Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Intel PRO/1000 GT Desktop Adapter (PWLA8391GT)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Intel Nätverkskort (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar klockrent! För min del var det strul och hitta ett NIC som hade serverdrivrutiner. Denna hade allt :).. Har en Hyper-V Core server 2012 som inte hittade NIC'en som var inbyggd på datorn. Köpte denna -> Hittades direkt :)
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Stabilt, något snabbare än andra GB-kort jag testat

  Minus för priset, finns billigare alternativ som är nästan lika bra
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Antagligen det snabbaste och stabilaste gigabit kort som man för tag på för dessa pengarna. Överför filer mellan två dator genom en D-link 655 router med hastighet på 70MB/S
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Funkar skitbra om man vill maxa ett GB-nätverk så långt det är möjligt utan att använda ett PCI-E-nätverkskort. Det går att slå av flow control vilket är fint om man har ett mixat nätverk. Den är också hyffsat billig. Köp om du inte har någon PCI-E-plats ledig men ändå vill köra GB-lan.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har ingenting att klaga på, den gör det den ska.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar mycket dåligt på Windows 7 64-bit med mig. Har sedan dag ett skapat problem genom att släppa kopplingen till slumpmässiga tidpunkter under varje dag och sedan koppla ur och in i evigheten tills jag slår på och av nätverkskort från kontrollpanelen. Och även då finns det hasardspel om den kommer att bete sig, eller gå vidare till koppla ur och återansluta. Som regel måste den startas om två eller tre gånger innan den stabiliseras igen.

  Efter uppdatering BIOS, chipset och alla relaterade förare, och några icke-närstående, samt ett samtal med Intel-stöd, sitter jag fortfarande utan lösning, och är nu tillbaka on've att köpa mig ett annat nätverk.

  Sanningen skall fram, jag ska sätta mig upp bättre, så det är delvis mitt fel. Detta kort börjar dra på årorna, och endast stöder upp till Windows Vista.