Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 60PK550N

 Lägg i lista  Jämför
LG 60PK550N, 60-tums plasma-tv med USB, bluetooth, inbyggd digtalmottagare, full-HD och stöd för många mediaformat, till exempel DivX-HD, mkv, MP3, JPEG med flera. Lanserad 2010. Stäng
LG 60PK550N, 60-tums plasma-tv med USB, bluetooth, inbyggd digtalmottagare, full-HD och stöd för många mediaformat, till exempel DivX-HD, mkv, MP3, JPEG med flera. Lanserad 2010. ... Läs mer
Jämför pris på alla LG TV (287)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.31)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket tv för pengarna det som slog mig mest var hur tunn denna enorma tv är. Och att vikten låg nästan på lika mycket som våran 42 tumare. bilden är klar och fin. Vi kör med comhem och ca-modul Och HD kanalerna fungerar fin fint via ca-modulen. Det funka ej på vår panasonic pz700.

  LG är ju en budget tillverkare men det märks verkligen inte av på denna modell. Vet att LG har haft stora problem med svärtan men det har dom verkligen lyckats bra med på PK modellerna. Skippa projektorn och köp er en stoor tv istället. Köpte denna på expert i helsingborg och säljaren frågade om vi hade comhem och jo det har vi men bindningtiden löpte ut för ett bra tag sedan. då sa han att om vi band oss i 12månader fick vi en helt ny ca-modul plus 500kr att handla för i butik. Då blev priset 15499kr för tvn så tack för det filip.s på expert i hbg.
  Internetbutiken EXPERT håller högre klass än mång av sina konkurenter och svarar snabbt korrekt samt vänligt. där har många att lära..
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra svärta (släck ner rummet helt) i butik på expert såg den ok ut, hemma hos mig är bilden 10+.
  En uppdatering av 60ps8000, inga fosfor-trails eller tendens till inbränning vid användande med dator.
  Betyget säger mer än mina ord.
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter 7 år med denna så dök ett vertikalt grönt streck upp nära mitten av rutan oavsett vilken bildkälla den matas med. Glöm allt snack att dessa nya skärmar håller längre än gamla tv-apparater och 7 år är rent bedrövligt i livslängd.
  Googlar man LG får man veta att detta problem i många fall uppstår mindre än 2 år efter inköp enligt de som arbetar med detta. Jag trodde plasma var bättre på att hantera detta men tydligen dras plasma med samma pixel-fel som LED.
  Lustigt nog har jag en tid talat om att byta upp mig till en 75 tums LED så nu får man nog vara glad att denna plasma från LG höll i 7 år och 1 månad.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  BYTES mot en smart TV(wifi) 40-45" eller bra kamera för kortfilm eller dam elcyckel 26", grym gaming skärm eller cool arkad maskin med retrospel eller andra liknande förslag
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Den duger !
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  haha dom som lipar över att det reflekterar har helt fel har haft min tv i 6 dagar nu hur jävla nöjd som helst.
  Kör även blue-ray och det är sjukt grymt på denna Tv. Gick från philips 42Tum till denna (Lg 60tum) mycket nöjd
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra färger, prisvärd som bara den.

  Nackdelarna är att den buzzar ganska högt när hela skärmen är kritvit och svärtan är tyvärr inte något vidare.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Min första Plasma, speglar sig mycket och inte menyer i min smak men bilden är jag riktigt nöjd med.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft denna i över ett år och aldrig haft några problem med den. Riktigt najs med stor och bra bild. Sen är den riktigt snygg också med smala kanter runt om skärmen.

  Väldigt nöjd med LG, när det blir dags att byta är det ett märke jag absolut kommer att titta på först.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har bara en sak att klaga på och det är den inbyggda digital boxen, den e verkligen inte bra. Annars är jag väldigt nöjd!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Vet någon varför jag inte kan spela upp 1080p (mkv) via extern hårddisk när jag kopplar in den i usb ingången. Jag får bild men inget ljud. Det står att "Det stöjder inte ljud" ungefär. Även när jag spelar upp vissa 720p mkv filer stödjer inte ljudet på något sätt. Men de flesta 720p fungerar. Kan det vara att det inte går att spela upp 1080p via usb?
  Tacksam för svar! mejla gärna svaret. [email protected]

  Annars så är denna Tvn väldigt bra är nöjd.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Tycker den fungerar helt ok för 12000 som jag gav för den. Visst reflekterar det en del vid dagsljus men det är bara dra ner persiennerna så är det problemet löst.
  Bilden vid Bluray film är mycket bra.
  Kör med digital-tv från Tele2 och även detta fungerar helt ok.
  Storleken vänjer man sig snabbt vid och nu skulle 10-15" till vara lagom.
  Buzzar lite , men inte jättestörande.

  Sammanfattning:
  Helt klart nöjd för vad man fick betala.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har min TV i ett ljust rum med insläpp från fönster och altandörr direkt bredvid. Känner absolut inte igen nedanstående beskrivningar kring problemet med reflektioner i skärmen.

  Var skeptisk i början till storleken och valde mellan en projektor eller plasma, efter besök i två olika butiker köpte jag en trots tidigare beskrivningar kring "ljus problemet". Om den inte passar så kan man ju använda sig av öppet köp, fick hem den efter att ha testat i några dygn är jag överväldigad. Har tidigare en 42" plasma samt 27" LCD men denna piskar upp båda utan problem, är iom detta köp också tvungen att omvärdera LG som märke.

  Full pott på stjärnor, uppdaterar kommentaren senare..

  6 månader.. fortfarande otroligt nöjd.
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Pros:
  * Big screen for few money.
  * Nice and slim bevel.
  * Easy to navigate menus.

  Cons:
  * Backfacing HDMI and antenna etc.
  * Hard to tweak the colors, especially if that dynamic thing is enabled. I'll jot this down to my ignorance on how to tweak it correctly.
  * Really, hugely annoying hum/buzz when showing anything but complete black. So annoying that I'm thinking of returning the TV. Especially bad when showing white or really bright colors.
  * Bad TV signal, compared to my old Panasonic Plasma, almost looks like it's not finetuned.
  * Sound from TV channels very tinny. Sound in general very bad. Shouldn't use the internal speakers of the TV.

  So the hum/buzz is what makes me rate it as low as I do.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra pris, betala 10990 på Expert i Globen, ger grymt bra bild för pengarna på HD material som BluRay och 720p+ mkv's, ja den speglar något, men i ett normalt rum märks det knappt, bara om man letar efter det och stör sig på det.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag köpte denna TV för två dagar sedan, kan inte säga annat än att jag är enormt nöjd med TV:n, speciellt vid uppspelning av Bluray material, WoW vilken upplevelse!

  Köptes på Expert 1/5-11 för 11900kr.

  Inte ett enda bildfel eller liknande!

  Rekomenderas varmt!
 • 10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Kalas än så länge!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  +++++++++++++
  Har fått "WOW" av alla som sett min 60" så det känns bra när jag redan är så himla nöjd med teven =)

  Otroligt prisvärd för de 14.000kr jag endast behövde krysta ut.

  Har surfat/spelat/kollat blu-ray (nästan lite för mycket ;) ) i ett år nu och har inge permanenta inbränningar om nu folk fortfarande nojjar över det.

  Jag kommer inte kunna gå från 60" till något mindre i framtiden.

  det enda jag skulle kunna klaga på är
  att fjärrkontrollen kunde haft direktknapp till hdmi ingångarna ;)
 • Dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Till alla som funderar på denna tv eller PK250/PK750, köp den någonstans där ni har öppet köp med möjlighet att ta hem den och prova den i just ert vardagsrum!

  Denna TV reflekterar ALLT. Mitt i natten med alla lampor släckta och persiennerna nerdragna var den användbar. Men även då reflekteras saker p.g.a. ljuset från själva tv:n.

  På dagen, trots att alla lampor var släckta och persiennerna nere, så såg man mer av sig själv och resten av rummet än det man tittade på.

  Tänk i sommar när det kommer att vara ljust större delen av dygnet!

  Visst, det är ett bra pris för 60 tum, färgerna är bra, svärtan är godkänd, men det spelar mindre roll när man får en tv som inte går att använda dagtid.

  Jag hoppas att alla som satt 8/10 eller högre har ett eget biorum hemma, annars är det som vanligt på Prisjakt att man är för stolt för att erkänna att man gjort ett dåligt köp.

  Jag lämnade tillbaka den, lade till lite pengar och köpte en Sony LCD med matt panel, nu kan jag titta på film och spela spel även en söndagsförmiddag. (Inte enbart för att den reflekterar mindre, LCD:n är mycket ljusstarkare också.)
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Haft den ca 1 vecka och ska lämna tillbaka den idag. Riktigt fin tv men den har brister som gör att den inte passar mig. Reflektionerna i dagsljus och att bilden blir nästan suddig vid vanligt tv-tittande var det sämsta. Dock kanske fel på mitt ex, det lämnar jag osagt. Svärtan var sämre än på min samsung lcd, även efter kalibrering. Men priset är oslagbart för en sådan stor tv och när man kör blueray är bilden ritkigt fin. För mig blir det en mindre tv, en Lg 47LE550N.. får den till ett kanonpris jag inte kan tacka nej till. I ett större rum med inget ljusinsläpp hade nog den här varit perfekt, men inte för mig. Led har också brister men då jag köper till 30-40% under konsumentpris får det vara värt det så länge, i väntan på full led och oled.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Efter dom första få timmarna så har jag inget att klaga på. bilden är extremt bra, ger otroligt fint resultat på full-hd-material, och det går att ställa in bilden oavsett om du ser på usb, eller något annat. det gick inte på min ps6000.

  föregående talare skriver om att han eller hon inte sett några tendenser på inbränningar, och jag får hålla med. efter en timmes spelande så ser jag inga inbränningar alls, ens mot vitt underlag. jag ska återkomma med en recention till när jag kört tv'n lite mer.

  spelar upp analoga sändningar väldigt bra också, om än att det blir som att kasta sand i ögonen, speciellt på en så stor skärm. spelar man spel så kan det nästan vara som att skärmen är så pass stor så att den avslöjar vissa begränsningar i grafiken om man sitter riktigt nära, vilket man naturligtvis gör =)

  hittills en solklar 10'a. det går att ställa in bilden på typ 50 parametrar, så om någon verkligen vill finjustera bildkvalitet så är det här onekligen tv'n för den personen, har aldrig sett något liknande. blev less efter halva listan om jag ska vara väldigt ärlig =)

  UPPDATERING:
  Efter iaf nio månader med den här tv'n så har jag fortfarande INGET att klaga över. Mest tv för pengarna idag.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  En mycket stor å bra tv, är super nöjd med bilden
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket tv för pengarna! Med en bra bildkälla som Blueray är bilden riktigt bra. SD är väl sådär men vem kollar på det. ;-) Rekommenderar att man följer inställningarna som stod i Hemmabiotidningen. Förlorar en stjärna på svärtan och en på den plastiga fjärrkontrollen.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Väldigt nöjd, brummar lite vi helt vit bild, dock endast hörbart om det är knäpp tyst i rummet.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Under 13k för denna typ av TV är nog bästa storbildsTV köp i Jan-11.

  Reflektionerna gör att den inte får en 10:a. Vi stör oss inte under förutsättning att vi inte anstränger oss för att se dem och samtidigt reta oss på dem. Som kompensation för reflektionerna så får man en grymt snygg TV med ett fantastiskt djup i bilden.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Allt är grymt bra direkt ur lådan,kör expert läge snålt ställt på tv,å expert läge som ser bäst ut på bluray,kör ganska snålt som inkörning,Spegling i rutan syns men inget som var värre än annat ja haft,så detta är en 9a till å börja med få se senare om de blir en 10a.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har hunnit köra min tv i 3 dagar nu.
  Och är inte annat än nöjd med tvn.
  Det enda som är lite...eller okej...rätt så irriterande är att dom har satt kontakterna bakåt bakom tvn. Inte nedåt som dom flesta andra. Så det betyder alltså om man har ett slimfäste på väggen så kan det bli riktigt tajt att rymma kablarna bakom tvn.

  Måste säga att det är riktigt bra bild på tvn för att vara en "budget" version av 60tummarna. Och när man slår på en bluray film. Herrejävlar vilken kanon bild det blir ;)

  ska man köpa en 60tummare så köp den här :)
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra bild överlag med bra detaljåtergivning och bilddjup. Det som drar ner betyget är en något "flammig" bild vid främst enfärgade bakgrunder och panoreringar (vanligt problem?) samt relativt dålig svärta jämfört med Philips 32PW9551 CRT-tv och panasonic G15 och G20.

  Edit: Tyvärr inne på mitt anda ex som också ska bytas pga pixel fel och "flammig" bild. Båda exen tillverkade i april.

  Edit: Bytt till G20 och är nu nöjd med bilden.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket bra bild vid film och spel i 1080p - under förutsättning att det är mörkt i rummet. Minsta lilla bakgrundsljus speglar sig nämligen i TVn. Detta drar ner betyget en aning.

  En annan sak som drar ner betyget är att använder man t.ex SCART-ingångarna baktill (finns 2 st) eller icke-brutna HDMI-kablar behövs rätt mycket utrymme mot väggen och det är bara att glömma nåt slimt väggfäste med bara ett par cm till väggen. Dessutom finns det inte plats till 2 st brutna HDMI-kablar bredvid varandra.

  Valde egentligen mellan denna och Samsung 55" LED; Samsungen hade något bättre bildskärpa i butiken vid vanlig TV-sändning, och dessutom avsevärt smartare lösning för ingångar på baksidan, men prioriterade 5 tum extra. Är dessutom skeptisk till LED pga clouding-problemen.

  Det jag dock saknar är DLNA och Internet-funktioner, så överväger att byta till LG 60PK760N. Film på USB funkar skitbra på den här TVn, så funkar det lika bra via LAN/WiFi måste jag bara ha det! :) Samt att kunna köra YouTube utan dator e.d.

  För er som undrar skillnaden mellan 60PK550 (utan N) och 60PK550N (jag gjorde!) så verkar icke-N modellen endast ha 1 st SCART medans N-modellen har 2 st. Dessutom sägs icke-N-modellerna inte täckas av LG Nordens pixelgaranti, vilket N-modellerna gör. Möjligt det finns fler skillnader.

  Summa summarun får man bra bild och mycket tum för pengarna med den här TVn, så den är helt klart prisvärd. Men som alltid, har man större budget kan man få bättre... och fler funktioner.

  edit: har bytat till LG 60PK760N nu, och är grymt nöjd att jag gjorde det! Mycket bättre TV för futtiga 1500 kr extra. Ska skriva recension.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Efter ett 20-tal timmars användande är jag väldigt nöjd med den.
  Rekommenderas varmt. Uppdaterar omdömet när jag är klar med inkörningen!
 • Knappt godkänd
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Shoppade en LG 60PK550N för några veckor sedan, men är inte så imponerad. Storleken är kanon, passar precis in i mitt tv-rum, bildkväilteten är hyfsad men inte perfekt, har en 46 LCD också som jag tycker har bättre sting och skärpa. 1080 får den dock ett bra betyg. Menyer/gränssnitt är helt ok. Men vad som drar ner betyget rejält är:
  1. Reflexerna i glaset, titta i dagsljus är näst intill hopplöst. Det får inte finnas några ljuskällor/fönster etc. framför tv:n.
  2. Den inbyggda mediaspelaren har problem med ljud och textfiler.
  3. Den har mycket lätt för att bränna fast, lämnade den på med text-tv i någon timma och rubriken satt kvar i bakgrunden i 2 dagar innan den försvann, har inte provat funktionen att "tvätta*" den, men det lär nog behövas..

  Slutsats är att som ren film-skärm i ett nersläkt rum och 1080-upplösning är det en hyfsat bra apparat, i övrigt måste det det bli dåligt betyg..
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Nån som vet vilka inställningar som ger bästa bilden? Jag kör thx läge nu, men tror nog att det går att fixa till den lite bättre
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Underbart stor tv. Härlig bild med filmer och förvånansvärt bra bild oftast, med vanlig SD-signal från Comhem.
  Köp om du vill ha biokänsla men ändå kunna "använda som TV".
  Ja, skärmen reflekterar en del men var inte rädd. Det märks mest ett ljust rum och om du sitter och "letar fel".
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Det här är en Grym tv!
  Rekommenderas varmt till alla som är på jakt efter stor samt grym bild!
  Absolut inget negativt att säga om denna teve.
  Ett bra köp!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Var mycket nöjd med tv:n i hela 2 dygn, sedan dog panelen så nu skall jag lämna in den för att förhoppningsvis få hämta ut en ny direkt.

  Sitter ganska nära men med parabol och Canal Digital så är bilden Ok. Var klart bättre på min förra tv men då var den dock endast en 42".

  Inkopplad i tvixen i 1080p så är det en fröjd för ögat fastän jag hade nerställda värden på tvn under inkörningen.
 • Ganska bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  + Bra bild, bra menyer, slimmad.

  - Tycker den speglar sig riktigt mycket, går knappt att kolla på TV dagtid även om jag drar för persiennerna. Minsta lilla ljuskälla speglar sig otroligt lätt.

  - Kollade på ett avsnitt med Sopranos på dvd, lät menyn vara framme 1,5 minut innan jag slog av, och det brände fast. Visserligen har det försvunnit nu, men ändå. Kollade på tv4 igår kväll och när jag slog av hängde 4:an kvar uppe i hörnet. Även den försvann senare iaf. Jag har ställt ner kontrast och ljusstyrka till 45% enligt rekommendationer från LG men ändå blir det så.

  Sen tycker jag inte att den är speciellt tyst, vill man ha låg volym på(läge 1-3) tex om andra sover, så hör man surret från tv´n även fast jag sitter på 6 meters avstånd.

  Det är min första plasma, så det kanske ska vara så?

  Nej, hade jag haft kartongen kvar hade jag utnyttjat öppet köp.

  Aldrig mer plasma för mig.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Supernöjd!
  + Slimmad
  + Bra bild från digital-TV (ComHem)
  + Grym bild från högupplösta källor. I mitt fall PS3.
  + Bra menyer.

  - Lite flammig vid enfärgade bilder såsom fotbollsplaner, golf m.m. Samma som Mandrogoran nämner nedan.

  Köp!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  En fantastisk tv.Det är otroligt bra bild.Till och med dvd ser riktigt bra ut på 60 tum..

  Inga problem med ghostning
  Inga problem med buzzning.Får lägga huvudet bakom tv för att höra ett svagt surr.

  Bra med inställningar.
  Tv har ett läge där man tittar på bilder och justerar.Tycker det fungerar bra.

  Har dock beställt en kalibreringsskiva .

  Spelat en hel del och har inte kännt av nå lagg.Dock inte kört fightingspel eller fps

  Den enda nackdel som jag ser är att svärtan är inte så svart som jag skulle vilja ha den.

  Men för priset är ju 60 tummaren ett kap.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket nöjd!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Fick upp den på väggen igår, jag får återkomma med bättre kommentarer senare..

  Jag hade Gärna köpt den 7000kr dyrare 950n som är flaggskeppet men det kändes inte som om det var värt det för det man får.. Visst det är säkert en Grym TV men för mina behov Räcker 550n gott å väl...

  Tycker Bilden än så länge verkar GRYM!! och har inte hittat något som jag har stört mig på, det ska isf vara "spegel"-effekterna som många nämner..

  Ingen tendens till inbränning eller sk ghosting vad jag har sett..

  Köpte på Expert (butik)med 5% medmera-kupong och tog 5år försäkring för 2900:- samt ett Comhem Medium 8 favoriter paket med Gratis CA-modul, ska som sagt testa lite mer innan jag ger fler comments..
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Stor, snygg och grymt prisvärd.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Är riktigt nöjd med denna TV. Ger riktigt bra bild från alla uppkomliga källor, men briljerar verkligen på HD / Bluray.
  Min enda negativa upplevelse är att fönster och andra ljuskällor väldigt lätt reflekteras i denna skärm pga av det täckande glaset.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har haft TV i en månad nu. TV'n har otroligt bra bild även från signalkällor med 576i upplösning (från Viasats Pace TDS-460 NV via scart och CanalDigitals Sagem HD PVR 101-ST via HDMI). Självklart är bilden betydligt bättre med signalkällor med 1080p (PS3). Så jag håller inte med NRKP som ni ser. Jag tycker det är väldigt konstigt att hans kompis dom lagar LG tv-apparater jämför en 60 tummare med en 46 tummare. Jag jämför inte mitt armbandsur med en väggklocka i alla fall. Så ta hans bedömning med en nypa salt. Riktigt bra TV för pengarna...
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Min första plasma. Bilden är otroligt bra.
  Jag är jätte nöjd.
  Bytet från en 32" LCD till 60" är helt otrolig.
  Det var lite problem med att få upp tv:n 5trappor men med lite vilja löser sig allt.

  Nu ska jag hitta ett lämpligt väggfäste så att man får upp den på väggen.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kanon fin bild! Stod och tittade länge i butik på denna.Bluray Avatar flöt på riktigt bra inge hack. 60" till detta pris är otroligt och jag har inte tyckt om LG men nu ser jag att en hel del har hänt sen några år tillbaka!

  Jag har nu köpt en :)
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Min första lg-tv och ingen härlig början.
  Googlade runt lg innan jag köpte tvn, och dom har inte speciellt bra rykte vad det gäller kvalite, jag hoppas att då var då och nu är nu.

  Målmedveten resa till expert hämtade jag en 60PK550N och åkte hem med pjäsen.
  Jag packade upp den, ställde den på tv-bordet, förankrade överkanten i väggen och kopplade in div prylar i tvn.
  Efter jag startade tvn och ställde in hälften i menyerna (ca 4min) så tvärdog tvn :)
  Vid tillfället var jag själv och strandsatt med en trasig tv. Det var bara ta allt från början, jaga tag i skåpbilen, bärhjälpen och hämta en ny (kartongen är riktigt stor H107 B154 D51cm.

  Visst kan du få en bättre tv med bättre bild men då får du punga ut med lite mer stålar om du ska ha kvar dina 60". Skulle prisskillnaden vara marginell mellan led och plasma så väljer man klart led.
  För mig är det inte värt det dubbla priset för led. det är fortfarande bara en tv som kanske är trasig om 2år.

  Hur som helst...
  Menyerna är enkelt uppbyggda och spelar upp divx, xvid osv problemfritt från usb-ingången, och bluetoothöverföringen var också smidig då man kan använda bluetooth lurar eller tex skicka bilder direkt från telefonen upp på skärmen.
  Ljudet är inte speciellt bra om man vill ha någon som helst filmkänsla. Finns dock optisk utgång till extra ljud som man klart använder till en så stor tv.
  Intelligent sensor i fronten som aktiveras i menyn om man vill att tvn ska anpassa bilden efter ljuset i rummet. Tydligen energisparande:)

  Apropå energi så hittade jag bara strömförbrukning innan jag köpte tvn på elgigantens hemsida där det stod 234w som inte verkar stämma. Det står 452w bak i tvn.

  För storleken och priset är jag helt nöjd.
  Men bara åtta stjärnor från mig pga doa exemplaret jag först fick.
  Och åtta stjärnor är så klart kombinerat med storlek, pris och mellan plasmor.
  Led är en annan liga!
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Var nära att köpa denna TV på Expert då säljaren verkligen "tjatade" om denna maskin. Kontaktade kompisen som jobbar med att laga LG för att få råd. Sagt och gjort så åkte jag till "verkstaden" för att få en korrekt bedömning samt kunna jämföra med X antal apparater. Bilden är helt ok till väldigt bra med perfekt signalkälla "BluRay" men tyvärr så är den riktigt dålig med sämre källa typ kabeltv samt även DVD osv. Mycke Storlek för pengarna men bildkvalite njaaa..... Mitt råd är att jämföra med tex en 46" LED TV exempelvis Samsung, ställ dessa maskiner brevid varandra med samma signal källa så kommer ni häpna vilken skillnad på bild...
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Väldigt maffig 60 tums plasma från LG. Är sen länge ägare till en 42 tums plasma av samma märke och blev inte besviken den här gången heller.

  60PK550N är en väldigt prisvärd tv och levererar allt man kan önska sig. Helt underbar 1080p på 60 tum när man kollar på Bluray eller spelar på PS3:an.