Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

RM Williams Blaxland Leather

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla RM Williams Boots herr (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Otroligt fint handarbete (tillverkas i Australien) och kräver lite av sin användare (jag skulle inte gå så mycket på den sämre recensionen av denna sko då den snarare handlar om butiken).

  Är inne på andra säsongen nu och de känns som nya. Men då har jag tagit väl hand om dem. Har haft ett par Gant tidigare och de gav upp efter en säsong och kostade 1800 kr. Sulan på skon kommer du behöva byta eller be en skräddare sätta på ett skydd. Själva skon som omsluter foten överlever nog dig om du sköter den enligt instruktionerna. Så en bra investering :)

  Storleks-guide finns på tillverkarens hemsida. Det är två mått på din fot som behövs samt det finns två storleksmodeller.

  Det som drar ner är priset. Köpte mina för strax under 4000 kr vid kampanj. Kommer köpa ett extra par om priset dyker vid tillfälle.
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte ett par Blaxland från Lester.se och på den vänstra skon bildades en grop med skarpa kanter under hälen som förorsakade en rejäl blåsa. Första och enda dagen som skorna användes. Reklamerade skorna eftersom dom inte var möjligt att använda. Enligt återförsäljaren var det inget fel på skorna utan jag fick köpa en innersula för att det ska funka. För 3499 kr bör kvaliteten vara bättre och bemötandet borde vara otroligt mycket bättre.