Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung LE46C535

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (557)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra TV för ett bra pris när jag köpte den.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra TV för en rimlig peng
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fick denna TV:n för 1,5 år sedan till det rimliga priset: 5000 kr, vilket var osedvanligt bra för en 46" vid denna tiden. Tycker fortfarande att den håller måttet riktigt bra med dagens konkurrenter, till och med Samsungs billiga LED-skärmar i samma prisklass. Denna har ingen "light bleeding", utan skärmen har en väldigt bra svärta. Ljudet kan jag inte säga något om då jag kör med hemmabiosystem.

  Den var prisvärd, nu är den väl utgått.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket bra och prisvärd budget LCD-TV för pengarna. Köpte för 4490:- på Komplett.se sommar-REA. Bilden har mycket bra svärta och har efter lite justerande fått en mycket bra och klar bild både för analog och digital-TV. Även ljudet är bra och fungerar att lyssna på utan separata högtalare. Många inställningsmöjligheter för bild och ljud. Mycket snygg design med tunn svart ram runt och transparant list nedtill. Är mycket nöjd med detta köpet!
 • Ganska bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte för 4990:- på Mediamarkt. För priset mkt. bra.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Min första lcd-tv så jag har inte mycket att jämföra med. Hade problem att spela upp vissa mkv-filer när jag kopplade in min usb-hd. Talet var i osynk och kom en sekund före bilden. Men det kom en firmware-uppdatering som fixade det nyligen.

  Mycket trevligt med den inbyggda mediaspelare. Bara att koppla in usb-hårddiskar -minnen. Den downsamplar digitalt ljud. Det har bara hänt ett par ggr som den inte kunnat spela filmer.

  Några mindre minus är:
  - En till hdmi-anslutning baktill skulle inte skada.
  - Ibland blir volymen väldigt högt vid ljudeffekter och musik och talet väldigt lågt. Kanske inte är tevens fel iofs.
  - Fjärrkontrollen känns lite på gränsen till plastig. Är lite orolig att den ska gå sönder.

  På det hela är jag grymt nöjd med den.

  Bara 7995 kr hos inWarehouse.se så tycker jag det är en mycket prisvärd tv.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte denna för några dagar sedan för 5555:- på mediamarkt. Med tecknande av comhem-abonnemang blev det 4555:- istället, inklusive HD-CI+ modul till. Så priset var ingenting att klaga på. Än så länge är jag grymt nöjd med den. Väldigt fin bild och skapligt ljud i den, även om det kan bli lite plastigt ljud ibland.

  Att kunna koppla in USB på den är riktigt trevligt. Den läser utan problem 10gb-filer, förutom med en fil som krånglade. Med den filen visade det sig vara fel på. Det finns vissa saker som gör att jag inte sätter 10 poäng, och det är att den bara har en USB-port, vilket är en för lite.

  Fjärrkontrollen har bra knappar, men vissa av dom sitter lite olägligt till. Source-knappen sitter längst upp till höger på den, medan "okej"-knappen för att acceptera vald source sitter långt ner på kontrollen.

  Menyerna är väldigt bra, men dom laggar lite då man förflyttar sig i dom.

  Jag trodde att jag skulle störa mig på att den inte är 100 hz, men det stör mig inte alls.

  Hade lite problem när jag kopplade in datorn först, eftersom filmerna laggade lite grand. Men det visade sig vara problem med vertical sync. Och det fick jag bort genom att sätta på VS eller att ha endast TV:n som enda bildvisare.

  Över lag är jag äckligt nöjd, och med HD-sändningar från Comhem är bilden sjukt fin. För 4555:- tror jag att det är svårt att hitta en lika bra TV.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Nöjd med denna tv! Uppfyller mina krav iallafall! Bra bild, ljudet är inte det bästa - men hur ofta använder man dom interna idag? :)
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra bild bra ljud
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Stor och stabil TV med kristallklar bild. Kommer bli bra det här.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag hade den här TV:n i tre veckor innan jag lämnade tillbaka den för att istället köpa en mindre plasma-TV, men detta är en bra och prisvärd TV. Jag lyckades köpa den för 6990:- och med en kraftig justering av bildinställningarna blir det riktigt bra bild från de flesta källor. Analogt klarar den bättre än väntat, men inte lika bra som en plasma. Det sämsta med TV:n är den usla betraktningsvinkeln och de förinställda inställningarna, som verkligen inte är bra.

  Till sist så är det snygg design.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Min första LCD. Har bara en datorskärm (BenQ G2400W) och farsans 37" Philips med några år på nacken att jämföra med. Har haft den i ca 2 veckor nu så nu börjar det bli dags för en recension.

  För det första gillar jag svärtan. Ohyggligt mycket bättre än på min BenQ-skärm. Plus för det. Gillar även utséendet, det kanske inte är den tunnaste TV-apparaten som finns, men tycker att den är rätt stilig i alla fall.

  Betraktningsvinklarna tycker jag är lite så och så. Flyttar man från "sweet spot" till någon meter åt sidan så märks det, dock bara om rummet är rätt mörkt.

  Själva finishen på ytan tycker jag är nästintill perfekt. Den är någon blandning mellan matt och glossy, och det funkar verkligen. Har inte stört mig på reflektioner en enda gång ännu, trots att jag kollat på TV på dagen med persienner uppdragna. Plus för det.

  På det stora hela gillar jag TV:n. Har inte så stora krav på in- eller utgångar, så där får någon annan säga vad som saknas. En liten parentes är fjärren som visserligen fungerar utmärkt, men känns aningen lätt och plastig. Ingen premiumpryl alltså.

  För priset jag gav (~8,600 på DustinHome) tyckte jag att den lätt var värd pengarna. För att få 10 av 10 av mig skulle gärna betraktningsvinklarna varit lite bättre och en lite mer påkostad fjärrkontroll.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  För 7.990 kr hos Komplett kan jag inte se det som något annat än ett klipp.

  Inte fantastisk bild som i finaste LED-skärmarna och bara 50 Hz men totalt sett ändå bra. Gillar PiP och andra funktioner.