Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Grand Theft Auto V (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Grand Theft Auto V är femte delen i Grand Theft Auto serien. GTA V är utvecklaren Rockstars största spel hittils och denna gången utspelar sig handlingen i Los Santos, som baserats på Los Angeles. I spelet ingår även GTA Online där 16 spelare kan spela med eller mot varandra. Lanserat 2013. Stäng
Grand Theft Auto V är femte delen i Grand Theft Auto serien. GTA V är utvecklaren Rockstars största spel hittils och denna gången utspelar sig handlingen i Los Santos, som basera... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det tar för lång tid att rapa upp allt som är bra med spelet, och det mesta har jag förmodligen inte upptäckt ännu i alla fall. Så resten av texten ska jag ägna åt klagomål. Poängen 10/10 står dock orubbad, så spring och köp!

  Grafiken är riktigt bra och spelet ser klart bättre ut än ett spel på en sju år gammal konsoll har någon rätt att göra. Det vill säga så länge du inte rör på dig. När du börjar panorera runt kameran och köra skitfort i en stulen Bugatti så märker du snabbt att bilden inte alltid uppdateras med 30 rutor i sekunden. För mig är detta ingen affärsbrytare men jag måste ge gnällspikarna rätt i sak; spelet tenderar att hacka sig fram ibland. Vet du med dig att du är en gnällspik så kan du vänta tills spelet kommer till PC eller nästa generations konsoller. Där kommer det att flyta fint! Tills dess finns det en workaround på problemet: Alkohol. Dra en öl eller två tills hjärnan kommer i synk med uppdateringsfrekvensen. Funkar för mig!

  Sedan är jag också väldigt upprörd över att det inte finns en enda kvinna bland huvudpersonerna! Nej, skojar bara. Värdetransportrån och däckbyte är de två sista manliga bastionerna vi har kvar och man måste inte blanda in könsroller i allt. Trots detta så skönjer jag en viss... brist på det kvinnliga perspektivet i spelet. Ett exempel är den ganska tveksamma spelmekaniken där du går på strippklubb och tafsar på stripporna med L2 och R2 tills en mätare fylls upp och de går med på att gå hem och ha sex med dig. Detta måste vara något av det mer kvinno-objektifierande jag varit med om. Skäms Rockstar! Fast förmodligen har de implementerat detta enbart som republikan-bete för att få gratisreklam av upprörda senatorer. Och de vågar i alla fall köra full frontal nudity så det får de lite credd för. Vi behöver mer sex för att väga upp det extrema våldet i spelet...

  Något mer att gnälla på? Integreringen med Rockstar Social Club har väl inte funkat så bra första veckan, men vad kan man förvänta sig när 10% av jordens befolkning köpt spelet och översvämmar servrarna med selfies tagna i spelets mobiltelefon. Vi får väl se när online-läget drar igång 1:a Oktober om de fått ordning på servrarna. Jag är inte förvånad om det kommer att finnas vissa konnektivitetsproblem ett tag framöver...

  I övrigt ett skitbra spel som sätter en ny ribba för öppna världar.

  EDIT: GTA online fungerar som väntat inte for shit, och det lilla jag lyckades göra där man skulle skapa en karaktär genom att avla ihop föräldrar och farföräldrar (vem i h-e kom på den idén?) gav en känsla av prao-projekt. Som en tidig Sims där man tagit bort alla intressanta ansiktskontroller och ersatt dem med skit som ingen efterfrågat. Bryr jag mig om vem som var killens Farfar? Efter några tryck på "random" knappen fick jag i alla fall en kille som inte såg ut som om han kom direkt från Glada Hudik. Nu vore det förstås intressant att testa att spela också, men förmodligen kommer jag bara bli överkörd av en finnig 14-åring och rage-quitta i alla fall. Märk väl att 10-poängaren kvarstår. Jag ser det mer som en rostig Fiat som jag fick på köpet när jag skaffade Ferrarin...

  Edit 2:
  Jag tar tillbaka allt ont jag sa om GTA online. Spelet är briljant nu när de fått ordning på servrarna. Se bara till att stänga av röstkommunikationen om du inte har ett antropologiskt intresse av att höra hur människor från andra delar av världen låter när de andas...
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag erkänner att jag nästan kände mig tvingad av att köpa GTAV, detta på grund utav den extrema hypen. Det var svårt att inte fastna i den. Men sagt och gjort så förhandsbokade jag det (från Amazon England 390kr ink frakt, hade det 18e sep) och jag hade mycket stora förväntningar på både spelet och den omtalade Rockstarvärlden . Många spel kämpar under tyngden av en overklig hype och även så GTAV, men ärligt talat så tycker jag att detta spel är ett av de mycket sällsynta som faktiskt klarar och leva upp till de förväntningar som har fastställts av spelvärlden.

  Världen vid namn Los Santos är fantastisk att utforska, den är full med liv och färg, det är ett privilegium att få utforska och spela i den. I fråga angående omfattning, så tog det tog mig över 10 minuter att färdas från ena änden av kartan till den andra ( då endast vid mark), och det var med hjälp av motorvägen som löper runt utsidan av ön, bland all trafik på en mycket trevlig superhoj.
  Detaljerna i spelvärlden är helt fantastiska, varje hörn av kartan är full av små överraskningar, med alla dessa i beaktande skulle det vara löjligt att kritisera grafiken.

  I allmänhet är GTAV en vidareutveckling av tidigare spel i serien. Det som gör GTAV så mycket bättre än de föregående GTA spelen är den sköna 1variationen på uppdrag, i några uppdrag sker vändningar som verkligen tar mig med storm. Efter varje uppdrag får du ett betyg på hur väl du klarade av en uppsättning kriterier, vissa lite svårare och besynnerliga än andra, detta har fått mig att spela om vissa uppdrag bara för att få högre betyg. Det är en enkel men smart idé som tillför omspel, eftersom de är tillgängliga för att försöka igen så fort du har slutfört dem. Om du inte vill ha uppdrag direkt, men varför inte bara glida runt staden, som nu är mindre än 1/4 av kartans storlek (oroa dig inte - det finns mycket att göra i resten också), exempelvis så kan du leta efter slumpmässiga händelser som går att delta i. Du kanske vill ansluta dig till två gangsters för att råna en kvinna utanför en stormarknad, eller varför inte hjälpa henne? Och få en ersättning för det? Eller så kanske du är sugen på att försöka råna en värdetransport? Eller hjälpa dem ifall de blir rånade? Och lämna tillbaks väskan fullproppad med pengar, eller behålla pengarna själv? Alternativen är dina att göra!

  Käraktererna i spelet( Som är tre: Trevor, Micheal och Franklin) börjar med att ge intrycket av cliché, som ganska snart utvecklas till realistiska och mycket verklighetstrogna individer.

  Jag skulle kunna fortsätta i evigheter om att berätta om det extrema omfånget av detaljer GTAV levererar, och de stunder som GTAV lyckas att få mig att le som ett litet barn, som just vunnit ett Mario Kart race .

  Jag skriver aldrig några omdömen här på prisjakt. Men detta spel är något extra!
  Jag bara kände mig tvungen att dela med om det.

  Det är som en grymt bra film, det bästa av allt är att du får spela filmen själv, och då med en mängd av valmöjligheter!

  10/10 Det absolut bästa spel jag spelat
 • Alla omdömen

 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt ok, många timmars underhållning iaf, lite mindre detaljerad än på ps4 an. Lite lagg i online delen
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Vill du spela online så KÖP ABSOLUT INTE DET HÄR!
  Sämre än en tidig halvkass early access. Totalt trasigt online. Rockstar som brukade göra bra spel, har lyckats förstöra allt med trasiga servrar, fullproppat med buggar och hackers som dom inte bryr sig om. Dom vet så klart om problemen men gör inget åt det. Sista spelet jag köper från Rockstar. Laggar och hänger sig hela tiden. 90% av tiden du är online består av att vänta och ladda.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  GTA IV var bättre!1 10/10
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Full pott.
  Spelkänslan, uppdragen, friheten och möjligheterna samt humorn i spelet. Grafiken är också väldigt trevlig.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fortfarande bäst.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag köpte det för någon vecka sedan begagnat men inte använt för 180 kr från blocket så starkt att rekomendera köp från blocket!
  Grafiken... Ja det finns inga ord för det???? Jag har the last of us och det är inte hälften så bra som gta 5 battlefield 4 har jag med ur uselt ärlig talat men multiplayer är sådär. Världen är så enorm på gta 5 inget som jag tidigare skådat. ÄLSKAR DET???????????????????????????? Det bästa spelet någonsin Köp det!
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ger 7/10.
  Det är kul som fanken, och storyn är klockren.
  Vad som drar ner på betyget är laddtiderna. De här spelet är löjligt långsamt. Både i single men framförallt i multiplayer. När man spelar online är det ca 50/50 spelande/laddtid mellan dom olika jobben som finns.
  Ett annat minus är musiken i spelet. Finns någon enstaka av alla radio kanaler som faktiskt går att lystna på utan att vilja spy.
  Går inte att jämföra med Saints Rows som exempel.
  Bortsett från Loading screens från helvetet så blir man fortfarande (efter ett år av uppdateringar) utkastad från servern 1/4 gånger utan någon speciel anledning, och måste sen vänta på ytterligare 2 loadingscreens från helevetet, en när spelet återgår till singeplayer, sen en till när du vill koppla upp online igen (som troligtvis kommer misslyckas pga vem fan vet).

  Allt som allt.
  Hyfsat spel. Det är mycket bra offline. Dock faller det rejält på online läget och loadingscreens. Med det sagt ska ni dock veta att det fortfarande slår GTA IVs onlineläge.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket bra.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett ord, Bäst!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Sjukt bra men kan vara jobbigt ibland med när man mysslyckas uppdrag.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt enkelt bäst.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fantastikt! Finns hur mycket som helst att göra på spelet. Enda negativa jag kommer på är otroligt långa laddningstider men för övrigt helt min smak.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett grymt Nice spel. Väntan var väldigt lång men klart värd att vänta. Grafiken är bättre än någonsin tidigare i GTA - Serien. Den hetaste och nyaste tillskottet i GTA V är att man kan byta mellan tre olika karaktärer som gör att det inte blir lika långtåkigt som om man bara skulle spela en karaktär. Det blir mycket mer intressantare och mer spännande när man får välja mellan Trevor, Michael och Franklin. Man får följa deras historia deras bakgrund i det hela. Det som äntligen är tillbaka är att man kan åka flygplan och gå på flygskola för jag kan tänka mig att det är många som har längtat efter en flygtur. Världen är mer livfull än någonsin. Medan du spelar fritt i spel världen kommer det hända saker som du kan hjälpa till med om du vill.
  GTA V är ett tecken på att nästa GTA kommer bli en revolution inom spel marknaden.
  Är du ett GTA Fan så kommer du garanterat gilla detta äventyr.
  Plus man kan dyka och åka en liten liten slags ubåt under vattnets yta och hur coooolt är inte det.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kanonspel! Definitivt bästa GTA:t hittills. Du kan göra/köra allt och det är så vackert så ögonen börjar vattnas!
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Singleplay var helt ok, men vilka idiotiska uppdrag man måste göra för att nå 100% achievements. Tryck på X-knappen i 2 timmar tills fingrarna blöder...
  Multiplay var väl ok i början, innan man mötte på alla buggar och fel.
  Spelet hänger sig ungefär 9 gånger av 10 när man spelar, även nu långt efter release och massor av updates (21/12-2013) Ungefär 70% av tiden man "spelar" består av att vänta/ladda.
  Vill du spela coop där alla hjälps åt, och lyckas du komma in på en server blir du förmodligen utkickad av dom som redan är där. Blir du inte det så är dom förmodligen noobs och förstör uppdragen, eller är bara AFK hela tiden.
  Servrarna är fulla av idioter som skriker eller sjunger mest hela tiden, på språk du aldrig hört talas om. Radiostationerna går inte ställa in, och spelar musik du aldrig hade lyssnat på annars, och det går inte ta bort.
  Hoppas dom lyckas få till det på PC-versionen om nått år eller så, men det här var en alldeles för tidig release.
  Stor besvikelse från Rockstar, dom beter sig som EA.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  det kan vara min smak, eller så är det här spelet överhypat. jag upplever helt enkelt inte att det är det mästerverk som alla säger att det är. visst, det innehåller en hel del roligheter, men för min smak så är fortfarande vice city till ps2 bättre.

  karaktärerna är ju roliga, absolut. uppdragen är rätt bra dom också. mp-delen fungerar väl ok om än att det inte finns vansinnigt mycket att göra i mp ännu. heistsen ska komma först nästkommande år.

  något som stör mig mycket är dom dåliga radiostationerna, det har varit ett gissel sedan ps2-tiden. tyvärr helt för mycket skum värdelös musik.
  bilkänslan är väl även den rätt dålig. en sportbil är i spelet lika snabb som en folkabuss irl och det måste ändras på någon gång.

  det är snyggt som fasen, men tyvärr så räcker det inte hela vägen fram. men visst, det är ju ett BRA spel, inget snack om saken. men att det vann årets bästa spel? njae, knappast. i alla fall inte enligt mig.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Överhypat spel! Årets bästa spel? Nej långt ifrån. Vad är det med folk. Hade stora förhoppningar innan, vart besviken. Älskar bara glida runt och utforska allt i gta spelen.
  Men efter det så tog det roliga snabbt slut. singel player var över på några dagar. visst man kan spela tennis,golf,osv. Men det var tråkigt och enformigt. Hade då också ca 30 miljoner kunde köpa allt som fanns. Båtar,pansarvagnar,helikoptrar, till vilken nytta? Spränga sönder poliser och random korkat folk. Blir snabbt tråkigt. Men visst har ändå lagt ner 70 timmar så helt dåligt är det ju inte.

  + Grafiken (älskar vattnet,solnedgången)
  + Friheten
  + Styla bilarna
  +Växla mellan karaktärerna
  +Roligt tills det tog snabbt slut

  -Under den fina ytan blir det snabbt tråkigt
  -Musiken
  -Online delen hade större förväntningar
  -Saknar att kunna integrera med byggnader
  -Världen inte speciellt stor (Halva delen av kartan består av mest öken å berg å skog..)
  -Var är alla hus man kan köpa?
  -Aktiemarknaden (vilket skämt, för lätt att bli rik om man följer instruktionerna, och för svårt annars)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mitt favoritspel i Grand Theft Auto-serien, utan tvekan. Underhållande story mode där Rockstar lyckas göra narr av det mesta i det verkliga livet. Många timmar av underhållning väntar den som endast vill spela offline. Vill man däremot spela online väntar nästintill oändligt med uppdrag och roliga ögonblick. Onlineläget känns otroligt genomarbetat och det är tacksamt. Köp!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  ett väldigt bra spel som rekomenderas starkt.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa spelet jag spelat, utan tvekan. GTA V slår ner Mafia från tronen, även om det är med viss vemöda. Story mode är otroligt - de har jobbat fram en fantastiskt story, minst sagt. Fysiken är bra, om än lite overklig för att förhöja gameplay, men det ger spelet en bra känsla. GTA Online är roligt men lite rörigt fortfarande.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  +Riktigt bra spel, förmodligen det bästa i serien!
  +Bra story och bra online läge!

  - Tyckte storyn känndes lite kort, kanske kommer fler uppdrag med något DLC?
  - Lite smålagg och popins, är ganska väntat då de är så pass gammla konsoler
  -Helt omöjligt att se vart siktet är!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  .
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  de hära spelet är det bästa jag någon sin har spelat och skyrim
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Lever upp till i alla fall 99% av alla förväntningar såhär efter 10 timmar spel.
  En solklar 10:a även om vissa saker kunde varit med.

  EDIT: 70 timmar senare:
  Fruktansvärt bra. Finns absolut inget att klaga på!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt fantastiskt på alla sätt och vis
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Spelat 20 minuter.. min första reaktion va "wow!".. återkommer med betyg när jag spelat ett par timmar. :):)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Årets helt klart bästa spel.

  Spelet bara växer och växer. Storyn är helt fantastisk.
  Riktigt beroendeframkallande.

  Med andra ord KÖP!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grafiken är inte utvecklad sedan sist, som flera påpekat, men det det spelar ingen roll för mig.

  Det som däremot spelar roll är att handlingen är oerhört genomtänkt. Karaktärerna är slipade och inlärningskurvan är lagom brant. Om man skulle komma på något negativt så känns multikaraktärerna lite krystade, lite som konceptet brödraskap i Assassins Creed Brotherhood. Bra tänkt, men lite krystat för att få in det på så många sätt som möjligt.

  Överlag ett mycket bra spel som kommer att bli ännu bättre med mulitplayer.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag vet att grisar inte ska ha roligt.
  Men detta var fan roligt!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa spelet hittills.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grymt spel, har pressat det till max, hur kan ni få fps-drops samt fläktar som löper amok? Förmodligen fel på era konsoller...mitt flyter helt felfritt...grym story och man fastnar direkt..
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra spel, mycket bättre än 4an....

  Krävs en del uppdrag för att få tillgång till fler saker än du har från början, uppdragen i sig är riktigt roliga emellanåt, och mellansekvenserna är riktigt bra, lite som i Uncharted-serien så måste man se dessa...

  Orkar man inte köra klart storyn direkt kan man ju free-roama, finns mycket, mycket att göra.

  Årets spel helt klart!

  Lite minus är att man inte kan gå in i så många byggnader som jag trodde....
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa spelet jag har spelat, tycker faktiskt spelet flyter på riktigt bra på mitt ps3, grafiken, miljön och spelupplevelse är perfekt!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Levde upp till hypen och levererade verkligen plus lite till!

  Till er som klagar på grafiken på den "7 år gamla hårdvaran", väx upp säger jag bara. De har gjort ett bra jobb och verkligen klämt ut det sista ur hårdvaran vad det gäller prestanda/grafikmässigt. Och med tanke på den massiva världen och allt som händer omkring så flyter det på riktigt bra, med några fullt förståeliga drops ibland.

  Går tyvärr inte att jämföra med en PC år 2013 då det är en helt annan sak. Så snyggare än såhär går det inte att få då de som ovan nämt har maxat ut konsolen totalt.

  Vänta på eran kära PC-version istället som kommer nästa år efter sommaren och sluta ge korkade betyg till något ni inte förstår er på :)
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Otroligt välgjort spel, på tyvärr alldeles för gammal hårdvara. Ett givet köp för min del ändå, trots att jag troligtvis kommer köpa det till PC, när/om det nu släpps.

  Detta spel på en riktigt kraftfull PC måste vara bland det roligare man kan göra för tillfället om man som jag gillar denna typ av spel.

  Ger det 9/10, då spelet i sig är nära perfektion, men drar av en stjärna för spelupplevelsen på PS3:an.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Hejsan

  Spelet är en tiopoängare om det inte vore för den kassa grafiken, men det är klart. Vad kan man begära av en konsol som är sju år gammal.

  Tänk detta spel med samma grafik som PS3'ans BF3, nä, jag hoppas på GTA 6 till PS4'an.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett riktigt mastodontspel, men flyter inte riktigt på bra på PS3, framförallt inte när man kör fort. Dessutom får den gamle PS3an slita järnet, den har flera gånger blivit så varm att fläkten går in i hårfönsläge! Dundrar på som 17, aldrig hört nåt liknande...

  Men spelet, briljant story, karaktärer, bilar, miljöer - mumma!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grymt bra!

  "All the little things"

  Finns så mycket att göra i GTA V Världen att man inte vet vart man ska börja. Storyn och karaktärerna är klockrena och miljöerna är omväxlande och snygga.

  Det är rent ut sagt dumt att folk jämför med PC då ps3 har haft samma hårdvara sen länge tillbaka och en PC går att uppdatera varje dag om man vill.

  Jag tycker det ser riktigt snyggt ut, mycket bättre texturer, skuggor och ljussättning än tidigare GTA.

  Flyter på hyffsat bra, men såklart hade man önskat liiiite mer flyt.

  Ger utan tvekan detta spel full pott för jag inte hittat något att klaga på än!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Blir bra då de släpps på PC, gillar spelet men som flera nämner så är grafiken inge vidare om man är van med pc spel.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  14timmar i sträck sen ja köpte det. Detta i sinnessjukt bra. Detta är en värld som man inte får missa. Flera karaktärer gör att man aldrig tröttnar. Äckligt bra grafik och spel känsla. Bara till åh köpa!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett mästerverk som alla måste spela.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har visserligen inte hunnit spela mycket än men det står ändå klart att dom lyckats riktigt bra med spelet. Så stort och så mycket att göra.
  MEN... återigen samma sak som med GTA 4 att det inte flyter på helt och det har små "stutters" och "fps drops", vilket påverkar spelupplevelsen ganska kraftigt. Jag har ännu inte haft en tomtearme med poliser efter mig men kan tänka mig att fps:en kommer sjunka väldigt lågt då. Känns riktigt tråkigt och hade hellre sett sämre grafik för mer flyt.
  Önskar dom hade utvecklat spelet till PC istället eller till och med väntat med det tills PS4:an släppts och optimerat för den.
 • 7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Underbart spel, men skulle ha varit bra med första personen att PS3 också
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa spelet jag någonsin spelat, otroligt. Ett måste köpa