Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bergans Microlight Jacket (Herr)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bergans Jackor (173)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Vi har haft den här jackan i ett halvt år och det har blivit en favorit jacka, både vinter och sommar. Tricket är att justera värmen med en fleece-eller ylletröja mellan jacka och skjorta. Jackan är ingalunda vattentät, och gör det mycket bättre än alla membranjacka medan i aktivitet och det finns ingen nederbörd. Det gör att jag kan ha ett tunt membran jacka som ligger i påsen och spara den för de tillfällen då det faktsik behövs skydd mot nederbörd. Efter att ha upplevt sömmarna och kon skaljacka är faktiskt inte vattentät efter några års användning, och då är det okej att rädda dem mest så att de faktiskt gör jobbet när du får ut av dåligt väder.

  Denna stiliga jacka över många sports-/treningsjakker locket och bra fickor. Särskilt i fjällen på vintern är det trevligt hoodie när du har lite frisk luft. Kåpan har också en stickfastheten som gör att locket är fäst på toppen av skallen utan behovet att dra åt ansiktsöppningen. Det betyder att du kan ha god rörlighet i nacken för att se åt sidorna.

  Manteln är gjord av ett material som är delvis elastisk. Detta gör den bekväm och förhindrar varje rörelse. Samtidigt gör det att lite mindre än vissa andra vindtät microfiber jackor, men med mesh tröja i ull och fleece eller ylletröja i håller dig varm i ganska stark vind, tills det blåser så mycket att oavsett finner membranjacka.

  Den enda anledningen att inte di denna fulla punkt pott är att det återstår att se hur hållbart det är.