Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 3099 Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro

 Lägg i lista  Jämför
Platt- och locktång i ett. Har nano-keramisk beläggning som minskar friktionen och ökar glansen, och flexibla plattor som ger ett jämnt tryck mot håret. Automatisk avstängning. Stäng
Platt- och locktång i ett. Har nano-keramisk beläggning som minskar friktionen och ökar glansen, och flexibla plattor som ger ett jämnt tryck mot håret. Automatisk avstängning. Läs mer
Jämför pris på alla OBH Nordica Locktång & plattång (41)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  8 mån sedan
  Nej tack. Den här produkten ser väldigt bra ut men gör en tydligt besviken när man använder den, tyvärr fastnar håret och det dras av när man drar plattången genom sina längder. Fin design, snabb uppvärmning och en bra värmefodral men ingen funktion som säger till när plattången är uppvärmd till den inställda temperaturen. Skulle främst inte använda den igen eftersom den sliter av hår.
 • Bra
  9 mån sedan
  Vilken bra produkt. Har två tjejer med otroligt tjock hår. Har köpt dylika produkter tidigare men detta har inte fungerat i längden på deras hår. Med denna höll det i två dagar. Inga knappar man kom till av misstag eller brända fingrar. Även kanon att man kan välja värme själv. Den tillhörande smidiga väskan är också bra. Nu ska jag bara testa att göra lockar med den med.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Tycker denna plattång är bra. Toppen att man själv kan välja grader när man har tunt hår och känsligt hår då det ibland med andra plattänger känns som man bränner upp håret. Funkar bra och ger bra resultat. Har man dock bråttom eller bara vill fräscha upp håret så fastnar man lätt med håret på kanten på plattången och sliter av hårstrån vilket kan bero på att jag inte har så långt hår så har man långt hår så är det lättare att hålla håret och separera det än när man har kort eller så får man ta tid på sig. Har inte hunnit prova att göra med lite lockar då jag hellre vill bli bekant med den först och få in snitsen. Intrycket är att den på ett sätt känns plastig och billig men samtidigt ger den ett intryck av att vara lyxig och dyr. Så det är svårt att avgöra kvaliteten på den, det som gör mig lite skeptisk är att den gnisslar lite ibland. Men överlag så rekommenderar jag den även om betyget dras ner något pga gnisslandet och att den slitit av lite hårstrån på mig. Däremot skulle jag tro det undviks som jag nämnde tidigare om man har lite längre hår.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Första locken satt som en smäck! Lättanvänd, bra med många olika värmelägen och bättre att locka med än en vanlig plattång. Själva plattningsfunktionen fungerar också precis som den ska. Smidigt och effektivt värmeskydd följer med som gör det enklare att ta med på resan och packa ner utan att behöva vänta på att plattången svalnar. Det är en lång sladd. Den känns nästan lite för lång när man använder den bara hemma, men på resande fot då man inte kan garantera ett uttag nära en spegel kan det ju vara bra att ha. Snygg och minimalistisk design. Jag gillar den gråa färgen! Den känns rejäl och gedigen när man håller den i handen.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Den här produkten är bra. Jag rekommenderar den.
  Fördelar den värmer upp snabbt, den har ställbar temperatur och ett bra värmetåligt resefodral. Nackdelar den indikerar inte när den har uppnått rätt temperatur. Och där finns ingen ställning eller fötter den kan vila på medans den värms upp eller svalnar. Väldigt smidig att göra lockar med. Lockarna blir kanon fina. Och platta håret gör den perfekt.
  Helt klart prisvärd!
 • Acceptabel
  9 mån sedan
  Den är helt okej men har testat flera bättre. Dock är den väldigt fin och har ett bra värmeskyddande fodral.
 • Acceptabel
  10 mån sedan
  Budgetplattång. Inte fullt värd det pris den kostar. Saknar indikation på när tången är tillräckligt varm, dock. Speciellt med tanke på att temperatur är valbar.
 • Bra
  10 mån sedan
  Fyller sin funktion, ger fina lockar och jag tycker om att man reglerar temperaturen själv!
  Dock känns den lite billig i utförandet och gnisslade redan vid första användandet, kanske jag fick ett måndagsexemplar?
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag har provat ganska många plattänger och locktänger i mitt liv. Så till den punkt att jag till och med modifierat om vissa verktyg där det vart möjligt. Jag vill ha ett verktyg som är riktigt bra på både att platta och locka så jag ska slippa ha lådan full med prylar. Denna tång hade ett mycket bra temperaturlägeskontroll, och var lätt att reglera. Man kommer inte åt den utan mening. Vissa verktyg kan man bli galen på att den plötsligt inte fungerar längre. Men man inser snart att man kommit åt någon knapp omedvetet. Med denna tång slipper man det, då knapparna och reglagen är smart placerade.
  Vidare gillade jag att "tippen" på tången inte är varm, så att man kan hålla i toppen av tången för mer stöd. Detta framförallt när man lockar håret.
  I sakfrågan om det dubbla användningsområdet tycker jag att den funkar bra. Den är lagom rundad i kanterna så lockarna inte blir fula.
  På minussidan tycker jag att håret liksom kan fastna lite mellan plattorna. Det blir inte så bra glid som i andra tänger som har tex keramikplattor.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köptedenna till frugan i present då hon ville ha en bättre plattång än den hon har idag. Hon ville ha en bred en. Hon var skeptisk då hon såg att även denna är smal men blev mycket nöjd med resultatet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Knakande och ljud. Inte helt nöjd.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Knakar mycket och gör ljud
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Det rätnar håret helt fint.
  Har inte använt det för att krulla håret men fungerar bra för att radera håret.
  Men det squeaks (gör otur) när du använder den. Irriterad i längd.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  En rak rätare, men inte mer än det. Creaky och "billig" i utförande. Plus för lång tråd. Bra att göra lockar med det också.
 • Bra
  9 mån sedan
  Tog lite tid att vänja sig vid det. Verkade vara en hack och handtaget kunde flytta lite, men när jag hade väntat på att det fungerade fungerade det bra. Torka håret snabbt och enkelt. Upplevde inte att behöva torka områden igen. Kan rekommenderas som ett rimligt bra alternativ.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Efter att ha använt ghd i många år var det dags att prova något nytt. Rätaren kom i en praktisk väska och hade en bra ledningslängd. Det verkar ta ett tag innan det blev varmt men positivt att det var okej att lägga på raden. Använd det mest för att göra lockar och tro att det gick mycket smidigt men saknar att värmeelementet själv var lite längre. En enkel tång men måste säga att jag föredrar hans ghd.
 • Bra
  10 mån sedan
  Har haft ett par rätare före och har inte blivit helt nöjda, men det här är en rätare som jag säkert kan stå för. Den har en fin design och är väl i handen. Jag har ganska tjock och mycket hår och ofta fann jag att rätningen håret är väldigt dåligt. När jag hade fixat mitt hår med den här, som faktiskt gick mycket snabbt, höll håret rakt tills jag tvättade det igen. För närvarande har jag inte försökt att curl så mycket, bara tagit och testat lite snabbt, och det intryck jag är kvar med är att krullen går mycket smidigt med denna rätare, vet inte riktigt hur väl krullarna sitter än, måste testa det mer. Rätaren har en lång sladd så det är lätt att använda. Jag rekommenderar denna rätare.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Används bara rätaren för rätning av hår. Efter många års trovärdig användning av GHD skulle jag försöka något annat.
  Rätaren kommer i en fin väska med fastsättning på sladden som är väldigt bekvämt. Du kan också justera graderna enligt det tunna / tjocka håret du har. Det värmer upp snabbt och sladden är kraftfull.
  Ändå följer jag att det inte tar lika mycket "tak" i håret och sålunda blir det lika nära som en GHD-rätare. Kändes också att håret ofta är nedsmutsat vilket inte heller är så bra för håret.
  Håret är rakt, men jag känner fortfarande att det inte håller nivån på GHD.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Otroligt bra rätare, har inte försökt att göra lockar med det ännu, men hittills är jag otroligt glad. Stort plus finns en så lång sladd
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Mycket bra och enkelt rätare / krusjärn. Smart med en värmebeständig väska som du kan lägga i tången när du är på resande fot (ingen väntar på att rätaren / krullen blir kall)

  Det ger ökad glans samtidigt som det är mildt i behandlingen. Mycket klokt att värmen är på insidan av tången så att du inte behöver komma undan medan du ställer håret med tången.

  Snabb uppvärmning av tången till plus extra ledningslängd. Är super glad med straighteners / curling iron, det är de bästa pincett jag någonsin har haft.