Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Driver: San Francisco (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  det bästa bilspelet någonsin! storyn är ganska intressant och det är jätte kul att spela delad skärm med en kompis, riktigt realistiskt spel också, finns 140 bilar i spelet.
  det är kul att köra race mot bottar i singelplayer. Du kan shifta från bil till bil alltså du kan byta bil med en annan person i spelet och det är en kul detalj som inte finns i andra bilspel. Du är i en öppen värld (San Francisco) som är gigantisk. Det finns race och andra uppdrag som du kan köra.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det råder inga tvivel om att Driver: San Francisco är ett bra spel, dock så dras det med ett buggigt och allmänt dåligt fungerande online-spel, där man endast kan ansluta sig två spelare med/mot varandra. Detta medför i sin tur att spela inte är så bra som det kunde ha varit, då det egentligen bygger på en drös med spellägen som hade varit klockrena i ett fullt friskt online-läge.

  enspelar-kampanjen är inte dålig, nej tvärtom, den är faktiskt riktigt rolig att spela. Dock var det inte av det syftet jag köpte spelet, i så fall finns det betydligt mer engagerande spel att välja bland.

  I övrigt så är det skön körkänsla, och allt sker med en betoning av actionfilmer från 70-80-talet, kanonkul! Grafiken lämnar inte mycket att önska.

  I slutändan; ett bra spel som kunde varit bättre, helt enkelt.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Hela principen att man hoppar från en förares kropp till en annans dito är rätt tramsigt. Men det är ett tevespel och jag kan ändå köpa det, om det hade varit givande för underhållningsvärdet. Nu kan jag konstatera att det går att göra bilspel med en trovärdigare grundmall som är avsevärt mycket bättre. Det är ändå ett ganska roligt spel trots att körkänslan inte är den bästa och accelerationen saknas. Man får lära sig nya funktioner med jämna mellanrum men det är i stort sett all variation man får efter inledningen. Det handlar om att kasta sig mellan olika bilar och frontalkrocka med sina motståndare. Upplägget med att kasta sig mellan olika bilar fungerar dock mycket bra. Men spelet hade behövt en bättre story, mer varierande uppdrag och bättre körkänsla för att trollbinda mig.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Driver: San Francisco är ett otroligt underskattat spel.

  Det är ett av de roligaste spelen jag har spelat i år och ett av de bästa arkadbilspelen jag någonsin spelat.

  Den fiktiva versionen av San Francisco är gigantisk och det finns otroligt mycket att göra i single player.
  Allt ifrån vanliga story missions till olika challenges, stunts osv.
  Uppdragen är också varierande och man får inte känslan av att göra samma sak hela tiden.

  Den nya Shift-mekaniken är också riktigt praktisk, och ganska originell.
  Med Shift så kan du shifta ur din bil och in i en annan. När du shiftar zoomas du ut från den bilen du körde och tiden saktas ned och går i slow motion. Du kan då välja att köra vilken annan bil som helst som kör på gatan. Och genom detta så finns det väldigt många olika sätt att klara uppdragen.

  Multiplayer är också riktigt rolig. Det finns många olika game modes och varje game mode är uppdelad i två.
  T ex game modet "Free for all" innehåller "Trailblazer"(man ska följa efter "svansen" på en datorstyrd bil och den som håller sig där längst vinner, lite som "Herren på täppan") och "Tag"(är i princip "Kull" fast omvänt, man får poäng genom att vara den som "är" och ska undvika att bli tagen av andra)
  Det finns även vanlig racing, Team racing där man tävlar i lag, capture the flag mfl.

  Spelet är också väldigt snyggt och innehåller bara licensierade bilar, vilket är riktigt kul!
  Allt som allt är Driver: San Francisco ett riktigt roligt bilspel och jag rekommenderar det verkligen!