Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DALI Ikon 2 MK2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DALI Stativhögtalare & surroundhögtalare (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Underbar högtalare som är betydligt mer mogen högtalare än sina mindre syskon, concept och lektor. En mycket prisvärd högtalare som spelar allt med bravur!

  Edit
  Har nu haft dessa i 4 år och skaffade mig precis en ny receiver denon AVR x3300 och kör biamp och oj vilken skillnad det blev ! Har innan behövt sub för att få den bas jag önskar men nu kan jag stänga av stubben helt!

  Så kan också rekommendera en förstärkare med mer kräm i. Nu är dessa helt magiska tror det dröjer innan jag byter :)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har tidigare haft rena "bonkahögtalare" Dali Blue 6006:or Men dessa med Denon ceol N9 och dalis sub ger ett otroligt bra ljud... Haft dom nu i 4 mån och byter aldrig! Möjligen en kraftigare förstärkare om några år..............
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Dessa högtalare kräver en väldigt bra förstärkare och ljudkälla, annars blir basen obefintlig och banddiskanten kommer garanterat fucka upp ljudet så att stereobilden blir förvirrande. Dessa fina högtalare använde jag tillsammans med billigaste Denonförstärkaren, Playstation3 och mp3 musik... Jag skäms! Använder nu Rotel RA-06SE och Cambridge DacMagic-B och kan inte sluta lyssna... Basen är maffig och snärtig. Diskanten silkeslen. Stereobilden perfekt... Det är nästan så att det går att platsbestämma instrumenten i rummet. Innan var det bara en soppa av ljud... Har inte provat CD-skivor än... :-)