Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nintendo 3DS

 Lägg i lista  Jämför
3DS från Nintendo är en mycket efterlängtad avancerad bärbar spelkonsol med 3D som fungerar utan särskilda glasögon. Som brukligt på Nintendokonsoler har den två skärmar, där den övre med 3D är på 3,52 tum. Konsolen har dessutom tre kameror, där två av dem är monterade på baksidan för att kunna ta 3D-bilder. Lanserad mars 2011. Stäng
3DS från Nintendo är en mycket efterlängtad avancerad bärbar spelkonsol med 3D som fungerar utan särskilda glasögon. Som brukligt på Nintendokonsoler har den två skärmar, där den ö... Läs mer
Jämför pris på alla Nintendo Bärbara spelkonsoler (53)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.70)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte denna konsol för att plöja genom alla Zelda-spel som har funnits till Nintendos bärbara enheter och det har varit en underbar upplevelse. Den är perfekt att ta med sig överallt och ta fram den så fort man blir lite uttråkad och det absolut bästa är att man när som helst kan slå igen den och vara social för att sedan fortsätta exakt där man var, helt utan vidare.

  Batteritiden på pappret känns väldigt kort men jag måste säga att den håller tillräckligt väl speciellt om man spelar 2D-spel och det är inga problem att hitta någonstans att koppla in den och fortsätta spela oavbrutet. 3D-spelen har aldrig fått mig att må dåligt men de spel som kräver korset och knapparna som t.ex. "Ocarina of Time 3D" gör att man får ont i händerna och behöver vila då och då - har man större händer är nog XL-varianten ett bättre alternativ.

  Förutom en del enklare spel följer en hel del gratisprogram som t.ex. webbläsare som är användbart om man inte har tillgång till annat. Sedan finns det en hel del roliga saker man kan göra med prylen om man tillhör gruppen "mindre barn".
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Äger en blå 3DS sedan releasen. Handlade från Amazon.co.uk kostade då 185£, ungefär 1900kr. Vilket jag tyckte var i värsta laget. Jag har dock inte fått spela på den. Detta då min tjej älskar den. För att summera, några starka och svaga sidor...

  + Kommande titlar
  + Bakåtkompatibel, DS spel funkar
  + Intressant funktion "3D"
  + Bra nätverksmöjligheter
  - Priset
  - Nuvarande titlar
  - Batteritiden
  - Skärmen, betrakningsvinklar
  - Endast Blå/Svart

  Som ni ser så är flera av minusen sådant som de kan/kommer åtgärda inom den närmaste tiden. Förutom batteritiden, som inte är ett större minus för de flesta. Batteriet räcker någonstans mellan 4 och 6 timmar. Beroende på ljusstyrka på skärm, 3D effekter med mer.

  3DS:en känns som en värdig uppföljare till DS-serien. Som någon tidigare sade: En intressant konsol för den som värdesätter spelkänsla över grafik.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Nintendo har alltid levererat det unika inom spel för mig, ni vet den känslan man fick som barn när man spelade, och dom kommer inte göra dig beviken.

  Jag såg fram emot 3ds redan innan den släpptes men priset var för högt för min del, så ja väntade och köpte den efter prissänkning. Måste säga att jag blev helt tagen av 3d-effekterna, första gången ja testade 3ds i butiken var ja inte så imponerad. Men när jag väl hade den hemma så var det nåt utöver det vanliga. Folk klagade på att det inte fanns spel innan och att det mesta är för barn(?), men efter knappt 8 månader finns det en massa spel som är riktgt bra för allla åldrar.

  Byggkvaliten är riktigt bra, den tål en hel del. Vad är dåligt med 3ds? Batteritiden som ligger på 3-4 h.

  Jag surfar med min 3ds, spelar spel, lyssnar på musik och kollar på film. För mig är detta en nostalgi konsol, väcker många minnen till liv.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  3ds är en prisvärd spelkonsol med bra prestanda. Det enda negativa är 3D:en är ganska konstigt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra konsol. Ocarina of time är tummen upp
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ångrar djupt att jag köpte denna så tidigt...eftersom det inte fanns så mycket spel i början...och att priset har blivit oerhört mycket lägre sedan lanseringen.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  I Julafton ska jag få en Nintendo 3ds hardware konsol han ska köpa den i Toysrus 1499 och Fri Frakt
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra produkt! Det svåra med den är att övertyga oerfarna ögon hur bra 3D-bilden blir. Det är nog också trögheten i dess populäritet. Man måste nästa hålla den i handen för att inse hur cool effekt det blir.

  Plus:

  + 3D. Sjukt snyggt. Funkar riktigt bra i spelen.

  + Bra grafik.

  + Bra ljud (3D-ljud dessutom).

  + Väldigt bra produkt. Välförpackat, bra introduktion, snygga menyer osv.

  Minus:

  - Dålig betraktningsvinkel för 3D-effekten. Det går bara att se en person i taget och rakt fram. Du måste kunna sitta stil.

  - Mjukvaran är ej helt färdig. Surfprogram saknas.

  - Streetpass kräver att maskinen är igång. Så du måste ha den igång samt passera någon med en 3DS som är igång. Vilket är omöjligt när batteritiden är som den är.

  Uppdaterat: Efter två år kom inspelningsfunktion för kameran. Väldigt kul!
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  GÖR EN STÖRRE + KNAPP! På GBA är den perfekt, varför kan den inte vara större på DS:arna?
  Hällre NES + knappen än den här.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  oh det är nintendo 3ds och det är min favorit konsol så gik det när det va 2012 då villde jag ha en nintendo 3ds men efter komm det 2013 och det va wii u och den kostar mycke då villde jag köpa en nintendo 3ds nu
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Då tiden jag växte upp kom Gameboy !
  Nu har min son fått sin första 3ds som jag varmt trekomenderar.
  Spela underhållande spel som Mario kart 7 eller andra klassiker.
  Fin bild och 3dn fungerar fint men ej att rekomendera till småbarn. så den kan stängas av i föräldra kontrollen.
  Köp gamla klassiker online eller surfa med den.
  Har camera.
  En händlig liten rackare.
  Som snabbt blir populär i familjen.
  Även som pappa har man svårt att slita sig vissa stunder.
  Är bakåt kompatibel med äldre maskiners spel som DS exempelvis.
  Bra pris.
  Tummen upp ! Köp !
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket fin konsol som jag köpte till min 6-åriga dotter för kanonpris 990:-. Hon Älskar Super Mario och Nintendo Dogs & Cats. Det finns tillräckligt många bra barnanpassade spel för att hon ska kunna använda konsolen länge. Negativt är att svenska språket inte finns som val till konsolen! Och det till en konsol som tillverkas för barn, dåligt. Ännu sämre är att spelen inte är på svenska som säljs på den svenska marknaden, det hade jag förväntat mig. Jag har kikat efter mjukvaru-uppdatering för svenska språket men inte lyckats hitta någon. Annars en kanonfin konsol!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra bärbar få roliga titlar i nuläget, största nackdelen är den dåliga batteritiden.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra skärmar och bra ljud tycker jag.

  Nintendo har lyckats skapa bra 3D-känsla i den övre skärmen även om det kan vara lite knepigt att köra i 3D. Krävs att man håller konsolen i rätt vinkel för att man ska se ordentligt. Men läckert är det ju!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Potentialen finns där, men som det är idag finns det ingen egentlig anledning att skaffa ett! Jag skaffade det vid release och har knappt spelat på det. Men eftersom hårdvaran är mycket bra och lovand, mjukvaran helt okej och potential för framtida stortitlar finns, är jag inte missnöjd. Har det inte släppts en drös med stortitlar inom ett år så vet jag inte vad... Super Mario 3D Land, Mario Kart, MGS:Snake Eater och RE: Revelations, är några titlar som kommer att släppas som jag ser fram emot! Åh andra sidan så trädde nyss Nintendos stora prissänkning i kraft, så 3DS lär inte bli mycket billigare än vad det är nu på ett tag!

  Plus:
  Hårdvaran - Snygg, bekväm, bra kontroller.

  3D - Det funkar. Om man bara känner för att uppleva 3D lite då och då kan detta vara en bra investering istället för en 3D TV. 3Dn går att reglera.

  Wow-faktor - Kul att visa upp för folk! Den inbyggda mjukvaran är praktiskt taget anpassad till det.

  E-shop - Du kan ladda ner applikationer och spel för hyfsade priser. Vissa är riktiga pärlor, andra är skräp (recensioner finns på t.ex. nintendolife.com). En massa gamla bärbara Nintendoklassiker finns tillgängliga!

  Potential för bra spel!

  Minus:
  Batteritiden suger - Du får ladda den riktigt ofta, men det finns tillbehör som dubblar och tom tredubblar batteritiden för rimligt pris! (Se märket Nyko.)

  3Dn har dålig betraktningsvinkel - 1 person åt gången, annars blir det inte mycket att hänga i julgranen.

  En del av mjukvaran är på den lata sidan - Nintendo kunde ha gjort så mycket mer, men struntade i det! Du kan inte spela upp videofiler från ett minneskort, webbläsaren är värdelös, musikspelaren (som å andra sidan ger riktigt bra ljud) känns stundvis ogenomtänkt, ingen multitasking etc.

  Slutsats: Gillar du Nintendos spel? Är barnspel att föredra? Köp det. Om inte? Vänta och se, och håll ett öga på PS Vita, som erbjuder många andra funktioner och till ett konkurrenskraftigt pris.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Otroligt bra! Har dock bara köpt zelda till den och hittar inte så många andra bra spel till den. Men det var nog den bästa spel upplevelse jag haft på en bärbar konsol. Otroligt bra spel bättre än originalet perfekt grafik, 3D effekten var inte dålig den heller, men den var lite svår, man är tvungen att ha rätt vinkel och jag mår lite lätt illa om jag sitter för länge. Det är nog det enda minuset, men 3D effekten är lätt att reglera/stänga av medans man spelar.

  Mycket bättre än jag väntade mig.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  super bra
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har nu haft min Nintendo 3DS i några dagar och jag gillar den skarpt. 3D effekten är otrolig och det ger verkligen en häftig effekt till spelen.

  AR korten och dess mini spel är verkligen kul och nytt.
  Street Fighter och Super Monkey Ball är de spel jag testat och måste säga att Street Fighter är det bättre spelet.

  sShop finns inte än och inte heller webläsaren, men dessa kommer med uppdatering i Maj.

  Tog med den till jobbet och den underhöll verkligen. Många skulle köpa en själv.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Supernöjd! En enorm uppdatering från NDS lite! 3D-effekten är mycket bättre än jag väntat mej! Sen gäller det att välja rätt spel om man vill ha bra 3D-effekt. I Super street fighter funkar 3D asbra!Spontant känns det som att konsolen passar bäst för lite äldre gamers. Dels för att den är ganska tung och dels för att den är ganska avancerad. Kameran är grym, särskillt 3D-kameran. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ruggigt nöjd!

  Var lite orolig om jag skulle palla med 3D funktionen, men efter de första 5 minuterna av ovana så har jag inte haft några problem alls med den :)
  Brukar oftast köra på halva styrkan.

  Den analoga "slidern" är fantastiskt skön att styra med.

  Fin grafik, inte riktigt i klass med kommande PSP2 (NGP), men då jag placerar spelkänsla före grafik så är det inget problem för mig ;)

  Batteritiden är kanske inte den bästa, men med tanke på prestandan och 3D skärmen så är det ett under att den håller så länge som det gör ;)

  Kommer många sköna titlar under året som bl.a. Kid Icarus Uprising, Zelda, Resident Evil: Revelation m.m., och även om det ska bli en PSP2 också framöver, så lär det bli 3DS:n som kommer att användas mest.

  10 av 10!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Plus: 3d, bra analog styrplatta, hyfsat bra grafik (jag har bara spelat splinter cell), kan spela mp3, det följer med några spel, avstängbar 3d, 3dkamera.

  Minus: Man får till en börja lätt huvudvärk av 3dn innan man vant sig, Batteri tiden.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan