Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips BDP2700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Blu-ray-spelare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag köpte denna sorgliga ursäkt till Bluray-spelare i augusti. Jag upptäckte direkt att den hackade vid minsta panorering. Jag testade med flera skivor och felmarginalen blev ung. 5/1 dvs. bara var sjätte skiva funkade som den skulle. Fick rådet att uppgradera firmware, sagt och gjort men funkade det? Nej icke! Då jag även har en Philips-TV så fick jag rådet att uppgradera firmware på den, sagt och gjort men funkade det? Icke sa nicke, den uppgraderingen pajade även SCART-kontakterna helt och hållet. Är detta acceptabelt? Nej, jag packade skiten och lämnade tillbaka den och bytte samtidigt till en LG BD550 och är nu nöjd.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har testat den lite snabbt. Köpte den som present åt en kompis när den var nere i priset 599kr på Netonnet! Jag har inte märkt av att den skulle hacka onormalt vid panoreringar. Skall be dem ta en extra koll på just detta.
  (Min fråga till folk som klagar över panoreringshackandet är: Har ni testat dessa filmer på andra BD-spelare? När ni har gjort det har ni även slagit av alla bildbehandlingar TV-apparaten har? Bilden BORDE hacka vid panoreringar då den endast uppdateras med 24 bilder per sekund! Kolla in hur det ser ut på bio vid panoreringar... Det är det ni skall jämföra mot, inte hur TV-filmer eller DVDfilmer brukar se ut.)

  Edit: Har kollat upp med dem nu och kollat på X-Men hos mig på PS3 och hos dem på deras Philips BDP2700. Har försökt hitta de scener där panoreringar borde krångla. På ingen av spelarna kunde vi se problem med hackandet som andra klagar över. Jag tror det här problemet har med förväntnigar hos tittaren. Folk förväntar sig att det inte skall hacka vid panoreringar därför att den nya BD-teknikens bild är ju så fin och modern i övrigt. Slut Edit.

  Måste säga att jag är riktigt nöjd med DVD-uppskalningen den gör! Har dock inte gjort test med speciella testbilder. Men har tittat på ett par filmer som jag sett på andra spelare i både DVD och BD-version. Den gör faktiskt ett bra jobb!

  För det pris jag betalade så är det en mycket kompetent spelare så här långt. Jag återkommer inom kort med lite utförligare panoreringstester. (Den har en del fåniga begränsningar på ljud-ut, men om man ändå bara har en gammal surroundförstärkare så märker man inte det.)

  Hade den varit bättre på ljud-ut och lite mer nätverkskunnig så hade den fått mycket högt betyg. Nu får den lite över medel då den faktiskt var riktigt billig och presterar klart bättre än hur en DVD-spelare i samma klass gör.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kan inte bli annat än full pott.
  Min första Bluray spelare
  Fungerar som både Bluray och mediaspelare då den har en usb ditt man kan koppla usb hårddisk eller minne.

  Klarar även av .mkv (Matrovska) filer trots att det inte står det.

  Kort och gott köp den rekommenderar den starkt.
  Problemet med avatar är bortblåst iomed senaste firmwareuppdateringen av spelaren.
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Precis som jobe skrev så hackar den vid panorering, mycket tydligt och mycket irriterande. Den ska bytas snabbast möjligt.

  Jag har inga pixelfel vad jag har sett.

  Man kan inte begära mycket av en så pass billig produkt, det blir inget lull lull med bra finesser och som klarar att göra allt. Men att bilden ska vara ok ska man kunna begära, därför blir det bottenbetyg.

  Även om jag fick denna spelare gratis skulle jag inte använda den. Så pass mycket hackar bilden vid "kamera svepningar".
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Spelade upp med sällsynt dålig kvalitet. Vi uppspelning av blu-ray hackar filmerna vid panoreringar. Har vid uppspelning av både dvd och blu-ray tydliga pixelfel i mörka partier (flimmrar ljusa pixlar). Bytte denna mot en Samsung BD-C5300. En spelare i samma prisklass som funkar alldeles utmärkt.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte spelaren igår. En av marknadens billigaste spelare, men i min mening ett utmärkt val. Den startade snabbt, skivor läses snabbt in, och inget känns direkt långsamt. Bra fjärr. Den har väl inte så supermånga finesser, men personligen behöver jag inte så många. Så betyget handlar mest om prisvärdhet.

  Rolig bonus: Philips säger själva att spelaren INTE klarar att spela upp MKV-filer, men det gjorde den. Jag lade in en 4,5 GB stor MKV-fil med tillhörande SRT-undertext, och la på ett 8 GB stort USB-minne (NTFS-formaterat) och filen gick alldeles utmärkt att spela upp, inga problem alls. Spelaren klarar alltså mer än vad Philips själva säger. :-)

  Har nu bytt ut min gamla Philips-DVD-spelare som hängt med ett bra tag och aldrig strulat. Plus i kanten för Philips i mina ögon.