Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Troll Lux Spjälsäng 120x60cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Troll Spjälsängar (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  De som haft problem att montera denna spjälsäng måste haft någon annan. Man behöver inte ens instruktionsbok. Sex bitar, sex skruv, två plugg och två mutterliknande saker.
  Den sänkbara sidan var lite knölig att få dit, men jag gjorde fel i att spänna åt alla skruvar först, klart det blir svårt då.
  Passformen på den sidan. Tycker att det på ena änden ser ut att vara lite glapp, men det är om man kikar väldigt noga. Sen behöver man lära sig hur den sidan fungerar. Lyfta och trycka in lätt med benet och sedan sänka. Kolla noga på spåren innan montering så förstår man.
  Sängbotten passade lite för bra, lossa lite på skruvarna.
  Köpte sådana där fötter så att sängen kan gunga. Fungerar fint att gunga i sidled. På andra ledden blir det långt och den gungar dåligt, den lösa sidan skallrar då med.
  Mycket nöjd med den än så länge. Den känns gedigen och höjderna som botten vilar på känns ganska lagom. Vi får se om ungen gillar den sen när det är tid för den.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket bra spjälsäng där vi haft stor nytta av höj- och sänkbar sida, både i början när spjälsängen stod bredvid vår säng och nu när vår bebis sover i sitt eget rum.

  Inte svår att montera om man inte har tummen mitt i handen, känns som om Bamsebjörn83 som gav dåligt betyg jobbar för något konkurrerande märke?! Kräver något enstaka mer eftersom den har en rörlig sida, men ändå ska vara stabil (vilket den är!).

  Vi köpte dessutom till tassar så att man kan gunga sängen, vilket också kan rekommenderas.
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Min bror har en sån här säng och den är inte optimal. Lite svår att montera, ingen bra passform. Känns lsom lite dålig kvalitet. Om jag jämför med den Brio spjälsäng vi själva använder så rekommenderar jag att du väljer en Brio säng.