Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

WMF Comfort CeraDur Stekpanna 28cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla WMF Stekpannor (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jättebra i ca 6 månader och sedan bränner allt fast. Skulle köpa en ny stekpanna men i butiken insisterade de på att WMF:en är den bästa keramiska som finns, och antydde att jag måste gjort något fel. Eftersom jag investerat i ett dyrt glaslock till min första WMF (den är ngt större än andra 28 cm stekpannor så universallocken passade inte) tänkte jag att jag skulle ge den en chans till då, men nej, den andra blev exakt likadan. Jag tror jag var lite för försiktig när jag diskade den första stekpannan, men nu har en grov nylonsvamp som jag skrubbar med så den har inte blivit helt förstörd men i stort sett allt bränner fast nu. Tyvärr var jag inte smart nog att spara kvittot. Ska prova en rostfri stekpanna nästa gång ist.
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har haft den drygt ett år, som flera skriver har den blivigt sämre med tiden och är numera helt oduglig. Höll bra i ca 5-6 mån. Aldrig maskindiskad, bara plastverktyg.
  Jag trodde att alla testvinster skulle vara en bra indikator för om det är en bra panna eller ej men man undrar om det är så att wmf har skickat något preparerat ex till test eller hur det nu gått till? Har reklamerat denna och väntar på svar.
  Köpte en hackman med keramisk beläggning som ersättning, tycker att den verkar mycket bättre, får se hur länge den håller.
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra handtag, tjock botten, bra värmefördelning och väldigt bra testresultat. Vad kan gå fel? Jo beläggningen. Har bara diskat i varmvatten med diskmedel och endast använt trä/plast-redskap. Som fler skrivit här så är beläggningen perfekt i början med efter ett halvår så fastnar nästan allt mer eller mindre som hamnar i pannan . Ägg, panerad fisk, pannbiffar, halloumi mm.
  Köpt maj 2012.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Håller med tidigare omdöme,håller endast 5-6 månader sen är beläggningen kass!
  Får väll reklamera det då WMF lämnar 5års garanti enligt deras hemsida!
 • Ganska dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Måste ändra mitt betyg till det sämre. Var lyrisk över denna stekpanna till en början, men när det visade sig att hela Ceradur-beläggningen osv endast pallade 5-6 månaders användning så blev det hela en besvikelse.

  Kan numera inte steka ett ägg utan att det fastnar, trots stekfett! Har en "fulpanna" som jag använder istället och som klarar detta galant.

  Använder pannan mest till att steka köttbitar (vilket funkar galant) och till köttfärsås.
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Pannan fungerade jättebra de första tre måanderna. Efter den varit i diskmaskinen 2-3 gånger blev den märkbart sämre. Den skall ju tåla det då och då.
  Idag ca 6 månader senare är den kass och jag önskar att jag köpt en ICA-panna istället. Men vill jag ju inte ha teflon.

  Den är också tung också så man kan ju lika gärna köra på en gjutjärnspanna - de fungerar ju åtminstone år efter år.

  Vår minst 5-6 år gamla Prima cockery Platinum-panna (lätt och härlig) som skulle fasas ut. För jag tyckte den börjat bli tött, mot denna nya uber-WMF-panna. Men det är fortfarande den jag väljer framför detta skräp. De är idag helt likvärdiga i funktion, fast det skiljer mer än 5 år.
  Om 5 år har vi den gamla kvar, men inte den nya.
  Det är i mina ögon bara tungt dyrt skräp. Låt IKEA sälja skiten, så du inte blir besviken.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har en Le Cresuet för 1099:- som är medelmåttlig.

  Denna stekpannan är ett av mina bättre köksköp. Funkar asbra till pannkakor, kött, grönsaker osv. Inget fastnar eller brännsvid.

  Lätt att rengöra. Köpte min för 699:-

  ++ Rekommenderas starkt.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Väldigt blank yta och otroligt lätt att rengöra. Återstår att se hur den klarar lite mera användning.