Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 240

 Lägg i lista  Jämför
AVR240 är en helt ny 7-kanalsmodell från amerikanska Harman/Kardon med bra finesser. Till skillnad från 6-kanaliga lillebror AVR 140 har denna modell även Harman/Kardons kalibreringsverktyg Ez-Set, som med hjälp av den medföljande mätmikrofonen ställer in ljudet efter dina högtalare och ditt rum på ett optimalt men enkelt sätt. Ljudmässigt har den en kraftig nätdel som lämnar upp till hela 35 Ampere och kan därmed lämna mycket kraft trots sin blygsamt specificerade uteffekt på 50 Watt per kanal (det är betydligt vikigare att en förstärkare kan lämna mycket ström när impedansen sjunker jämfört med den allt för vanliga kombinationen många Watt och dålig strömstyrka). Ingångarna kan namnges av användaren och den har även videoväxel för komponentvideo med stor bandbredd, s-video och kompositvideo. Den kan koda av de aktuella ljudformaten och har en mycket stor uppsättning ingångar. Dolby Headphones gör att man kan få ett surroundliknande ljud i ett par hörlurar. Dolby Pro Logic 2x är en DSP-funktion som gör om 5.1-ljud till 7.1.
Den kanske största nyheten är den nya ingången för iPod-dockan The Bridge, ett tillbehör som låter dig styra din iPod från förstärkarens fjärrkontroll. Låtar och spellistor etc ser du på din TV kopplad till Monitor Out utgången på förstärkarens baksida. Mycket användarvänligt och smidigt!
Med funktionen lip sync är det enkelt att korrigera för eventuella tidsfel mellan ljud och bild. Detta kan uppstå om man har DVD-spelaren kopplade tex till en projektor där bildhanteringen tar lite tid.
Fjärrkontrollen kan programmeras med fabrikskoder för att styra 8 andra apparater och det går att spela in macron så att man med en knapptryckning kan utföra flera saker (max 19 kommandon). RDS-radion har 30 förval.
Just användarvänlighet är ett ledord för Harman/Kardon och AVR 240 är inte ett undantag. Lättförståeliga on-screen menyer underlättar installationen och överflödiga knappar är bortskalade från frontpanelen. Prisvärd och elegant receiver med riktigt bra ljudkvalitet och enkelt handhavande. Stäng
AVR240 är en helt ny 7-kanalsmodell från amerikanska Harman/Kardon med bra finesser. Till skillnad från 6-kanaliga lillebror AVR 140 har denna modell även Harman/Kardons kalibreri... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket nöjd med denna reciver
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Funkar bra
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Har inte haft den mer än ett par dagar men den låter riktigt bra!
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  +Väldigt snygg o bra ljud i.

  Tycker menyerna i OSD:n känns väldigt gamla o tråkiga dock.
  sen kunde det vara mera kraft i den, får vrida upp volymen ganska mycket.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan