Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung UE55C6005

 Lägg i lista  Jämför
UE55C6005. 55-tums LED-belyst LCD-tv från Samsung som kan visa bildmaterial i full-HD med 100 MHz "motion plus" för bra skärpa i snabba scener. USB- och nätverksanslutning. Lanserad 2010. Stäng
UE55C6005. 55-tums LED-belyst LCD-tv från Samsung som kan visa bildmaterial i full-HD med 100 MHz "motion plus" för bra skärpa i snabba scener. USB- och nätverksanslutning. Lanser... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung TV (434)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bra skärpa och bra färger. Svärtan är kass bilden är grå när den ska vara svart vid mörka scener. Ganska mycket clouding här och där som stör vid mörka scener men även lite fläckar vid vit bild. Att detta är acceptabelt enligt Samsung är ett mysterium. Fördröjningar vid spel är något man märker av tydligt, speciellt i FPS spel. Knapptryckningar för menyer känns sega precis som på min förra Samsung Plasma.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra bild med väldigt stora möjligheter att ställa in skärmen. Jag jämför med min 4år gamla 42" LCD som kändes död i bilden. Denna Samsung ger en väldigt levande bild och väldigt bra svärta. Ljudet är som det är. Burkigt jämfört med stora högtalare, men med en platt LED så blir det så. Gällande Clouding så ser jag inget problem med det. Visst kan man höja bakgrundsljuset till max och då se clouding i ett mörkt rum, men det är inte den inställningen som jag körmpå och det påverkar inte min upplevelse alls då jag tittar på film eller tv program. Att köra en film i 1080p är som en dröm. Det börjar närma sig bio nu. Jag är barnsligt nöjd.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt ok bild för det mesta, clouding i mörka partier men oftast osynligt. Visar icke HD material på ett snyggt och bra sätt.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Väldigt tunn
  + Massor med ingångar
  + Skarp bild
  + Går att justera det mesta bildmässigt sett

  - En del clouding
  - Dynamic läget är vädelöst
  - Inte i närheten lika bra bild som CCFL panel i samma prisklass
  - Har lite fördröjning i bilden som märks när man spelar spel
  - Bilden blir inte bra alls i game mode

  Visste redan innan jag köpte att man får offra en del för att få super tunn TV men hade inte kunnat ana att det var i den här utstreckningen.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  FANTASTISK TV, otroligt bra bild, lätt att använda, fjärrkontrollen och menyerna förklarar sig själva mer eller mindre. Ljudet är helt ok för de högtalarna som följer med.

  Jag hade en äldre TV innan och det är som natt och dag om man jämför den med den här. Det första jag gjorde var att ta en bärbar hårddisk med BluRay-rip filmer på, pluggade in där bak och njöt av HD-film med underbar bild. TVn kan även läsa .srt-filer om man vill ha textning till filmen.

  Jag var orolig för clouding då jag läst väldigt mycket om det i samband med Samsung TV, men jag har inte märkt av någonting alls. Antingen har jag fått ett bra exemplar, eller så är ryktena om clouding något överdrivna. Det ska tilläggas att jag inte är någon filmfantast och jag sitter inte och pillar med inställningar på skärmen heller.

  Köpte även ett surroundsystem från Samsung och de kompletterar varandra mycket bra. En mycket bra sak är att man kan använda en av fjärrkontrollerna till båda enheterna. Så skönt att slippa ha tv-bordet fullt av fjärrkontroller.

  Allt som allt en mycket bra TV, rekommenderas!
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  CLOUDING !

  Helt värdelös. Det var så mycket clouding att det inte gick att titta på. Packa ner och åkte raka spåret tillbaka till butiken. Där tog dom emot den och sa att det var ett tillverkningsfel snarare. Dom hade fått tillbaka 14 stycken 6005 or av 17 sålda. Majoriteten trodde att det var fel på teven så grav clouding är det. Jag kommer ALDRIG köpa Samsung igen. Det är tydligen problem med clouding i alla serier (särskilt påtagligt i de större). Detta på grund av att dom prioriterar smalheten vilket gör clouding ofrånkomlig. KÖP EJ !
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grym TV. Kan bara säga gott om den. Riktigt snygg. Lite clouding efter bildjustering men man kan leva med det.
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grym bild och inställningsmöjligheter, men jättemycket clouding tyvärr. Hoppas att det var ett måndagsexemplar, men jag ska iaf få byta/ta en annan på elgiganten.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Erfarenheter efter ca. 10 dagar. - Bra bildkvalitet, goda möjligheter till optimering av färger, ljus, konstrast etc. etc. Snygg, låg energiförbrukning. MEN... avsevärd "backlight-bleeding" (clouding). Stora grå fält vid helsvart bakgrund, klart störande. Dessutom ovanligt känslig för sned betraktningsvinkel med riktig dålig bild om man sitter en del åt sidan.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Är klart nöjd med denna tv
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt nöjd med både bildkvalitet och storlek.
  Fick dessvärre lite clouding på vänstra sidan vilket kan synas vid vissa scener då högersidan är ljus och vänster är mörk. Överlag är det dock inte noterbart.