Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

American Psycho + Rescue Dawn

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  2 mycket bra filmer med christian bale
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Gillar Christian Bale och har alltid gillat American Psycho så att ha den på BD kändes mer eller mindre givet. Att det blev en twinpack tillsammans med Rescue Dawn var mest för att jag fick den gratis - inte så mycket att fundera på då helt enkelt.

  Hade inte sett Rescue Dawn tidigare och var lite skeptisk då jag inte direkt gillar krigsfilmsgenren. Men det här var riktigt bra. En rejält positiv överraskning. Möjligtvis lyckades filmskaparna inte riktigt förmedla hur pissiga förhållanden det måste ha varit i verkligheten - detta eftersom Bales karaktär hela tiden lyckas hålla sig positiv och målmedveten genom alla prövningar. Men på det stora hela måste jag säga att Rescue Dawn nog kvalar in som en av mina favoritkrigsfilmer. Kul överraskning.

  Utgåvan är väl inte något att hänga i julgranen direkt. Misstänker att det skulle kunna gå att kräma ur bättre bild ur mastern än vad vi får se här, men det känns ändå okej. Menyerna är löjligt spartanska utan ens kapitelindelning men fungerar snabbt och bra, precis som det ska vara. Extramaterial lyser helt med sin frånvaro (om man bortser från en irriterande trailershow när man först stoppar skivan i spelaren, något som borde vara förbjudet på köpfilm imho) men för min del så spelar det mindre roll.

  Utgåvan: 5/10
  American Psycho: 7/10
  Rescue Dawn: 8/10
  Totalt: 7/10
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan