Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Hegel HD20

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Hegel DAC & hörlursförstärkare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte den beg och pris/prestanda är på topp. Fungerar klanderfritt,har provat ett antal dacar som ej stannat. När jag kopplade den via xlr till slutsteg Lyngdorf 2175 xlr. Spelade den än renare,distinktare. Vem av dessa två som gjör störst skillnad vet jag ej, tror dock att slutsteget vann mest på xlr. betyg 9/10
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En bra DAC.
  Blir jäkligt varm efter en stunds körning.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sätter 9/10 i betyg så länge då jag bara testat den 1 timme. Kombination med slutsteg Rotel Rb 1582 och Hegel HD20 som försteg till B&W 683 skapar en lite magisk känsla i musiken. Gott med tryck i basen, inga otrevliga "s ljud" och mycket detalj i ljudet.

  nu har jag lyssnat ett tag mest genom USB till datorn och det funkar mycket bra, spotify låter kalas.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En grym DAC till ett överkomligt pris! Den har gett nytt liv till min gamla Nad S500 cd-spelare och Hegelns inbyggda försteg låter så bra att jag kör den rakt in i slutsteget på min XTZ Class-A 100D3. Den lilla plastiga fjärren som inte är värdig en produkt av den här kalibern drar dock ner betyget ett snäpp.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  En väldigt bra DAC. Bra fokus och detaljseparation. Spelar helt klart bättre i de högre registren än mf m1 DAC. Däremot var det mycket mera tryck i ljudet i m1 DAC via de balanserade utgångarna. Rekommenderas.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt suverän DAC,gick från HD10:an till denna,ångrar inte uppgraderingen för en stund.Även försteget har åkt ut i förmån för denna:)helt sjukt vad bra den låter som DAC/Försteg.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Använder den som försteg och DAC kopplat direkt till slutsteget. Försteget i denna är så bra att mitt förra åkte ut till fördel för detta. Ljudet i HD20 har givit mina gamla högtalare ett ljud jag inte trodde var möjligt.
  Trivsamt att lyssna timme efter timme. Den är faktisk mycket prisvärd med kombinationen försteg och DAC. Det blir något färre kablar att koppla in, så den bidrar till rätt så mycket i min hifi-anläggning. Observera att det endast går att koppla in digitala källor. Har man en hederlig skivspelare eller tuner, är det traditionellt försteg, alternativt integrerat stärkare som gäller.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  När min jag hade min HK på reparation så tog jag hem och testade några kandidater för att så småningom pensionera HKn. Problemet var bara den att när jag fick tillbaka HKn så lät den sämre än allt annat jag hade hemma på lån (visserligen nyare, dyrare och rena tvåkanalsprylar).

  Detta ledde till att jag helt tappade intresset till att lyssna på anläggningen i väntan på att kunna uppgradera. Mitt i allt mörker började jag läsa om HD20:n, den kunde få gamla saker att låta som nya.

  Jag beställde hem den och är redan kanonnöjd! Har haft den i ett par dagar och måste säga att den är helt fantastisk! Den får min gamla HD970 att låta bättre, ps3:an låter bättre, Squeezebox Touchen som jag kopplat till Coax 1 låter helt fantastiskt (FLAC). Jag har hittat tillbaka till musikhimlen.

  Alla hårda störande störande ljud är som bortblåsta och mina GS60 blommar verkligen ut. Så till alla som tvekar, detta är en uppgradering ni inte kommer att ångra. Och till de som undrar, ja Coax 1 låter bättre än de andra utgångarna.

  Kommer såklart omvärdera detta betyg med tiden och ska bli intressant vad den kan göra med bättre elektronik.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Sanslöst värde för pengarna! Har den fortfarande på inspelning men direkt ur kartong imponerar den enormt för priset!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Låter som man förväntar sig att en DAC för 12000kr ska låta 2011. UTMÄRKT!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bästa DAC jag hört med ett mycket fint ljud.