Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tintin Box

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dessa kanadensiska tecknade filmer är hyfsade men skulle ha vunnit på ett lägre tempo och mindre slapstick. De tidigare långfilmerna med Tintin är mycket bättre. Svenska rösterna är bra. Upplösningen på filmerna är låg och bildkvaliteten suddig. Här borde man remastra filmerna digitalt. Man borde också ha skrivit på skivorna vilka äventyr som finns på dem, inte bara numrera dem.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  TinTin varför kan man inte ge fler stjärnor väldigt bra filmer.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Trevlig box som jag ännu inte sett klart på, men gud så nostalgiskt, räcker länge gör det ju också! :)
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Alltid en hjälte!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Box med 21 avsnitt

  Innehåller


  Tintin - Faraos Cigarrer (1991)
  Tecknat 50 min. I kampen mot narkotikasmugglingen mellan Egypten och Indien, möter Tintin personer som sedan ofta korsar hans väg, ruskigt folk som sjömannen Allan Thomson eller den gåtfulle Rastapopoulos, men också blivande kompanjoner såsom señor Oliviera och, framför allt, de oefterhärmliga Dupontarna.


  Tintin - Blå lotus
  Tintin reser till Kina och träffar Chang - en person som existerade i verkligheten och som hjälpte Hergé att skriva detta äventyr, där Tintin måste använda allt sitt mod, sin djärvhet och sin intelligens för att undvika de fällor som gillrats för honom.


  Tintin - Det sönderslagna örat
  Den välkända Arumbaya-statyn blir stulen och sedan återlämnad till muséet. Men en liten detalj visar att det inte är orginalet som är tillbaka utan en välgjord kopia. Tintin blir intresserad av mysteriumet med statyn och beger sig till Sydamerika med förhoppningar att finna gåtans lösning.


  Tintin - Den svarta ön
  Tintin jagar en falskmyntarliga genom England och Skottland.


  Tintin - Kung Ottokars spira
  Professor Collrich är en känd expert på sigill som får uppmärksamhet från oväntat håll. Tintin upptäcker att han bevakas av hemliga agenter som planerar att mot hans vilja låta honom bli en del i en komplott mot kungen av Syldavien.


  Tintin - Krabban med guldklorna
  I sin jakt på mystiska krabb-burkar möter Tintin mannen som skall bli han bäste vän, kapten Haddock. Den siste har det svårt, hålls fången av sin styrman och är sist, men inte minst, djupt alkoholiserad. Innan han blir botad hinner vi få ett smakprov på en ström av hans värsta skällsord.


  Tintin - Den mystiska stjärnan
  En komet störtar mot jorden. Tintin och Milou skall ge sig ut på en expedition för att undersöka kometen.


  Tintin - Enhörningens hemlighet
  Tintin och Kapten Haddock söker efter Haddocks förfaders gamla skattkarta. Kartan, som visar vägen till Rackham den Rödes Skatt, är delad i tre bitar och varje del är gömd i varsin kopia av fartyget Enhörningen.


  Tintin - Rackham den Rödes skatt
  Utrustad med en gammal skattkarta som kapten Haddocks förfader efterlämnat, ger sig Tintin, Kapten Haddock och Dupontarna iväg för att finna Rackham den Rödes skatt.


  Tintin - De sju kristallkulorna
  Efter en vetenskaplig expedition i sydamerika drabbas deltagarna av en märklig åkomma. Är det inkaindianernas uråldriga förbannelse som går i uppfyllelse? Tintin och kapten Haddock försöker finna en förklaring till det hemska mysteriet. Del 1 av 2 (Solens Tempel utgör fortsättningen).


  Tintin - Solens tempel
  Tecknat 46 minuter. I sin jakt på professor Kalkyls kidnappare har Tintin och Kapten Haddock kommit till Peru. Landet bjuder på många överraskningar och bovarna ser till att det blir en farofylld färd innan våra vänner, med hjälp av den unge indianen Zorrino, når fram till Solens tempel. Del 2 av 2 (fösta delen är De sju kristallkulorna).


  Tintin - Det svarta guldet
  Bensinmotorer börjar plötsligt att explodera, nästan som en epidemi, samtidigt som världsläget är kritiskt. Tintin beger sig till landet Khemed och emir Ben Kalish Ezab för att finna en lösning på mysteriet.


  Tintin - Månen tur och retur del 1+2
  Proffessor Kalkyl har bett Tintin och kapten Haddock att komma till Syldavien där han arbetar med århundrades största projekt, att skicka upp en raket till månen. Det är något av en utmaning och till kaptens förskräckelse föreslår Kalkyl strax före uppskjutning att de tre vännerna ska åka med på resan till månen.


  Tintin - Det hemliga vapnet
  Oro präglar slottet Moulinsart. På något mystisk vis krossas en mängd glassaker. Professor Kalkyl smiter iväg från all uppståndelse och flyger till Genevé där han senare försvinner. Tintin och kapten Haddock upptäcker att han hålls fången av hemliga agenter och reser genast för att rädda honom.


  Tintin - Koks i lasten
  Efter att ha stött ihop med Alcazar kommer Tintin och kapten Haddock av en tillfällig ett gäng vapensmugglare på spåren. I Khemed snokar de upp en handel med vapen som är i större skala än de först anar och som bär kodnamnet "Koks i lasten". Doktor Muller, Allan och Rastapopoulos är inblandade.


  Tintin i Tibet
  Tintin och kapten Haddock är i Tibet på semester när de får höra nyheten att ett plan störtat i Himalya. På planet fanns en vän till Tintin och Tintin är övertygad om att han lever.


  Tintin - Castafiores juveler
  Till kapten Haddocks stora förfäran anländer Bianca Castafiore, "näktergalen från Milano", till Moulinsart. Med henne kommer inte bara påkläderskan Irma och pianisten Igor Wagner, utan även press, TV och främmande landstrykare. De senare verkar dock intressera sig mer för Castafiores värdefulla juveler än hennes vackra stämma...


  Tintin - Plan 714 till Sydney
  Tintin blir indragen i kidnappningen av en högt uppsatt multimiljonär - och upptäcker att det är en av hans gamla fiender som ligger bakom. Men när allt ser som mörkast ut får han hjälp från ett mycket oväntat håll...


  Tintin hos Gerillan
  Denna gång börjar äventyret med att Madame Castafiore, hennes tjänare och pianist och Dupontarna har tagits till fånga av general Tapioca i San Theodoros i Sydamerika. Generalen beskyller Tintin och kapten Haddock för att stå i maskopi med general Alcazar i syfte att störta Tapioca. Haddock ger sig av för att prata med Tapioca - samtidigt anägger Tintin en fälla för generalen...

  Samma skivor som finns att köpa separat i volym 1-7.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Härligt med nostalgi från förr.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Alla avsnitt med Tintin
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan