Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Forza Motorsport 4 (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Forza Motorsport i version 4. Microsofts bilspel för Xbox 360 med Kinect-integration, och som vanligt, fler bilar, banor och bättre grafik. Även körkänslan sägs ha skärpts sedan Forza Motorsport 3. Lanseringsdatum 2011-10-14. Stäng
Forza Motorsport i version 4. Microsofts bilspel för Xbox 360 med Kinect-integration, och som vanligt, fler bilar, banor och bättre grafik. Även körkänslan sägs ha skärpts sedan F... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt underbart.
  Grym körkänsla.
  Vacker grafik.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Älskar dom här spelen! :) Men kan tipsa om att köpa spelet från CDON.COM pga då får man Game Of The Year-Edition med en extra skiva med bilar + 2 DLC nedladdningar från xbox-live istället för bara Essentials Edition som de flesta har.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Är van vid PC-grafik, så jag har svårt att vänja mig med detta spel. Bland annat skulle det behövas kantutjämning. Dumt att det inte utvecklas till PC. Bortsett från grafiken är det ett mycket bra spel.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det ultimata bilspelet! Gör sig bäst som semi-simulator, men med lite mer hjälpmedel på så funkar det även för nybörjare. Det är körkänslan och realismen som gör spelet unikt, men även urvalet av bilar, banor och communityn sticker ut.

  Det är endast småsaker som jag har att anmärka på, så som det löjliga "bowling-läget" som inte hör hemma i ett seriöst bilspel. Med de oändliga antalet tillägg som släpps så är det uppenbart att de vill mjölka användarna på pengar, kunde varit billigare och/eller färre men mer omfattande.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Grymt kul
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bästa körkänslan hittils i ett bilspel. Motorljud och däckskrik har de verkligen lyckats med.
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Som gammal Forza 2 fanatiker så testade jag givetvis demot direkt när det kom. Jag tyckte inte om bilkänslan i demot så jag köpte aldrig spelet. Forza 3 var början på nergången enligt mig.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte spelet för att det hade med saab 99 turbo :) men som spel är det nog också det bästa, väldigt lätt för nybörjare också på lättase nivån med styrhjälp och bromsassistans.

  Gillar det att man kan styra huvudet inne i bilen med högerpaden, dock krävs de en del träning, men blir riktigt bra då man fått grepp om det, har inte gillat att sitta inne i bilen förut utan då helst kört så man inte ser bilen alls.

  kraven på ratt blir ju också mycket större, kör hellre med pad med möjlighet att följa vägen än med ratt utan, så ska man ha ratt bör man också ha kinect och gärna då en stoor tv :)
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Inte så stora skillnader mot föregångaren. Snyggare grafik och lite nya bilar, men knappt några nya banor alls. Dessutom får de inte ha Porche med längre, vilket drar ner betyget ytterligare.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt fantastiskt spel, jag gillade 3an men älskade det inte riktigt, 4an däremot levererar verkligen allt. Nog ett av de snyggaste bil spelen där ute som inte har en beta/alpha stämpel, körkänslan är riktigt bra, utbudet på bilar är riktigt trevligt och varje månad släpps det 10 nya bilar i DLC paket.
  Varje vecka anordnar Turn10 foto tävlingar på sin facebook sida och hur spelet är integrerat med xbox live är fruktansvärt bra det med. Auktionshus där man kan köpa och sälja bilar man vunnit eller byggt, designer man har satt ihop till bilar eller varför inte bara köpa en fet design direkt till din egna bil.

  Köpte ett xbox just för Forza 3, och gillar man bilspel så är faktiskt detta spelet så pass bra så att det motiverar ett köp utav en krysslåda.
  Kunde inte önska mycket mera förutom mera utav det goda såklart.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ett måste för bilälskaren. Det är nästan det enda man kan säga om den.

  Och vilken inlevelse man får när man "sitter bakom ratten", med Kinect-sensor känns det som om man gör det på riktigt, nästan. Det finns också röst styrning för den som har Kinect-sensor.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bilkörning har aldrig varit roligare!

  Jag har bara suttit och kört i 20 min och kände att jag behöver skriva av mig här på prisjakt så att så många som möjligt, så snabbt som möjligt, får ta del av den glädje som jag känner att Forza Motorsport 4 kommer att ge mig!

  Åk och köp spelet direkt gottfolk!

  Det här är utan tvekan det bästa bilspel som finns ute, grafik, detaljer från IRL och inte minst körkänslan! Wow!

  Tveka inte på att lägga till 200kr för att få med Microsofts Wireless Speed Wheel, visst det är inte att jämföra med en riktig ratt. Men till skillnad från en riktig ratt så tar inte denna kontroll upp hela soffbordet eller blir liggandes för att samla damm. Den är liten, smidig och fungerar förvånansvärt bra. Helt klart värt 200kr!