Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kevin Murphy Night Rider 100g

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kevin Murphy Hårstyling (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa vaxet jag testat. Passar nog endast till kortare hår. Lätt att applicera.Gillar den matta looken. Relativt stadig frisyr får man också. Rekommenderas.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det är ett ok vax som luktar gott (lemon curd). Vaxet har en udda konsistens när man arbetar med det, det håller ihop i små klumpar som glider omkring i händerna.

  + Håller håret på plats
  + Luktar gott

  - Kostar mycket
  - Svårt att arbeta med
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag vet inte om det är en måndagsbatch jag fått tag på, men jag har väldigt svårt att vara positiv mot den här produkten.

  Den är väldigt trögjobbad och det gör den både svår att tvätta av händerna och svår att tvätta ur håret. Konsistensen blir snabbt lite gummiaktig och torkar fort under applicering. Håret blir tungt och faller platt som effekt.
  Positiva detaljer skulle vara den matta looken som är nice. Nu har jag lite längre hår att styla och den kanske funkar bättre med en kortare frisyr, men produkten lär vara lika trögjobbad även vid kort hår och det är svårt att rekommendera den.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har kört med den gröna tuben från lanza urban i många år men detta är en ny favorit. Matt look och går få spretig frilla, exakt som jag vill ha!