Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Primare I32

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Primare Stereoförstärkare (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En ypperlig integrerad förstärkare som ger ett varmt och stort ljud med volym. Inköpt 2014
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter att ha lyssnat på den hemma med egna högtalarna så är mina tidigare fördomar mot Primare borta, tyckte tidigare att de lät lite tunna i ljudet. Så är dock inte fallet, upplöst, bra bas. Värd sitt pris!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ett riktigt krafthus till förstärkare! Spelar avslappnat och har rikligt med vrid i botten. Inte speciellt detaljerad men mjuk och len utan att bli tråkig. Lockade fram ett grymt djup i mina PM1:or. Full pott om priset varit rimligare.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra trevlig förstärkare, synd att media kortet är så dyrt tillbehör annars hade den fått nästan en 10:a
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Är nu inne på min 100:ade speltimme med I32an. Valde denna framför Hegel200, Bladelius Tyr II, Naim XS och MF M6i. Ingen av de testade var dålig, alla hade dock olika +- men Primaren var helt enkelt mest allround. Jag var aldrig ute efter den mest "korrekta" ljudbilden utan föredrar spelgladhet och möjligen något varm klang.

  Primaren ger ett oerhört detaljerat och högupplöst ljud. Hade tidigare fått höra att den skulle vara tunn i basen men det var inget jag uppfattade, den ger dock ett något mer neutralt ljud än min förra i31. Aldrig någonsin gav den en vass diskant, något som jag själv är känslig mot.

  Högtalare som användes var B&W CM9, Audiovector si3 och Elac 257. Tyvärr har jag inte fått höra I32an med System Audio högtalare som tydligen skall vara den perfekta combon.

  Primaren känns oerhört välbyggd med en superläcker design. Liten fördel är att chassiet saknar lufthål och därför aldrig kommer suga in damm. Enheten blir heller aldrig varm, något som man inte kan säga om tidigare HK990.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Svårt att recensera förstärkare, men jag kan bara konstatera att ihop med mina Dynaudio Focus 140 så blir ljudet magiskt. Det räcker för mig. Dynamik, driv, kraft. Primare I32 har detta. Att ljudet skulle vara vasst i diskanten enligt whathifi recensionen är struntsnack. De måste lyssnat med fel högtalare helt enkelt, eller på dåliga inspelningar.

  Hur kan man inte ge annat än en tia för en förstärkare som dessutom ser helt otrolig ut, med grym byggkvalitet och inte behöver ett kärnkraftverk i elcentralen?
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  bytte ifrån en cambridge audio 840a v2 och skillnaden var påtalig. mycke mer lugn ljudbild med primaren och det blir riktigt tyst när de ska vara tyst. ett riktigt + för dom som vill ha den instängd i en bänk lr liknande är att den inte blir varm för 5 öre .
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jämförde denna med Micromega IA180 häromdagen och kan bara säga att Micromegan är klar vinnare även om Primare I32 hade kostat hälften av vad Micromegan kostar. ( IA180 16.000:-)
  Ljudet i denna kändes instängt och burkigt i jämförelse.
  Det var även mer dynamik i både mellanregister och diskant på Micromegan men fortfarande utan att bli jobbigt.
  Primare har dock en del mer effekt än Micromega och är ju fruktansvärt trevlig att se på :)