Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer BDP-LX54

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Blu-ray-spelare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Efter att alla FW uppdateringar är på plats är det en riktigt bra maskin.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ger fantastisk bild och presterar precis som en Pioneer-maskin ska. Kristallklar bild, alla inställningar/anslutningar som man (eller jag i alla fall) behöver.

  Det enda problemet är att laddtiden vid t.ex uppstart är lite onödigt lång, vilket förvisso är känt när det kommer till Pioneers Blu-ray maskiner. Men det går att leva med.

  Tilläggsläget som tillåter dig att kolla YouTube via Blu-rayspelaren är totalt överflödigt, tillför inget alls, är dåligt och kunde lika gärna tagits bort.

  Menyn är ful och känns 90-tal. Det spelar förvisso ingen roll, men år 2011 tycker jag att man kunde förvänta sig mer av en meny. Men funktionaliteten finns där. Dumt att man inte kan välja ljud/video ut separat, utan att man måste ha t.ex HDMI OCH RCA (och därmed muta ljudet på TV:n) för att få ljudet via annat än HDMI.

  Upplevde att kontrollen till min gamla DV-LX50 (DVD) dessutom var något bekvämare, snyggare och hade bättre upplägg. Den här nya Pioneer Blu-raykontrollen känns lite plastig, liten, osmidig o.s.v. De olika menyknapparna känns något ologiska.

  Men återigen - Med tanke på vad spelaren presterar och jämfört med många billigare alternativ så är den värd varenda krona.