Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Scholl Jump (Unisex)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Scholl Tofflor (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Mycket sköna men väldigt varma och slits fort.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fantastiska att gå i då man har problem med hälsporre. Att jag inte ger dem 5 stjärnor är för de är för täta, så man kan inte gå i dem en hel dag för då kokar man fötterna. Men jag har 1 par som inneskor o 1 par till uteskor o så ett par i reserv O:) För jag måste vara säker på att ha ett par hemma o så har jag passat på o köpa hem dem när det varit kampanj på dem.
  Nu har jag lite vätska i fötterna o dessa Scholl Jump är rätt trånga över fotryggen så jag har varit tvungen att ta en storlek större än jag normalt har, men kanske har de åtgärdat detta på de nya tofflorna, för jag köpte i förra veckan ytterligare ett par - vita som är helt ny färg - för jag skulle ha dem som sommartofflor utomhus, men dessa gled jag plötsligt fram i vilket jag ju inte gör i mina äldre Scholl Jump, så de fick gå i retur o bytas till en storlek mindre. Så kanske är det så att om man får tag i nyare modeller av Scholl Jump så kan man ta sin vanliga storlek, medans äldre modeller behöver man ta en storlek större p.g.a. att de är trånga över fotryggen.
  Men de är fantastiska sköna att gå i o de är de "skorna" (tofflor) som räddat mig o fått min hälsporre o läka. Numera har jag dessa Scholl Jump (olika färger) o så då scholl airbase ad black (sandaler) som mina inneskor o växlar mellan dessa båda. Önskar att jag hittat denna kombon tidigare för då hade jag sluppit många onödiga köp i jakten på att hitta något som hjälpte mig mot min hälsporre. Men men - jag har i alla fall hjälp numera :-D
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt sköna, haft dessa i mer än 1 år. Använder dem hemma då jag har problem med platta fötter
  Enda nackdelen att dem slits väldigsnabbt! Min såg ut och vara 5 år gammal redan vid 6 månad..