Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 140

 Lägg i lista  Jämför
AVR140 är en helt ny modell från amerikanska Harman/Kardon med en hel del finesser trots att den hör hemma bland företagets instegsmodeller bland AV-receivers. Ljudmässigt har den en kraftig nätdel som lämnar upp till hela 25 Ampere och kan därmed lämna en hel del kraft trots sin blyga specificerade uteffekt på 40 Watt per kanal (det är betydligt vikigare att en förstärkare kan lämna mycket ström när impedansen sjunker jämfört med den allt för vanliga kombinationen många Watt och dålig strömstyrka). Ingångarna kan namnges av användaren och den har även videoväxel för komponentvideo, s-video och kompositvideo. Den kan koda av de aktuella ljudformaten och har en bra uppsättning ingångar. Den kanske största nyheten är den nya ingången för iPod-dockan The Bridge, ett tillbehör som låter dig styra din iPod från förstärkarens fjärrkontroll. Låtar och spellistor etc ser du på din TV kopplad till Monitor Out utgången på förstärkarens baksida. Mycket användarvänligt och smidigt!
Just användarvänlighet är ett ledord för Harman/Kardon och AVR 140 är inte ett undantag. Lättförståeliga on-screen menyer underlättar installationen och överflödiga knappar är bortskalade från frontpanelen. Prisvärd och elegant receiver med riktigt bra ljudkvalitet och enkelt handhavande. Stäng
AVR140 är en helt ny modell från amerikanska Harman/Kardon med en hel del finesser trots att den hör hemma bland företagets instegsmodeller bland AV-receivers. Ljudmässigt har den... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  14 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Min första surroundreciver. Ger mycket kraft till mina högtalare (Audio Pro Black Diamond V2) och den är ganska lätt att förstå sig på.
 • Bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  snygg låter bra
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Spelar bra samt goda inställningsmöjligheter.
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Klockren instegsreceiver!
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Detta är också min första surroundstärkare.
  Kan bara säga att jag är skitnöjd efter några veckors användande!Har inte hunit med att lära mig alla funktioner ännu. Spelar högt och rent ihop med mina Prosonhögtalare. Trots att högtalarna är billiga så trycker stärkaren ut riktigt go och djup bas fastän jag inte har någon sub ännu.
 • Mycket bra
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
 • Mycket bra
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan