Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Stargate SG-1: Complete Box (61-Disc)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En av de bästa Sci-Fi serier som har gjorts, nånsin. Säsong 1 börjar skakigt. Man ser att budgeten är väldigt begränsad. Man märker dock redan då att det finns en viss charm och finess. Från säsong 2 och fram till säsong 8 är det så bra att man kan sitta och titta på flera avsnitt om dagen även när det är soligt och varmt ute. Säsong 8 är ganska bra men visar tendenser till det som komma skall och det är inga bra saker. Säsong 9 och 10 lever på seriens popularitet och tillför inget alls enligt mig. Det finns dock några avsnitt i de säsongerna som håller Stargate klass.

  Som helhet är serien en av de mest genomtänkta serierna, alla kategorier. Det finns en kontinuitet som är nästan overkligt bra. Det finns en vaktmästare i serien som finns med i 10 år utan att egentligen ha en specifik roll. Han finns bara med i bakgrunden och säger en mening per säsong!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Älskar denna serie!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  F-A-N-T-A-S-T-I-S-K !

  Stargate SG-1
  Stargate Atlantis
  Stargate Universe

  Samtliga skiljer sig en del från varandra (speciellt Stargate Universe och övriga två) men de är alla helt otroligt bra. Har du väl börjat se ett avsnitt så är du fast. Att min Sci-Fi fientliga fru såg hela serien är omdöme nog. Kan varmt rekommendera denna.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grym utgåva.
  Många skivor självklart för en sådan stor och långa serie men mycket lätt att starta och få igång.
  Om du tänkte se hela SG-1 vilket jag rekommenderar köp denna produkt.
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Serien: 8 av 10
  DVD-utgåvan: 3 av 10
  Varje gång man sätter i en ny DVD (4 eps/skiva) tvingas man titta på ett antipiracy-klipp som varar i ca 1 min, det blir många gånger om man ska se hela serien. Går ej att skippa heller vilket är det allra värsta. Varför ska vi som KÖPT hela serien för pengar tvingas titta på en löjlig video ett otal gånger som ska få oss att inte piratkopiera? Mycket dåligt!