Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fatboy Headdemock

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fatboy Hammockar & hängmöbler (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Högst sådär, är inte jätteimponerad. Är en ganska enkel historia utan krusiduller, på gott och ont. Upplever även att jag är aningen för lång för att inte ligga som en hopvikt fällkniv i den (190cm). Spontant dyker Östling citatet "va fan får jag för pengarna" upp när jag kontemplerar mitt köp. Har inte ägt den tillräckligt länge för att kommentera de brister som lyfts i det andra omdömet. Skulle inte köpa igen
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Nja, ytterkantsömmen runt själva liggdelen är av en sämre kvalitet och fäller sin färg ordentligt efter ett par år nu. Så fort man suttit/legat i den och sen tar sig ur så får man färgavskrap på kläder och händer. Vi kommer inte köpa Headdemock igen. Hade man använt samma tyg i ytterkantsöm som liggdel hade problemet inte funnits.

  Ställningen är bäst att måla med hammarlack efter ett par säsonger då den också släpper färgen med resultat att vad som än rör vid rörställningen blir svart.

  Summa: ytterkantsöm och ställning är INTE UV-beständigt (ej för utomhus) men liggdelen är det. Visar tydligt vilka kostnadsgenvägar man gjort.