Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nibe Fighter F750

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nibe Värmepumpar (117)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  10 mån sedan
  Ärligt talat så är f750 det sämsta skitet till värmepanna vi har haft. Kompressorn låter sjukt mycket ett rör vibrerar så mycket att det tjuter som en trumpet i pannan och hjulet till displayen funkar knappt längre. problem sen dag 1 och ingen vill fixa det.
  Aldrig Nibe för oss igen. Rent skräp
 • Usel
  2 år sedan
  Den här maskinen stod i huset som vi köpte och har varit i drift i 6 år i fastigheten. I vår ägo har de ninte annat än krånglat och har kostat oss väldigt mycket pengar i reparationskostnader. Går du i tankarna att investera i ett nytt uppvärmningssystem, välj för guds skulle något annat fabrikat för kvaliteten på den frånluftsvärmepumpen från Nibe är katastrof. Nibe vill heller inte ta något ansvar för produkten trots att felen beror på att den är felkonstruerad från början, det tränger in fukt i elektroniken vilket inte bara är kostsamt i reparationer, utan även rent av livsfarligt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Toppklass och mycket effektiv. En kompressor på 6kw och inverterstyrd är i princip det bästa man kan ha som frånluftsvärmepump.

  Vi har kört våran i nästan 5år nu helt problemfritt. Svärfar är vvs:är så han installerade den utan problem trots att han egentligen jobbar med Thermia.

  Det gäller att man hittar rätt värmekurva så det blir rätt temperatur i elementen för att uppnå önskad innetemperatur. Normalt har ju nyare hus lågtemperetade system, så den som skrivit i sitt omdöme och klagat på låg temperatur i elementen behöver nog läsa på lite eller ta in en kompetent installatör.

  Det stämmer att den låter en del när den går på max frekvens om det är kallt ute, men det är inget vi störs av då den står i ett eget rum och då har vi vanlig isolering och gips.

  Vår energiförbrukning blev mycket låg och vårt lösvirkeshus från -93 uppfyller efter byte till denna pump tom nutida kraven för nybyggnation vad gäller för elförbrukning för uppvärmning per m2.

  Det enda underhåll som krävs är att man dammsuger eller byter filter, samt avluftar systemet någon gång per halvår.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grymt bra värmepump! Lite högre ljudnivå jämfört med min gamla IVT, framförallt från fläkten, den går dock att justera ner lite och jag förväntar att det skall minska ljudet något. Kompressorn har ett annat ljud mot vad man är van vid, inget som hörs annat än i pannrummet. Anläggningen krävde några extra urluftingar innan den gick perfekt. Elmätaren snurrar numera hälften så fort.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Skitdålig värmepump. Bytte min fighter 370p mot denna pump, men det var ingen hit. Pumpen låter otroligt mycket (kompressorn) och det blir ingen vidare värme i elementen trots fullt pådrag. Nej, helt enkelt ett uselt köp!