Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jays a-Jays One

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jays Hörlurar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.65)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Åker ur öronen
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Funkar okej, men inget speciellt.
  - På min telefon sänks volymen på mobilen om solljus träffar mikrofonen
  - Ramlar lätt ut ur öronen
 • Usel
  2 år sedan
  Skitkvalitet som alla Jays. Haft säkert 5-10 par under typ 10 års tid och ALLA har utvecklat glappkontakt i ljudet. De fixar inte problemet! De måste ha satt i system att man ska köpa nya eller uppgradera till högre modeller. Oseriöst. Ljudet är det dock inget fel på.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Dåligt ljud, sladden är rejält obekväm att släpa omkring med. Slå på ett par hundra och köp tex Koss Porta Pro istället.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  +Grymt ljud genom hela ljudspektrat, inget vasst ljud på diskant eller skrikigt mellanregister, tydlig och ren bas utan att det går till överdrift.

  -Öronkuddarna passar inte mig oavsett storlek, ganska jobbigt på jobbet:P, synd dock. Ljudet är enastående såvida man står/sitter still:)
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ramlar ut hela tiden. Jag kan inte använda dem. Det är egentligen inte sladdarna som är problemet, utan delen de är fästa vid som är för bred för att de skall passa i mina öron. Har inga invändningar mot ljudet eller sladdarna annars.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Otroligt bra ljud med tanke på priset. Stabilt och lagom med bas för min smak. Det enda negativa är att det kan vara väldigt trickigt att få in dem rätt i öronen. Sitter de fel låter det inte alls som de ska och skaver lite lätt. Tycker de borde jobbat lite på denna komfortbrist istället för den fina förpackningen.

  Men när de väl sitter rätt finns det ingenting att klaga på, extremt prisvärda lurar!
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gick sönder efter två månader. Verkar vara glapp i kontakten, ljudet kommer och går.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fick en aha upplevelse med dessa lurarna. Köp bara till ett par nya kuddar med dubbla lappar http://www.teknikmagasinet.se/db.pl?tf=product.html&artnr=110362 så är det här garanterat de bästa lurarna en audiophil kan ha. Bra med balans i diskant och bas, fylligt mellanregister och en enkel design och hög hållbarhet.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  A-Jays One är i många avseenden fantastiska. De har ett konkurrenskraftigt pris, klart ljud, den bästa kabel jag någonsin stött på, en förpackning och design som osar kvalitet och framför allt en ganska lagom mängd bas (på gränsen till för tunn dock). De har dessutom en väldigt bra ljudisolering, men det gäller väl de flesta in-ear konstruktioner idag.

  Vad som drar ned betyget avsevärt är dock hur ofantligt obekväma lurarna är. Även med de största "kuddarna" ligger den vassa plasten mot örat och blir olidlig efter någon timma. Den idealiska långtidsanvändningen är att placera lurarna så att man inte känner dem och sedan sitta helt stilla tills man lyssnat klart; Omöjligt!

  Köpte dessa lurar inför en 14 timmars flygresa och fick verkligen utstå smärta för att kunna använda dem alls. Kuddarna är för små, plasten för skarp och marginalerna (till kanterna) för små. Ergonomin är verkligen katastrofal långsiktigt, kanterna skapar en känsla av slöa knivar - Raka motsatsen till exempelvis Koss Plug-variant. Trist när de i övrigt är utmärkta.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  + Prisvärda!
  + Bra bas (rätt så mycket och relativt välkontrollerad)
  + Inte för mycket diskant
  + "Trasselfri" sladd - funkar mycket bra
  + Isolerar mycket bra (för mig iaf)
  + Små (har dem i hjälmen när jag kör MC till jobbet)

  - Verkar vara rätt många som är med om att ena luren dör (vänstra av nån anledning), så även jag.. Men för det priset köper jag gärna ett par nya en gång om året om det är så ;)

  Skillnaden i ljud mot t.ex. mina Sennheiser IE8 (för ca 2500:-) är inte så stor som man skulle kunna tro om man ser till prisskillnaden..
  De har ungefär samma signatur på ljudet, åt det lite mörkare hållet med mycket bas. Båda är trevliga att lyssna länge på utan att man blir trött i huvudet.
 • Ganska dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ganska så besviken på dessa efter att ha läst bra recensioner. Jag tycker att de är otroligt obekväma. Man måste trycka in dem riktigt långt in i örat för att de ska stanna och så är själva snäckan så pass liten att det aldrig känns som de sitter rätt. Sladden är bland de högljuddaste jag har upplevt. Man behöver bara nudda den lite så kan man knappt höra musiken. Det enda som är bra är att de verkligen inte trasslar, men jag har hellre trassliga hörlurar som är bra än dessa.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Svårt att finna mer prisvärda lurar och sladden trasslar verkligen aldrig
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Stilfulla lurar och sladd.
  + Lyxig förpackning.

  - Ljudet (Inget att hänga i granen).
  - Kontakten känns mindre stilfull.
  - Priset (Känns som att det är på förpackningen som pengarna hamnat.)

  Vill du har ett par snygga lurar så är dem helt okay, men är du ute efter bra ljud så ska du nog kolla på annat. Jag upplever exempelvis ett mycket fylligare och renare(bättre) ljud från billigare Philips SHE8000 eller Sennheiser CX300-II.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra ljud och riktigt snygga InEar lurar för ett bra pris! Så rekommenderar varmt dessa lurar
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Tycker att dessa hörlurar är väldigt bra med tanke på priset.
  Det är väldigt bra bas som inte tar över när man lyssnar på musik och dem håller ute ganska mycket ljud utifrån, kanske negativt för vissa men det var positivt för mig.
  Men det bästa med dessa hörlurar är sladden, den är styv och trasslar aldrig ihop sig när man till exempel har dem i fickan.
  Såg att eruku klagade på att kontakten var rak, men dem har nog ändrat det för min kontakt var 90 grader. Sen skaver hörlurarna lite i örat, men det märks knappt av.

  Förpackningen var väldigt lyxig, nästan för lyxig. för det känns nästan som om dem satsat för mycket pengar på förpackningen som hade kunnat gå till hörlurarna istället.

  +/-
  + klart ljud och bra bas
  + snygga
  + grym kabel

  - för lyxig förpackningen
  - skaver lite öronen
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Det finns ett par saker man bör tänka på innan man köper dessa lurar.

  Fästet till kontakten är rak och lång istället för böjd. Stor minus om man har en telefon med kontakten på sidan som SE Xperia Arc. http://www.hifiheadphones.co.uk/images/catalog/a-jays-one-black-cable.jpg

  Kablarna är lite styvare än andra hörlurskablar och det gör att de kan sticka ut lite konstigt ur hörlurarna, det kan se lustigt ut.

  Personligen tycker jag dessutom att Sennheiser CX300-II låter bättre än dessa. Mina lurar gick dessutom sönder efter bara 5 månader.

  Nu låter det som jag sågar dessa lurar, men jag tycker faktiskt det är en bra produkt trots sina brister med tanke på priset.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket prisvärda. Mycket bra bas. Klart ljud Ger ett helt annat tryck än mina gamla Sennheiser CX300 in ear lurar utan att basen tar över. En negativ punkt är den vassa kanten på lurarna precis vid sladdfästet(ovanför L och R märkningen). Om de sitter lite snett så kan det skava i örat. Lite designfel där.

  Om jag fick välja mellan dessa och CX300. så skulle jag med glädje välja dessa igen.

  Dessa lurar skulle ha fått full pott om dom inte hade haft vassa kanter som skaver och är lite fula. Men för det ljud man får för pengarna är det nästan oslagbart. en klar 8 a.

  Måste även nämna att formen på sladden funkar. Blir nästan inget trassel alls. Men det blir lite fult. tankarna går till Tagliatelle spaghetti.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har nu använt dessa hörlurar i tre månader och kommer snabbt att säga att jag inte rekommendera dessa.

  Huvud / InEarPiece:
  Gör ont att använda när plastbehållare för att trycka mot örat. Detta är inte allt, men de flesta. Öronproppar är tråkig och inte säkra nog fastnat i örat.

  Kabel:
  Solid och tillräckligt länge för en 1,86 meter lång person. Kabeln är lite klibbig och fäster lite för hårt i kläderna - det märks när du flyttar din kropp en hel del (som kör, fungerar). Resultatet av detta blir att hörsnäckorna som faller ut ur örat ganska ofta.

  Audio Jack:
  Mycket robust och snygg design. Har inte missat mig och sitter väldigt bra.

  Ljud:
  Som med alla andra hörsnäckor är svårt att definiera den synpunkt av ljudet. Helt genomsnittliga i varje musikgenre.

  Administrering:
  Tacky, smärta i örat efter lite användning dra ner. I övrigt bra kvalitet fallet för hörlurar ser till att det inte kommer att dras för mycket.