Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fjällräven Greenland Winter Jacket (Herr)

 Lägg i lista  Jämför
Tidlös jacka med varmt teddyfleece på insidan. Tack vare G-1000tyget och förstärkningen på axlar och skuldror är det här en väldigt slitstark jacka som håller i många år. Stäng
Tidlös jacka med varmt teddyfleece på insidan. Tack vare G-1000tyget och förstärkningen på axlar och skuldror är det här en väldigt slitstark jacka som håller i många år. Läs mer
Jämför pris på alla Fjällräven Jackor (198)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Uppdatering: Dagens modell är omgjord så att passformen är betydligt tajtare över lag, till och med i ärmarna. Färgskalan har också ändrats en hel del. Jackan har gått igenom en moderniseringsprocess som är en anpassning till dagens vardagsanvändare och mode. Inte längre idealiskt för oss skogsmurvlar som uppskattar fördelarna med bulkiga kläder. Tidigare var plagget planerat för att ge plats åt en tröja vilket behövs för att göra det ett riktigt vinterplagg, så inte längre.

  --
  Haft en i tre år och har känts idealisk när man vill ha ett plagg som både värmer och andas ordentligt när man är i rörelse. Fodret är relativt lätt så välj storlek för att ge plats till en tröja för riktigt kalla vinterdagar.
  Kommer obehandlad och är alls ingen regnjacka, men torkar också snabbt tack vare att materialet andas. Ett lätt lager vax eller miljövänlig impregnering gör sig särskilt bra på huvans ovandel samt axlar/övre rygg för den som är utomhus länge. Men gå inte till överdrift för då minskar jackans ovanliga andningsförmåga.
  Bästa konfiguration av fickor efter vad jag sett på liknande jackor, man kan ha mycket med sig.
  Knapparna är stadiga och jag har nästan inte använt dragkedjan alls.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra jacka. Perfekt för dig som är aktiv och rör på dig. Perfekt när man ska från A till B i ca 0-5 grader (svensk vinter) med en stickad tröja under. Ska man stå stilla (kolla på fotboll tex) under 90min så fryser man i denna. Oavsett vad man har under.

  Att teddyfleecet flagnar och blir mörkt av att man har vanliga jeans på sig drar ner betyget. Går inte ens bort helt med vanish gold.

  Köp därför samma modell med mörkgrå teddyflecce så får du en bättre men mindre snygg jacka.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt bra jacka som håller värmen inne när kylan är ute. Den är bekväm och stor i storlek. Den är varken för lång (parka) eller för kort (bomber), utan exakt där man vill att den ska vara. Den har en dragkedja som går åt både håll, både upp och ner utan att lossna. Knapparna och kedjan är av bra kvalité och lyser upp jackan.

  Negativt: Fleecen inuti jackan mörknar snabbt och ser inte lika trevligt ut efter ett tag. Knappen vid ärmen är justerbar i tre olika steg, men det räcker inte. För mig kände det som att även den sista knappen var för lös, den behöver vara lite tajt eller justerbar.

  Värt att notera: Jackan är mycket större än den verkliga storleken. Jämfört med vanliga jackor så är en M som L istället. Kan vara positivt om du vill ha mycket under jackan eller vill att jackan ska andas så att du inte svettas mycket.

  Jag är mycket nöjd med jackan.