Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Call of Duty: Black Ops (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Call of Duty: Black Ops låter dig medverka i militära operationer under Vietnam-kriget. Zombieläget ska vara tillbaka. För Xbox 360, lanseringsdatum 2010-11-09. Stäng
Call of Duty: Black Ops låter dig medverka i militära operationer under Vietnam-kriget. Zombieläget ska vara tillbaka. För Xbox 360, lanseringsdatum 2010-11-09. Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det enda som cod kan göra är multiplayer men en då inte så bra heller! Men zombies är väldigt kul
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra action online.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ett bra spel, föredrar dock den större mängd realism som finns i BF3 t.ex.

  Ett skönt spel att lira lite då och då.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Tråkig Singelplayer , Hade stora förhoppningar på det här online efter 3 timmar online så låg de ute på blocket , köp inte det här skaffa bad company 2 istället eller vänta på Battlefield 3 :) , Ps kolla lite gameplay och trailers på youtube så får ni se hur grymt bad company 2 är !
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  laggit dåligt ljud.Ett spel för själv beundra klubben"kolla mina yx kill video"
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  För dåligt offlineläge men bra onlineläge.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  live gameplay e bäst! fast allt annat suger så ett bra spel till alla me live :)
 • Ganska dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Laggigt å singelplayen var inge vidare. MP helt ok dock inte värt 600kr. inte ens 200kr...
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  MP är klockrent, singel lite rörig.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Älskar det! Det bästa spelet som har gjorts. Gillar att man inte kan fuska (som man kan göra på PS3). Helt enkelt perfekt.
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Liksom alla andra COD så tycker jag att det är ännu ett fiasko. Man springer runt på en jätte liten bana och skjuter hej vilt. Men visst kan det vara kul att spela med kompisar ibland. Men detta spel rekommenderas inte! Däremot vill jag rekommendera Batllefield Bad Company 2. Det är det bästa krigarspel som finns på marknaden just nu. Sätter 5 stjärnor för jag jämför med andra COD.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Tycker Treyarch har lyckats fånga den där sköna spelkänslan som fanns i CoD4 (the winning concept), spelet flyter på mycket bättre än MW2, piggare o snabbare respons i styret.

  ONLINE:
  Vapnen (och killstreaksen) känns lite mer 'balanserade', mycket bättre rekylkänsla i vapnen. Varje vapen känns mer eller mindre unikt på sitt sätt, och det dröjer inte länge förran man hittar sina favoriter, till skillnad från MW2 där det var Spray'n'Pray med i stort sett varje vapen. Värt att tillägga är att snipervapnen mycket sämre, quick-scope är borta, och dödligheten är rejält nerskruvad. I 2 fall av 5 dödar inte ett skott i bröstet fienden. Känns det som iaf.

  Med det nya penga-systemet måste man först levla upp till en viss level för att låsa upp diverse saker, och sedan tjäna ihop 'pengar' för att sedan köpa dem.
  'Pengarna' tjänar man in under spelets gång beroende på hur bra man presterar. Ju bättre du är - desto mer tjänar du.

  Utseendemässigt tycker jag att Black Ops ser sämre ut än MW2 till exempel. Men där det tappar i grafik, tar det igen i spelkänsla; som ovan nämnt.

  Bandesignen, suger. Banorna är inte genomtänkta på samma sätt som Infinity Wards är (MW, MW2). Det finns liksom inga sk. 'smultronställen'. Inga speciella, unika vägar att ta, eller ställen att sitta på.
  Banorna har många vägar, men alla leder till flaskhalsar som alltid kan täckas av campers. De saknar finess helt enkelt.

  Spawnen på banorna är sjukt dålig; du dör, du spawnar upp bredvid ditt lag och tror att du är på ett säkert ställe, du börjar springa in mot banans mitt 'där fienden är', 3 sekunder senare blir hela ditt lag dödat bakifrån av fiender som spawnar upp precis där du spawnade 5 sekunder sen. Detta sker nästan HELA tiden, speciellt på mindre banor.

  Slutsats:
  Gillar du Call of Duty, den senare Modern Warfare serien, skaffa! Detta är ett spel man främst spelar online, och det är betydligt roligare och bättre än föregångarna. Fördelarna är tyngre än nackdelarna.

  PS: Skaffa absolut inte till PC! ! ! - Ångrar mig stort att jag brände 450kr på något som inte ens fungerar (trots alla senaste patcher).
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Väldigt kul spel.
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Dåligt: Call Of Duty-spelen är verkligen gjorda för hormonstinna 13åriga killar och så även detta.

  Bra: Men det är iaf bättre än MW2.

  Finns så mycket bättre spel att lägga sina pengar på.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ett av dom bästa spelen jag har spelat.Speciellt så är onlinet hur bra som helst och storyn är lika bra som onlinet. Köp nu!
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Då förstår jag varför jag känner igen mig;) men jag tycker att storyn i detta spel plus de andra in cod serien är mycket bra man blir troll bunden på något sätt.... det går inte o sluta spela:)
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Märks att det är Treyarch som har utvecklat spelet (Gjorde också Call Of Duty:World at war) Inte samma känsla och kvalité i grafik som när Infinity Ward gör spelen (COD4,MW2). Kommer köra på och ge spelet en chans till man kommer till högsta level. Sen blir det nog MW2 igen.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan