Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco TB-109A/B (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Deltaco Tangentbord (82)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  o Trackballen har problem att registrera rörelser annat än vid väldigt låga hastighet. Den hoppar fram och tillbaka vid medelhastighet och rör sig knappt alls vid hög hastighet.

  o Mushjulet reagerar inte alltid rätt vid scrollning, utan gör att sidor man scrollar hoppar upp och ner. Det är som att den ibland skickar ett scroll upp och ett scroll ned när man scrollar åt bara ett håll.

  o Mushjulproblem nummer två är klickfunktionen. Första gången efter omstart funkar som väntat, men efter första gången registreras alltid två ned-klick (kanske även två upp-klick). Vilket gör användning omöjlig.

  o Musklick-knapparna (de vanliga) har en tendens att inte registreras alls, och man måste ofta trycka flera gånger. Den har även en tendens att "tappa en ihållen knapp", när man t.ex. drar och släpper ikoner.

  Dessa problem manifesterar sig på två olika datorer båda med Windows 7, ena med 32-bitars- och andra med 64-bitarsversion.

  Jag kör på drivrutinerna från den skiva som skickades med i paketet.

  Jag har idag kontaktat Deltaco för att se om det bara är mitt exemplar.

  Uppdatering (bättre sent än aldrig): Jag fick snabbt svar från Deltaco och de skickade ett nytt tangentbord utan mycket om och men. Bra service. Tyvärr fungerar det nya tangentbordet precis likadant som mitt första.
  Dock använder jag det till och från vid enklare fjärrstyrning från soffan. Sådant som på sin höjd kräver att man pausar med spacebar, eller hoppar i och ur fullskärmsläge. Det duger inte till mycket annat.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Skit, köp ej. Gick sönder efter några månader bara, usbmottagaren la av.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  funkar knappt