Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jays t-Jays Three

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jays Hörlurar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Köpte t-jays four för 2 år sedan som reservlurar, men de specas och ser exakt likadana ut som trean förutom lite silverfärg på en detalj. De kostade runt 200 då och var enda skälet till att jag köpte dem.

  Tyvärr rätt obekväma i längden då de behöver kilas fast lite för att få tätt och då trycker lite i mina ytteröron - men snygga är de. Med omkastade kanaler och sladden över örat var de bekväma men blev otäta - borde ev. köpa comply foam och prova...?

  Helt ok ljudbild med lätt färgat och beslöjat mellanregister; ganska djup o kontrollerad baspuckel som inte tar över helt. Hyfsat högupplöst diskant som varken är hård eller alltför överdriven - spelglada och relativt balanserade lurar!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tyvärr de sämsta jag varit med om i hörlursväg. Köpte dessa på utförsäljningen för 199 kr och dom känns verkligen som budget-hörlurar. Väger absolut ingenting. Sitter dåligt i örat och ljud är under all kritik(kanske för att dom sitter dåligt på mig men prövat justera dom massor och får aldrig till de så de blir en uns av bas).
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft många av jays lurar, riktigt bra ljud och små snäckor som sitter mycket bra i örat.
  Tyvärr samma problem som de andra vilket är att den går sönder mellan kontakten och kabeln. plasten på snäckorna är täckt med något slags gummi som lossnar.

  +ljud
  +Storlek
  +Design
  +kort sladd

  -Kvalité
  -hållbarhet
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har haft lurarna i snart 2 år nu. Väldigt nöjd.

  + Bästa ljudet jag hört hittils i den här prisklassen. Spelglada och med grym bas. De låter enligt mig bättre än t.ex. Shure SE215 som ligger i samma prisklass, medan de är märkbart sämre än t.ex. Sennheiser IE-80. Det sistnämnda är dock ingen rättvis jämförelse. Känner du dig snål så kan du även gå på ett par t-jays two, men treorna är enligt mig värda det aningen högre priset då diskant och mellanregister är tydligt uppgraderade.
  + Diggar skarpt den korta sladden. Typ den enda luren jag sett som har en så kort sladd. Perfekt om du kör med bluetooth stereo headset. Det följer med en förlängning om man vill ha en längre kabel.
  + Väldigt bekväma i mina öron, även efter längre stunder.
  + 2 års garanti.

  - Nästan för bastunga enligt mig.

  Lite beroende på hur dina öron är utformade kan jag tänka mig att de förhållandevis stora drivarna kan sitta obekvämt i ytterörat. Jag har dock inte särkilt stora öron och de sitter bra i mina. Kan dansa hejvilt i lägenheten utan några som helst problem. :) Jag kör dock med "sladden-över-örat-stilen" och får därmed omkastade ljudkanaler. Se till att du provar med rätt pluppar och får in lurarn ordentligt i örat, annars låter de skräp.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag har haft de här lurarna i några månader nu och tycker bara att de låter bättre och bättre. Jag lyssnar mycket på elektronisk musik, och till det är de helt fenomenala. Avgrundsjup bas och bra kontroll. Precis som någon annan har anmärkt har de en tendens att trilla ur öronen, men det är mest en randanmärkning. Snubb på full pott, och en given rekommendation!

  Ett litet varningens finger för asken som följer med, dock. Den är i minsta laget för lurarna+förlängningssladd, så se upp för tvära börjar på kablarna! Misstänker att man lätt kan orsaka kabelbrott vid infästningarna till öronsnäckorna.
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra ljud men de konstig design på plastbitarna, sitter inte bra i öronen utan ramlar ur väldigt ofta - går inte att kila in dom så att de sitter fast.
  Går inte att äta med, prata med eller träna med - stör mig bara på att de konstant ramlar ur.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fantastikt ljud, men kanterna skär in lite i örat. Jag har precis köpt dem, så jag kanske kan få dem att passa något lite bättre.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte dem nu från CDON för 759kr. Som vanligt från Jays så får man med riktigt mycket tillbehör. en 2-1 och en 1-2 flygplanssplitter följer med. Olika sleeves i 5 storlekar. Ett litet hardcase som man kan bära omkring lurarna i och en förlängare till den korta sladden. Att sladden är delad gör att man enkelt kan koppla in dem i ett headset som har delad kabel och på det sättet få riktigt bra ljud.

  Sladden är ganska tunn och gummiaktig men känns stabil och inte så "plastig" som andra sladdar brukar kännas.

  Jag hade ett par D-Jays tidigare som var extremt bra på allt förutom att basen var klar men lite vek.

  Till T-jays har basen blivit åtgärdad utan att tappa mellanregistret eller diskanten. Till och med Galaxee's Lullaby låter som den ska.

  Ljudbilden är ganska platt med en distinkt ljudrymd som gör att orkester musik låter klart och med alla instrument på en distinkt position. (Epica - The Classical Conspiracy - Pirates of the caribbean Live in miskolc) För de som undrar så skulle jag inte säga att de är speciellt analytiska utan mer åt det spelglada hållet fast utan att förvrida för mycket.

  Med rätt sleeve så passar de mig som riktigt bra men jag kan se att de som har riktigt små öron inte kan få dem att sitta riktigt rätt då de är ganska långa och ska ligga platt mot huvudet nästan inne i örat. Trots det är de riktigt små och får man dem att sitta rätt så kan man enkelt ligga i sängen utan att de känns eller trycks ut.

  De får 8/10 då de trots allt det positiva och det riktigt bra ljudet inte är gratis. Ca 1000kr just nu men för 759 som jag betalade så är det 10/10