lätt att ställa drag, man kan utnyttja HELA grillytan om man vill direktgrilla men samtidigt ha en "våning" till att indirekt grilla på.
  Jag är mycket nöjd med den, efter att ha haft klotgrillar hela livet, så är denna med dess mångsidighet. Ett lysande steg upp. Den funkar som en grill för "mästare" men funkar även som en grill för vanliga dödliga. Dess mångsidighet gör den förlåtande. För tjocka skivor, glömde du tina köttet? inga problem grilla indirekt ett tag och flytta över till grill våningen eller sidan när köttet är redo.
  justerbar grillhöjd, termometer, dubbla gallervåningar som viks ut när man öppnar locket. Avlastningsbord och ett galler under den där man kan ställa tillbehör.

  Det enda som gör att jag inte ger den full pott är att det kunde funnits ett smidigare sätt att tömma den på aska samt att min termometer fick fukt i glaset efter första regnskuren.
  Annars är jag mycket nöjd med denna. Faktisk så nöjd att jag ska köpa en till att ha där hemma, lustigt att jag har en bättre grill i stugan än jag har hemma.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt usel kvalitet för så dyr grill, man kan lika gärna köpa en billig grill på lågpris handel som håller längre. Den hinner rosta på en natt, botten gallret böjdes av värmen och rostade fort, livsfarlig då termometer exploderade när vi grillade sist, hittade delarna till termometern 15 meter i från grillen. Köpte den för jag trodde det skulle va en kvalitets grill och att den hade bra avställningsytor och stor grillyta. Kompisen har samma grill och den ser ännu värre ut,och den är från förra året. Stort sagt köp absolut inte den här sk..en!
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Läste mycket åsikter innan jag bestämde mig för denna grill, har haft den i 2 månader nu och grillat ett 10-tal gånger.

  +Stor yta
  +Bra grillhylla som sitter i locket som fungerar som en utmärkt värmehylla

  - ventiler och hål sluter inte tätt. Briketterna brinner ut helt
  - går åt MYCKET briketter

  Tyvärr tycker av byggkvaliten är för dålig. Ventilerna sluter inte tätt och produkten känns inte100%. Den gör sitt jobb varken mer eller mindre men kommer sannolikt köpa en Webergrill nästa gång.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft denna grill i 2år nu och visst den har ju rostat lite. Och då menar jag lite. Använder den året runt sommar som vinter och på sommaren används den minst 2ggr i veckan.

  Får plats med otroligt mycket kött och man har bra kontroll över hela ytan.
  Kan varmt rekommendera denna grill till ALLA!
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  bra grill om man kan tänkas köpa en ny varge år. på min grill böjade färgen flagna redan efter efter första grillningen varpå rost följde har haft huva på den och den står ute under tak. ENLIGT LANDMANN SKA DEN ROSTA SÅ. UNDVIK DENNA GRILL OM NI VILL HA GRILLEN MER EN EN SOMMAR.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  F****n vilken bra grill!
  Stadig och stort galler och en stor extra gallerhylla. Locket är ovärderligt och största anledningen att jag älskar grillen. Grillade en gigantisk oxfilé under nästan 2timmar ihop med rökspån. Blev riktigt, riktigt gott.

  Rekommenderas starkt!