Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick and Throttle (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Thrustmaster Joysticks & flygkontroller (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta är den bästa joy/throttle-kombination jag ägt. Den har allt och lite till. Det är tunga saker med mycket metall, och det är dessutom en replika från det amerikanska attackplanet A-10 vilket gör det hela mer autentiskt.
  Har nu flygit med denna setup i DCS World (ink. A-10 och F-15), X-Plane, FSX och lite i Arma II.

  Programvaran T.A.R.G.E.T är nästan nödvändigt att använda om du vill ha funktioner på alla brytare, knappar och reglage, det är nog bara i DCS jag har lyckats konfigurera allting in-game utan T.A.R.G.E.T

  Tidigare joystisks jag haft är bl.a Saitek X45, X52, Logitech G940 mfl, och inget är i närheten av denna.

  Detta är top of the line. Ska du ha det bästa, då är det Thrustmaster Warthog Hotas du ska ha.
  Pros
  +Gedigen
  +Tung, står bra
  +Autentisk känsla (har flugit en del simulatorer som är ombyggda från flygplan)
  +Känslan
  +Separata USB-kablar för throttle och joystick så du slipper koppla ihop dem med varandra
  +Oändligt många funktioner/reglage/knappar. Du kan verkligen flyga enligt HOTAS (Hands On Throttle And Stick). Du behöver i princip aldrig använda tangentborde in-game.
  Cons
  -Programvaran T.A.R.G.E.T är inte lättanvänt. Hög tröskel för nybörjare.
  -Dåligt utbud av konfigurationsfiler from Thrustmaster för T.A.R.G.E.T (du får leta runt en del på forum eller konfigurera spelen/simulatorerna på egen hand). Thrustmaster verkar inte lägga energi på att leverera profiler för populära spel.

  En klockren tia från mig, jag tvivlar på att det finns någonting därute som slår denna på fingrarna om du vill ha en autentisk och härlig flygsimulatorupplevelse med HOTAS-setup.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Stor, gedigen, osar kvalitet. Hade tidigare en saitek joystick som känns som en billig leksak i jämförelse. Den här känns mycket precis när man använder den, och det är lätt att "finlira" när man flyger. Enda jag skulle vilja ha är en lite längre arm mellan spak och basplatta, men då fungerar det ju inte att ha den på skrivbordet.

  Gillar man flygsimulatorer är det här ett givet köp!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag flyger mestadels A10C i DCS och för detta ändamål är denna sticka utmärkt.

  Det jag kan klaga över är att den kommer från fabrik med gimbalerna infettade i något kladd som inte glider så bra efter en så där 100 timmars användande.
  Det blir ruskigt svårt att lufttanka när man ska göra en liten rörelse och det råkar bli en större rörelse för att stickan fastnade lite.

  Ska man ha denna så är något bättre fett också att rekommendera.
  Själv köpte jag en tub Molykote 44M från Ebay och har smort in gimbalerna med detta.
  Klar förbättring jämfört med orginalfettet.

  Programvaran T.A.R.G.E.T har jag provat men kom inte överens med.
  För vissa simulatorer är det ett krav. T.ex Falcon4BMS kan du inte använda Warthog till om du inte använder programvaran.

  Många flygplan i DCS underlättas konfigurering av om man använder mjukvaran också, så jag önskar att jag kunde komma bättre överens med T.A.R.G.E.T än vad jag gör.

  Det är inte svårighetesgraden att använda mjukvaran som gör att jag inte kommer överens med den. Utan det är att stickan dyker upp som en helt annan enhet när den använder T.A.R.G.E.T och det stjälper mycket av de konfigureationer jag gjort tidigare.

  Ska man använda T.A.R.G.E.T så ska man göra det från början och inte som jag att försöka konvertera senare. Det blir för mycket jobb.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft en x55 tidigare (eller snarare 4 för att alla gick sönder) Blev så besviken så att jag bytte ner mig till en thrustmaster hotas x. Riktigt bra joystick för pengarna och fungerade utmärkt att spela fsx med. Men jag gillade verkligen att flyga och började att intressera mig av dcs plan såsom a-10c och då finns det ingen bättre joystick än denna.

  Den är min första dyra joystick och ja den var riktigt dyr men värd varenda krona. Känner inte heller att stickan ska vara "sticky" som vissa gnäller på.
  Enda negativa är väl att vissa knappar, framförallt på gasreglaget är lite plastiga.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta är antagligen den bästa joysticken På marknaden. Mycket stabil och robust. precisionen är helt underbar.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket nöjd, känns inte inte som en leksak. Switchar och knappar känns mycket bra.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Först och främst för att säga att detta inte är en joystick - vet inte vad jag ska kalla det, men det är så mycket mer än bara en joystick. Du måste bara uppleva det för att förstå vad jag talar om. När du packar upp den, så du kommer att få en chock över hur stor den är. Jag har haft TM Cougar i nästan tio år och det var inte helt perfekt och många har spenderat mycket pengar på Modde det. Det verkar som jag inte för mig själv att det är nödvändigt här. Det känns bara så rätt.

  Det finns många bra produkter från Saitek, men känns mycket plast och leksaksliknande. Detta är av metall och ger en mycket gorcheous känsla i fingrar.

  Ska jag ge ett minus, det är priset. TM Warthog ar definitivt värt pengarna, men du bör vara över genomsnittet intresse för flygning sims att rättfärdiga den typen av köp, men om du är, så finns det inget alternativ.

  Stikka är särskilt utformad för att användas med DCS A-10C Warthog. Spelet känner automatiskt pinnen och den är klar att användas, utan att behöva konfigurera något. Bara "plug 'n' play". Om du av någon anledning inte har hört talas om det, bör du kolla in det genast: www.digitalcombatsimulator.com