Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AKG Q350

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AKG Hörlurar (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag är väldigt mån om bra ljud, men inte riktigt en audiofil. Jag kan inte alla termer, men antog att en sluten "akustisk konstruktion" innebar noll ljudläckage och således också isolering mot att ljud från omgivningen tränger igenom. Den absolut främsta anledningen jag väljer in-ear är just isoleringen - att jag kan lyssna på låg volym även i lite lätt bullriga miljöer, något som gick utmärkt med mina välisolerande Sony Ericsson in-ear-lurar klarade galant, trots att ljudet inte då var det bästa.

  Vinden viner i dessa lurar även i gångfart och överröstar helt musiken, antagligen för att det sitter två små hål på vardera sida av lurarna. Är det verkligen vad man kallar en sluten konstruktion? Dessutom upplever jag att lurarna är mcket mer högljudda än mina förra. Även på lägsta volymen i min iPod (touch) blir det nästan tröttsamt att lyssna efter ett tag. Märkligt, särskilt när de har en kontroll för just iPod/iPhone/iPad.

  Ljudkontrollerna är helt okej, lurarna är underbart lätta och ganska snygga. Men det är ett komplement och därför ingen tröst när de inte uppfyller dess ursprungliga funktion till att börja med.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt bra hörlurar. Hade tidigare Apples egna som följer med Iphonen samt Creative EP-635 där jag tyckte basen släpade efter.

  Mycket klart och krispigt ljud och jag gillar verkligen diskanten man hör allt och lite där till.

  Väldigt jämna register. Basen hänger med klockrent o snärtar bra och inte för mycket. Dock kan de lägre registren ibland överrösta mellanregistret vid vissa låtar. Om det beror på att dessa inte är så förlåtande eller inte kan jag inte svara på. Gäller främst en del lyssnande på Sofie Zelmani. I övrig musik har jag inte märkt detta.