Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lundhags Park (Unisex)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lundhags Vandringskängor & terrängskor (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket skön, tålig och bra basic-känga. Kräver visst underhåll för att hålla bra, och att man tar bort ev småsten som kan fastna i plösen och nöta hål i den. Sulan har slitits förvånansvärt lite trots att jag använt kängorna till flera långvandringar i ganska svår terräng (mkt stenblock, grus osv). Jag har fått täta ett litet glapp mellan sulan och kängan men det var efter ca fem års användning. De kan ta ett par mil att gå in, men sitter sedan mycket bra, särskilt för mig som har ganska breda fötter.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Lundhags, som alltid kvalitet i sin enklaste form.

  Vet man inte vad Lundhags står för så rekommenderar jag ett besök på www.lundhags.se

  Optilästen är skön och sulan tar upp mycket av energin, gott om utrymme i tåboxen. Går väldigt lätt och smärtfritt att gå in kängan, satte dubbla sockar på fötterna fuktade lädret med varmt vatten, smorde in och snörade hårt runt fötterna och har ännu inte fått något skavsår.

  Skölj av kängan och smörj in efter användning så blir det bara bättre och bättre, hälgreppet var jag osäker på innan men det visar sig att cellgummit ger med sig allt formar sig väl. Man får bara se till att hälen är på plats innan man snörar fast foten så vill du aldrig ta av dig din Lundhagskänga.