Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SVS PC13-Ultra

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SVS Subwoofers (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snabb uppdatering två år senare: jag har sålt subben, men det var INTE för att den presterade dåligt. tvärt om så blir man bara mer förälskad i den ju längre man har den. Problemet var att det inte gick att köpa en till i Sverige. Lsound i Norge är dock bra att ha att göra med, så egentligen kanske jag skulle ha köpt en därifrån. Men men, det är fortfarande, två år senare, en monstersub i mina öron!

  Jag ska börja med att starkt rekommendera denna sub till folk som vill ha en riktigt riktigt bra filmsub. Den spelar väldigt djupt med enorm kraft och kan dessutom tune'as neråt ytterligare, för att få användbar effekt redan från 10 hz!

  Basen spelar nyanserat och med enormt mycket kraft. Det händer stup i kvarten att både det ena och det andra skakar i rummet även på låga volymer just eftersom subben hittar en resonans som övriga saker i rummet hänger på.

  Det finns mängder av inställningar och det är lätt att använda sig av dom. Det finns massor av in och utgångar, vilket gör att så gott som alla kan ha användning av denna subwoofer.

  Nu är den inte direkt gratis, men även om man ser till priset så är det bland det bästa värdet för pengarna man kan få tag i till sitt ljudsystem. Den här subben spelar lägre hz vid högre volymer än subbar för dubbla priset och det är enormt imponerande att den fortfarande kan säljas för det priset som den kostar idag.

  Själv så hade jag kraftiga resonanser i mitt rum, vilket gjorde att jag inte ville lägga ett betyg innan det var åtgärdat, men nu när jag fått ordning på resonanserna via en sub-eq så kan jag gott säga att det här är helt otroligt trevlig bas.

  i ett vanligt rum så rekommenderar jag starkt att skaffa en eq till den här subben, kraften är helt enkelt för överväldigande att hantera rakt av, och basen kommer att stanna kvar länge i rummet.

  Det finns så mycket att skriva om den, men för att jag inte ska bli för långrandig så skriver jag bara en sak; köp den. Har du råd och möjlighet så finns det inget att tänka på.

  PC har dessutom fördelen att den inte är svårplacerad. Genom att vara hög istället för låg så platsar subwoofern in på blott 42 cm i diameter. Samtidigt så är den 120 cm hög och kanske inte världens vackraste skapelse i allas ögon. Men för oss som vet hur den låter så kan vi inte sluta älska även dess utseende =)

  Det kan inte bli annat än en solklar tia. Inte sedan frontarna kom hem har jag varit så nöjd med en produkt =)
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  rejäl sub men som många andra så har jag problem med förstärkta resonanser i rummet, så gick slutsteget sönder BASH varianten. Har nu beställt ett nytt slutsteg med dsp kontoll(PEQ) från telefonen. återkommer senare hur detta förbättrade kontrollen av basen
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag är helnöjd med denna best! Bästa subben ever!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Djupbas. tryck och finlir så det duger
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bästa köpet hitills
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Utrolig sub for pengene