Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Velodyne DD-18 Plus

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Velodyne Subwoofers (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt otroligt ljud i den till film, hela rummet skakar med och trappen till källaren sprack från betongen...
  Funkar mycket bra till musik också fast det är en 18 tummare.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Den är brutal!

  Kalibrerad med servon på max så funkar den riktigt fint även till musik trotts storlek. Den spelar väldigt kontrollerat. Inhandlades framför allt för att ge extra fysisk närvaro till film men den går att få riktigt tight och kontrollerad ihop med 2 kanal också. Däremot är kalibreringen viktig och den automatiska kalibreringen tycker jag personligen är lite bristfällig. Har du höga krav på integrering i en 2 kanalsanläggning så behöver du lägga tid (läs timmar/dagar) på att kalibrera den mer "manuellt".

  Det finns 6 olika lägen och dessa kan ha helt individuella inställningar.

  Medföljande programvara som sköts via PC gör att att alla inställningarna kan lagras på din PC(dock ej MAC). Varje gång jag labbar så kör jag säkerhetskopia på samtliga inställningar till PC:n. Bara att synka över/tillbaka vid behov.

  Jag har hört mycket rykten om att dessa inte ska funka till musik pga storleken men är dessa väl kalibrerade så integreras de fint.

  Denna flyttar enorma mängder luft och går långt under de 14Hz som finns specat. I theater läget kör jag "subsonic" filtret på 15Hz med 6db/oktav. Den gräver då en bit under 10Hz. Riktigt trevligt för fysiska filmeffekter :)

  Hade den helt automatiska kalibreringen varit snäppet intelligentare så hade det blivit full pott. De kommer säkert att lösa det med mjuukvaru uppdatering men men...